Back in business!

av Åse

Hej hej!
Lång natt i går och det var helt UNDERBART att krypa ner i egen säng vid 4.30 och somna!
Lite vimmelkantig i dag känner jag och jag gör allt och lite till här hemma. Betar av mail, pappersarbeten, packa upp och tvätta, jag avskyr att ha resväskor ståendes! Är resan över så vill jag snabbt komma i ordning igen! Hur fungerar ni?
Äggmackor på fröbröd! YUM! Var inte helt enkelt att få perfekta ägg på kokplattorna i lägenheten haha! Tog 100 år på sig och äggen varierade i storlek så det kunde lika gärna bli hårdkokt som lösokt! hehe

Jag mjukstartar så smått i veckan med återgång till goda vanor, jag är i Stockholm på torsdag till lördag och sedan är vi bortbjudna till Falsterbo på lördag så det blir en sakta återgång men är såååååå taggad för hösten med goda kost & träningsvanor! Kombinationen mindre träning och mer gott både syns och känns om vi säger så haha! 
Massa kramar till er!
❤️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Susanna 23 augusti, 2017 - 10:00

Dina fina ramar från ellos i vardagsrummet. Är dom i silver eller mer mot guld? Kram!

Svara
Åse 23 augusti, 2017 - 11:41

Hej! Du de är mer ett melanting faktiskt!

Svara
Ann-Sofie 23 augusti, 2017 - 09:27

Jag packar upp direkt och tvättar undan allt och ställer undan resväskorna, precis som dig vill jag få undan allt 🙂
Då är vi i Stockholm samtidigt, vi åker upp fredagmorgon för att hälsa på dottern och umgås lite. Kanske springer vi på varandra ♥
Kramen

Svara
Åse 23 augusti, 2017 - 09:49

Åh det hade varit ljuvligt! Vi ska på 4GOD kryssningen tor-fred sedan är vi på Café Opera på fredagkväll. KRAMAR! ❤️

Svara
Jenjo 23 augusti, 2017 - 07:18

Jag är också exakt så. Upp med sakerna direkt, på med tvättmaskinen och bort med väskorna. Hatar att ha sådant liggande. Min bästa vän är helt tvärt om. Hon kan ha kvar saker i väskan nästa gång hon ska resa bort igen. jag fattar inte hur hon pallar… 😉
Kramar!

Svara
Åse 23 augusti, 2017 - 07:34

Haha låter som Victoria 😉

Svara
Anneli 22 augusti, 2017 - 23:47

Det är det första jag gör o packar upp, spelar ingen roll vad klockan är när jag kommer hem efter en resa. Skönt att få igång en maskin direkt och få ordning.
Har precis kommit fram till hotellet på Kreta där vi ska njuta en vecka med slapp, sol och god mat 🌞🌞🌞.
Efter det ser jag framemot en höst med träning och rehab för mitt knä och inte minst dina goda recept som du lägger ut 👍😃

Svara
Helena 22 augusti, 2017 - 17:49

Jag gör som du . Väl hemma vill jag helst att allt är klart innan 24 Tim . Och jag brukar renbädda innan jag åker så är det ännu mer skönt att krypa ner .

Svara
Jane 22 augusti, 2017 - 15:42

Syns inte att du unnat dig mer gott – lika fin som alltid! ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.