1 januari 2013

av Åse

Det känns alltid lite vemodigt, årets första dag tycker jag. Man säger hejdå till ännu ett år och ett år går till historien. Julen och Nyår och alla mysiga kvällar i december är ett minne blott. Men nu väntar 2013 och det ska bli så kul!!
Kosten fungerar kanon, nu kommer jag satsa på motionen och jag ska inte svika mig själv och min kropp! Det är dags att göra den stark nu! Detta året fyller jag 40, f y r t i o. Jag tänker vara i bättre form än någonsin den dagen 😉
Tack för ett underbart år här på bloggen! Tack för att ni läser och återkommer <3
Vi hade en fantastisk nyårsafton med Rebecca, Kristian, Samone och Martin och 9 av våra 10 barn.
Nyårssupén bestod av vitlöksgratinerad hummer (förrätt) med Taittinger i glasen.
Huvudrätten blev helstekt oxfilé (smälte i munnen!!) med palsternackspuré och rotfruktsgratäng och murkelsås. Corvina Veronese i glasen.
Efterrätt var Gino med hemmagjord sockerfri vaniljglass och Castion i glasen.


I dag har vi varit mer eller mindre döda, djur som barn som vuxna! Efter en god brunch åkte våra vänner hem och sedan dess har här inte hänt mycket, som det nog varit för många idag =)
Vi hörs i morgon! ♥

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Cecilia 2 januari, 2013 - 08:44

Hej Åse
Nu kör jag på stenhårt med både träning och LCHF mat. Har sedan mars -12 försökt äta LCHF men ganska ofta trillat tillbaka. Nu är det full fokus som gäller. Din bok är toppen! Så många bra recept och jag fick svar på många av mina frågor varför min vikt nedgång stannat av…. Jag gillar när maten/recepten är enkelt, gott, vanligt och passar även min famlilj. Du inspirerar mig verkligen och nu ska jag få till det till 100%!! Har som mål att gå ner till 59kg, och då behöver jag gå ner 9 kg. Har dock gått upp ca 2 kg under jul/nyårs helgen så runt 66 tror jag att jag snart kommer att väga igen och startar nog därifrån. Vet också att jag mår så mycket bättre då jag går mina lång promenader PW så det kommer jag ta tag i igen. Känns som om det nu är stor skillnad på mina mål och motivation, inte bara något man gör under några månader utan en livsstils förändring. Tack för din blogg och fina kokbok!
Kram Cecilia

Svara
Frostrosor 2 januari, 2013 - 00:39

Ja, ett nytt år är lite både och! Hopp mkt nytt som ska hända och lite depp för att tiden går så fort och man kämpar med det där carpe diem-mottot!
Allt gott!
Anna – med Frostrosor http://frostrosor.blogspot.com

Svara
KoalaLena 1 januari, 2013 - 23:49

40!?! herregud! Värsta tantaluran snart. Tur att det inte syns 😉 Jag var så smart så jag började träna innan nya året för att minska pressen så jag tänkte fortsätta med den biten. 😀

Svara
al68 1 januari, 2013 - 23:33

Jag kör tvärtom, 2012 var mitt träningsår så nu får 2013 bli fokus på maten och hälsan på insidan. Är super taggad har ju en himla bra bok här hemma till hjälp. Pööss och godnatt, träning kl 07.00 imorgon ; )

Svara
kaatzi 1 januari, 2013 - 22:49

God fortsättning!!
Härliga bilder ifrån en härlig afton 🙂

Svara
Victoria 1 januari, 2013 - 21:30

Gott nytt på dig darling ♥ Håller med, lite vemodigt. Men i morn känns det bättre, då är man bara taggad!

Svara
Åse 56kilo 1 januari, 2013 - 22:07

Jaaaaa!! Puss & Kram ♥

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.