Torskpaket X-tra allt

av Åse

Goooood morgon torsdag! Jag packar och fixar här, i eftermiddag flyger jag upp till Sthlm för ett underbart dygn till havs med 4Good nätverket och deras kryssning!
Jag och Malin (Fnulan) stannar sedan en natt på Scandic Continental och går ut och käkar på Café Opera med min väninna Sandra på fredagkväll – så mys! Två dygn med kvinnlig inspiration!
I går blev det firre till middag! Älskar fiskpaket! Så enkelt och alla smaker blir såååå goda!
Jag äter ju största måltiden på kvällen så det blev extra stora paket hehe =)


Massa gott packas in i aluminiumfolie! PS! Lägg först på ett ark bakplåtspapper då man ska undvika att tillaga direkt i aluminium.

In i ugnen i ca 15 minuter och fisken blir perfekt!


Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Torskpaket X-tra allt


Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 liten aubergine
  • 200 gr. körsbärstomater
  • 150 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 paket bacon
  • salt, peppar
  • 1/2 citron, saften
  • smör
  • 2 handfulla riven ost
  • 1 dl klippt dill
  • 2 stora arkbakplåtspapper + aluminiumfolie

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 gr.
  2. Tina torsken om den är fryst.
  3. Salta och peppra den.
  4. Skär champinjonerna i klyftor, finhacka löken och fräs detta i smör i stekpanna. Salta och peppra lite.
  5. Skär baconet i bitar och stek knaprigt.
  6. Tärna aubergine och halvera körsbärstomaterna. Lägg detta på två ark fbakålåtsppper och sedan på folie.
  7. Dela torsken i två delar och lägg ovan grönsakerna. Pressa citron över fisken, hyvla en skiva smör med osthyvel ovanpå, strö lite ost ver och toppa med dill och bacon. Förslut paketet och sätt in i ugnen i ca 15-18 minuter.
  8. Låt stå en stund innan paketen serveras.
Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Karin Sandberg 30 september, 2023 - 07:54

Det ser verkligen gott ut! Undrar bara om det verkliäigen är två.portioner? Jag ska bjuda en kompis på mat och det känns fel att lämna mkt i ett paket för en… 400 gr torsk och ett pkt bacon samt ost?

Svara
Åse 30 september, 2023 - 09:44

Hej, man brukar räkna 200 g fisk per portion.

Svara
Lena 24 april, 2020 - 11:13

Tack för tips!
Blir perfekt ikväll
Ha en trevlig helg!

Lena

Svara
Johanna 2 september, 2017 - 18:47

Jättegott tyckte både jag och sonen på 5 år! Lättsamt att göra också. Blir fler gånger absolut 🙂

Svara
Åse 3 september, 2017 - 09:00

Vad härligt att det smakade!

Svara
Marianne 24 augusti, 2017 - 12:37

Jösses, vad mycket god mat du delar med dig till oss. Ser så läckert ut .

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.