Yoghurtpannacotta med mango och passion

10 juli, 2018

Hej hej!

Kikar in med ett fräscht och underbart gott recept på panacotta (min favoritdessert!)
Detta tycker jag ni ska prova! Blir godare när det är yoghurt i istället för enbart grädde. Jag gillar syran och fräschören!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Yoghurtpannacotta med mango och passion


  • Författare: Åse

Ingredienser

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 vaniljstång, vaniljfröna
1/2 dl sötning (Ica sötströ tex) alt uteslut helt
2 dl grekisk yoghurt
250 g fryst mango
2 passionsfrukter
saften av 1/2 citron


Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med vaniljfröna. Lägg i gelatinbladen. Låt svalna en stund och vispa sedan ner yoghurten. Häll upp i glas och låt stelna i ca 4-5 timmar.
Tina mangon och mixa med citronsaften. Rör ner passionsfruktköttet och fördela över pannacotta

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

Linda 10 juli, 2018 - 14:26

Går det att göra mejerifri pannacotta?

Svara
Linda 10 juli, 2018 - 15:03

Tack för snabbt svar. Spelar det roll vilken kokosmjölk man använder? Kan man använda typ Garants på tetror?

Svara
ÅsaS 10 juli, 2018 - 20:26

Garants är, eller har iaf varit, en av Åses tips (och ’favorit’?) tidigare, om jag inte minns helt fel. Krämigare än många andra kokosmjölksorter..
/ÅsaS

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.