Bröllopsdag och hackat instagram

13 mars, 2014

Ojoj, jag är som en urvriden trasa! Har sovit max 1,5 timme i natt. Men jag ska återkomma till det längre ner i inlägget!
I går hade vi bröllopsdag som sagt! NIO hela år, känns som TVÅ =)
Jag var först hos läkaren som konstaterade med halsprov att det inte var halsfluss utan en otäck infektion, bara vila ut den. (Och ja det är jag ju jättebra på, NOT!)
Men innan jag åkte iväg så kom ett bud med en jäääääääättehög bukett. Mina favoritblommor (vita liljor) och ett gulligt kort (vår ingångssång på bröllopet) ♥

IMG_8124

IMG_8154

IMG_8131

Hööööööööööga 😉
Vi firade med lite rosa bubbel (vi köper alltid Lanson på högtidsdagar, det var Daniel som satte det i tradition när han kom upp på BB med en rosa flaska Lanson när vår första dotter föddes.
IMG_8132

IMG_8144

Bröllopspresent-tajm! 

Jag fick vackra EDBLAD ringar i bröllopspresent (de hör ihop!), ääääälskar ju EBLAD! Och jag älskar rosé och främst kombinationen vitt stål/guld och rosé!
Daniel fick en snygg Tommy Hilfiger täckväst och tjocktröja, var 50% så jag slog till! Blir ännu snyggare när man fyndat, eller hur!? Haha!
IMG_8160

IMG_8164

IMG_8169

Passar såååå fint ihop med mina vigselringar!

Ok, back to varför jag är sååååå trött idag!
Som vanligt somnade jag på soffan vid 20-21 och när jag sedan går och lägger mig så går jag i princip som en zombie direkt till sängen och lägger mig. Tittar ALDRIG på mobilen, för börjar jag läsa mail, instagram, bloggkommentarer, Facebook så piggnar jag till och kan inte somna om. Men i går var jag nyfiken på Finest Awards vinnarna och låg i sängen och tittade på bilderna från instagram. Då var klockan strax efter 23. 
Jag fastnade i en timme och skulle precis lägga ifrån mig mobilen när jag plötsligt befann mig utloggad från Instagram! Skumt tyckte jag och försökte logga in men det gick inte. Efter några försök, speciellt när jag insåg att mitt användarnamn inte fanns längre så satte jag mig vid datorn och såg att jag fått ett mail!
Hej 56kilo,
E-postadressen på ditt Instagram-konto ändrades från [email protected] kl. 15:50 (PDT) on Wednesday, March 12 2014.
Din nya e-postadress: [email protected]
Om du inte har gjort detta säkra ditt konto
Instagram-teamet
Sagt och gjort, säkrade det via länken och kom då in, ändrade snabbt både lösenord och nya mailadresen och såg då att de bytt 56kilo till ”kostexperten” och raderat min bio och börjat fylla i nytt namn etc! Som tur är var inga bilder bortplockade men hade jag sovit och inte upptäckt det så hade jag nog inte haft så mycket kvar.
Fick snabbt ett nytt mail om att någon begärt nytt lösenord och om det inte var jag så skulle jag klicka på en länk. Sagt och gjort, sedan kom det inte fler mail.
Jag kunde ju inte sova efter detta! Ägnade 2 timmar åt att ändra alla lösenord till viktiga inloggningar så alla blev svåra och unika (använder en generator som genererar svåra lösenord) och sedan låg jag bara och snurrade i sängen i ca 2 timmar.. SNARK!
Vad är det för imbeciller som roar sig med sådant här? 

14 kommentarer
0

14 kommentarer

Anna 13 mars, 2014 - 21:58

Vilka fina champagneglas! Vad är det för sort?

Svara
Åse 14 mars, 2014 - 09:11

Chef & Sommelier!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.