Bara lite bubbel

av Åse

Jag ser många fördelar med att ha barn i olika åldrar, man får ta del av båda världarna. man får ha kvar de där lilla, som i godnattsagor, ”var é min nappis?”, lek med dockor och nallar till 7-åringens humör svängningar och högljudda lek med sina kompisar till tonåringens besynnerliga värld! I dag var snart 13 åriga dottern på Väla med sin kompis och reklamerade bl.a ett par Only jeans till mig som gått sönder. Hon var så stolt sååå när hon kom hem med ett par nya byxor till mig, iofs i strl 28/34 i stllet för 28/32 (men jag får väl vika upp dem *S*). Jag mötte henne när jag var på väg med cykel till vårt lokala Maxi och hon sprang snabbt hem för att ta sin cykel och följa med mig. Sådana där vardagliga ting som just i dag kändes extra mysiga!

Något annat mysigt var att Rebecca kom och hälsade på i dag. Vi träffade Rebecca och hennes man Kristan på Cypern i maj, då de bodde grannar med oss och fam. Kellanders. De hälsade på oss i juni och idag kom Rebecca själv med barnen då Kristian jobbar utomlands hela sommaren. Vi lunchade på mackor (jag på LCHF bröd) och satt och pratade bort halva eftermiddagen, det är underbart när man träffar pärlor i livet i form av vänner.
I morgon kommer jag få umgås med ytterligare pärlor! Vi kommer nämligen ha fullt hus här! En gammal vän från STHLM med fru och barn kommer ner (tidigare nämnd här), Jenny och Jonas Kellander kommer upp från Fuglie, systrarna med familjer kommer och även Rebecca! Vi ska ha grillknyte så vi hoppas vädret är med oss! Tyvärr var Petra och Micke uppbokade.


Min fantastiska tonårsdotter <3


Vackra Rebecca med barnen

Nu ska vi äta ngt jag tror blir fantastiskt gott!! Recept kommer i så fall under kvällen eller i morgon;)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Räkans LCHF 20 juli, 2011 - 10:33

Tack för den fina komplimangen 🙂 Du verkar ha de så himla mysigt!

Svara
Pia B 20 juli, 2011 - 10:23

Söta Michelle 🙂

Låter som härliga dagar !!

Puss

Svara
Anita 19 juli, 2011 - 23:11

Du verkar haft en trevlig dag. Vad duktig din dotter är, som fixar…

Svara
Samone 19 juli, 2011 - 22:28

Ja Michelle är verkligen super duktig! Ses i morgon, ska bli MYS.
Puss!

Svara
ÅsaS 19 juli, 2011 - 20:24

Låter som en underbar dag! Själv har jag haft en helt okej dag jag med idag, trots att stor del av den spenderats i tvättstugan. Jag fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt med ”bara” 3 barn… Fast iofs – är man fåfäng och byter kläder 3-4 ggr/dag ”bara för att…” så blir det ju en hel del…

Själv är jag också stolt över mina barn, då de sysselsätter sig själva under dagarna då jag och maken jobbar. Lagar mat och håller huset levande med stoj och stim tillsammans med kompisarna. Och om det sen ser ut som en tromb som dragit fram här, ja, det får man ta. 😉 Men de är så duktiga och hjälper till med sysslorna här hemma också, såsom tvätten, diskmaskinen, dammsugningen, matinköpen och en hel del annat.

Ha en riktigt trevlig kväll och morgondag!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 19 juli, 2011 - 20:38

Jaaaaa du ska vara stolt!! Visst blir man stolt?!! När vi var på Sofiero så var tonåringarna hemma med två av de yngsta, min mamma var standby. När vi kom hem kl 1, så var det städat på hela undervåningen, disken gjord och ljus tända 🙂 Snuttar! Massa kramar!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.