Amerikansk Coleslaw

av Åse

Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och eftersom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan. MUMS!
Jag använde sambal oelek istället för röd chili men det kan man själv välja vad som =)
Ett supergott alternativ till grillat!



Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Amerikansk Coleslaw


  • Författare: mats carlsson
  • Portioner: 4

Ingredienser

  • 1 litet vitkålshuvud
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 2 tsk sambal oelek
  • 2 dl majonnäs
  • 1 stor citron, saften
  • 1 tsk Coleman’s Senapspulver
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1/2 dl amerikansk senap (French’s eller Heinz)
  • 1,5 dl krossad ananas
  • 1 kruka klippt koriander

Instruktioner

  1. Skär vitkål och paprikor med mandolin eller i matberedare med skivinsats.
  2. Blanda alla ingredienser försiktigt.
  3. Kan förberdas dagen innan.

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

5 kommentarer

johanna 1 juni, 2017 - 19:45

Den lät riktigt god. Ska provas!

Svara
Åse 2 juni, 2017 - 05:23

Tycker jag! 🙂

Svara
Ulrika 1 juni, 2017 - 19:28

Såg ditt tips om den på instagram. Den var JÄTTEGOD!

Svara
Åse 2 juni, 2017 - 05:23

Vad kul att höra! :))

Svara
Erica 1 juni, 2017 - 15:14

Wow, det låter jättesmarrigt, måste provas

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!