Bröllopsdag och hackat instagram

av Åse

Ojoj, jag är som en urvriden trasa! Har sovit max 1,5 timme i natt. Men jag ska återkomma till det längre ner i inlägget!
I går hade vi bröllopsdag som sagt! NIO hela år, känns som TVÅ =)
Jag var först hos läkaren som konstaterade med halsprov att det inte var halsfluss utan en otäck infektion, bara vila ut den. (Och ja det är jag ju jättebra på, NOT!)
Men innan jag åkte iväg så kom ett bud med en jäääääääättehög bukett. Mina favoritblommor (vita liljor) och ett gulligt kort (vår ingångssång på bröllopet) ♥
IMG_8124
IMG_8154
IMG_8131
Hööööööööööga 😉
Vi firade med lite rosa bubbel (vi köper alltid Lanson på högtidsdagar, det var Daniel som satte det i tradition när han kom upp på BB med en rosa flaska Lanson när vår första dotter föddes.
IMG_8132
IMG_8144
Bröllopspresent-tajm! 
Jag fick vackra EDBLAD ringar i bröllopspresent (de hör ihop!), ääääälskar ju EBLAD! Och jag älskar rosé och främst kombinationen vitt stål/guld och rosé!
Daniel fick en snygg Tommy Hilfiger täckväst och tjocktröja, var 50% så jag slog till! Blir ännu snyggare när man fyndat, eller hur!? Haha!
IMG_8160
IMG_8164
IMG_8169
Passar såååå fint ihop med mina vigselringar!
Ok, back to varför jag är sååååå trött idag!
Som vanligt somnade jag på soffan vid 20-21 och när jag sedan går och lägger mig så går jag i princip som en zombie direkt till sängen och lägger mig. Tittar ALDRIG på mobilen, för börjar jag läsa mail, instagram, bloggkommentarer, Facebook så piggnar jag till och kan inte somna om. Men i går var jag nyfiken på Finest Awards vinnarna och låg i sängen och tittade på bilderna från instagram. Då var klockan strax efter 23. 
Jag fastnade i en timme och skulle precis lägga ifrån mig mobilen när jag plötsligt befann mig utloggad från Instagram! Skumt tyckte jag och försökte logga in men det gick inte. Efter några försök, speciellt när jag insåg att mitt användarnamn inte fanns längre så satte jag mig vid datorn och såg att jag fått ett mail!
Hej 56kilo,
E-postadressen på ditt Instagram-konto ändrades från [email protected] kl. 15:50 (PDT) on Wednesday, March 12 2014.
Din nya e-postadress: [email protected]
Om du inte har gjort detta säkra ditt konto
Instagram-teamet
Sagt och gjort, säkrade det via länken och kom då in, ändrade snabbt både lösenord och nya mailadresen och såg då att de bytt 56kilo till ”kostexperten” och raderat min bio och börjat fylla i nytt namn etc! Som tur är var inga bilder bortplockade men hade jag sovit och inte upptäckt det så hade jag nog inte haft så mycket kvar.
Fick snabbt ett nytt mail om att någon begärt nytt lösenord och om det inte var jag så skulle jag klicka på en länk. Sagt och gjort, sedan kom det inte fler mail.
Jag kunde ju inte sova efter detta! Ägnade 2 timmar åt att ändra alla lösenord till viktiga inloggningar så alla blev svåra och unika (använder en generator som genererar svåra lösenord) och sedan låg jag bara och snurrade i sängen i ca 2 timmar.. SNARK!
Vad är det för imbeciller som roar sig med sådant här? 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Anna 13 mars, 2014 - 21:58

Vilka fina champagneglas! Vad är det för sort?

Svara
Åse 14 mars, 2014 - 09:11

Chef & Sommelier!

