Boktipset

av Åse

Måste bara rekommendera denna boken! Vare sig du räkna points, kalorier, kör GI etc så finns det såååå många härliga goda recept i den!!! Gillar ni mina recept här så kommer ni gilla recepten i denna!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

9 kommentarer

MariaHg 10 mars, 2010 - 21:35

Tack för tipset. Den vill jag ha 😀
Roligt ta del av din blogg! Lycka till med att stå emot allt überfirande 😉

Svara
CosmoArt 9 mars, 2010 - 21:02

Ja jag ska köpa den men har inte hittat den ännu, e kanske slutsåld?!

Svara
Lisa H 9 mars, 2010 - 20:37

hej snygg bok. en hemlis 🙂 Jag hånglade lite med ola på en fest i ettan på gymnasiet, var tillsammans med en annan kille då, ooops. Fast, jag berättade det för min pojkvän iaf..fast jag sade att det mest var han som kysste mig, det var iofs sant men iinte så mkt motstånd fr min sida minns jag..:-)

Svara
Ann-Sofie 9 mars, 2010 - 16:20

Hejsan! Vet du om det är mycket ”nytt” i denna? Jag har ”våra bästa GI-recept” och ”GI in the City” och jag tycker att det är lite ”lika-samma” i dem …

Svara
Rosenknopp 9 mars, 2010 - 13:15

Vilken fin bok. Jag har våra bästa Gi-recept och Detox med Ulrika Davidsson. Har inte testat Detox än men skulle vilja göra det.

Svara
Aika 9 mars, 2010 - 08:46

Ännu en bok till önskelistan. Vill även köpa din drinkbok och Laila bakar, får nog fjäska lite för maken 😉 Puss och ha en supertisdag! Love jo

Svara
Linruz 9 mars, 2010 - 07:16

Tack för tipset!!
Kram

Svara
lindjhbg 8 mars, 2010 - 16:19

Är det en ny bok? Har några av olas böcker tidigare och lagar mycket gott från dom,men denna bok har jag inte sett tidigare…

Svara
Agneta 8 mars, 2010 - 13:52

Hej Åse. Ja, denna boken har jag också införskaffat. Har inte lagat något från den än, men där är mycket som ser gott ut.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!