Yoghurtpannacotta med mango och passion

av Åse

Hej hej!

Kikar in med ett fräscht och underbart gott recept på panacotta (min favoritdessert!)
Detta tycker jag ni ska prova! Blir godare när det är yoghurt i istället för enbart grädde. Jag gillar syran och fräschören!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Yoghurtpannacotta med mango och passion


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 vaniljstång, vaniljfröna
1/2 dl sötning (Ica sötströ tex) alt uteslut helt
2 dl grekisk yoghurt
250 g fryst mango
2 passionsfrukter
saften av 1/2 citron


Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med vaniljfröna. Lägg i gelatinbladen. Låt svalna en stund och vispa sedan ner yoghurten. Häll upp i glas och låt stelna i ca 4-5 timmar.
Tina mangon och mixa med citronsaften. Rör ner passionsfruktköttet och fördela över pannacotta

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

4 kommentarer

Linda 10 juli, 2018 - 14:26

Går det att göra mejerifri pannacotta?

Svara
Linda 10 juli, 2018 - 15:03

Tack för snabbt svar. Spelar det roll vilken kokosmjölk man använder? Kan man använda typ Garants på tetror?

Svara
ÅsaS 10 juli, 2018 - 20:26

Garants är, eller har iaf varit, en av Åses tips (och ’favorit’?) tidigare, om jag inte minns helt fel. Krämigare än många andra kokosmjölksorter..
/ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.