Svara
Gittan 13 mars, 2014 - 21:13

Hej gumman!
Jag har oxå fått ett sådant meddelande från Insta.
jag ändrade självklart, men mina funderigar går till VEM som skulle veta om mitt lösenord??
Man kan ju inte bara skjuta från höften…. eller?
Kram och grattis på er dag!
♥♥♥
G

Svara
Åse 14 mars, 2014 - 09:12

Det är ganska enkelt att kapa lösenord tyvärr, speciellt om man haft lösenordet ute på andra sajter. I mitt fall handlade det eventuellt om att jag hade samma på en sajt som blev kapad och 100.000 lösenord hamnade på vift. Jag hade glömt att ändra på instagram. <3<3<3

Svara
Johanna Henriksson 13 mars, 2014 - 18:52

Oh lala!! Rosé bubbel o Edblad ringar i rosé på din bröllopsdag, toppen! <3 Jag älskar allt i rosé! Va trist att någon förstör o hackar sig in på ditt instagram konto.. 🙁 Du, jag undrar var du köpt dina fina tallrikar? De skulle jag vilja ha… 🙂

Svara
Tina Cederberg 13 mars, 2014 - 16:47

Fy va jobbigt med kapningen, konstiga människor.
Vill tacka dig för tipset om silvergroggen, har känt mig hängig några dagar men efter 2 kurer silvergrogg känns jag ok igen.

Svara
Johanna 13 mars, 2014 - 15:59

Stackare! Blev bestulen på min handväska igår, och du vet ju hur mkt skit man har i sin handväska… Så spenderade halva natten med att spärra kort, mobiler, polisanmäla osv. Och resten av natten kunde jag inte sova ändå för nycklarna va ju också stulna. Fått nytt lås idag iaf så det känns skönt. Men shit så arg man blir på folk!!

Svara
Malin Henriksson 13 mars, 2014 - 13:55

Hej Åse! Först ett stort grattis en dag försent till er båda. 9 år är inte illa 🙂 Supersnygga ringar du fick.
Sen vill jag beklaga det som hände dig, folk är så jäkla dumma och egoistiska. Elaka i detta fall vill jag påstå 🙁 Gud så ledsen jag skulle bli om det hände mig. Blir ledsen för dig faktiskt. Tur du tittade, det var nån mening med att du kollade mobilen. Hoppas inte det händer igen.
Får önska dig en skön torsdag. KRAM

Svara
Åse 13 mars, 2014 - 19:19

KRAM till dig! <3

Svara
Åse 13 mars, 2014 - 13:10

Vilken snygg ring (-ar)! Så gullig romantisk man du har!
Hmm, kanske dags att jag ändrar mina lösenord! Jättejobbigt när sådant här händer ju 🙁 Du får tacka ödet att du, tvärtemot vanan, gick in på datorn på kvällen!

Svara
Ann-Sofie 13 mars, 2014 - 12:58

Först och främst, Grattis en dag för sent på er bröllopsdag ♥
Meeen vad är det för idioter där ute, somroar sig på andras bekostnad??? Huga, vad skönt att du fick rätt på det. Min mejl blev hackad i höstas och började skicka ut skumma grejor till mina vänner på min e-postlista…( piiiinsamt) Jag fick anm’äla det pch ändra alla lösenord. Jobbigt!
Ha en fin dag!
ha messat dig på FB…:)

Svara
Eva 13 mars, 2014 - 12:47

Stort grattis till er båda. Vackra blommor och superfin ring. Det är riktigt obehagligt när man får mail om att någon micklat i ens saker. Skönt du fick ordning direkt. Kram

Svara
Jenjo 13 mars, 2014 - 12:33

Stort grattis till bröllopsdagen! Fantastisk ring han köpt till dig! 🙂
Och tur du lyckades rädda ditt Instagram! Idioter som håller på så där… 🙁

Svara
Theres 13 mars, 2014 - 12:33

Usch, vad jobbigt!
Jag tycker sånt där är jätteobehagligt. 🙁
Och varför? Så himla onödigt!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.