Yoghurtpannacotta med mango och passion

av Åse

Hej hej!

Kikar in med ett fräscht och underbart gott recept på panacotta (min favoritdessert!)
Detta tycker jag ni ska prova! Blir godare när det är yoghurt i istället för enbart grädde. Jag gillar syran och fräschören!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Yoghurtpannacotta med mango och passion


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredienser

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 vaniljstång, vaniljfröna
1/2 dl sötning (Ica sötströ tex) alt uteslut helt
2 dl grekisk yoghurt
250 g fryst mango
2 passionsfrukter
saften av 1/2 citron


Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med vaniljfröna. Lägg i gelatinbladen. Låt svalna en stund och vispa sedan ner yoghurten. Häll upp i glas och låt stelna i ca 4-5 timmar.
Tina mangon och mixa med citronsaften. Rör ner passionsfruktköttet och fördela över pannacotta

4 kommentarer

Linda 10 juli, 2018 - 14:26

Går det att göra mejerifri pannacotta?

Svara
Linda 10 juli, 2018 - 15:03

Tack för snabbt svar. Spelar det roll vilken kokosmjölk man använder? Kan man använda typ Garants på tetror?

Svara
ÅsaS 10 juli, 2018 - 20:26

Garants är, eller har iaf varit, en av Åses tips (och ’favorit’?) tidigare, om jag inte minns helt fel. Krämigare än många andra kokosmjölksorter..
/ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Annons för TrendRehab
Min kod 56KILO ger 20% rabattnästan ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab