Tillbaka på svensk mark!

av Åse

Hej hej!

Vi är tillbaka på svenskt mark och sitter och jobbar och äter brunch på Strandvägen 1.

Man skulle kunna tro att vi borde vara både väldigt trötta och mätta efter våra dagar i Tallin men icke!
Vi skippade dock båtens frukost och tog sovmorgon istället och åt här.

Jag DÖR vilken perfekt omelett!
Varmrökt lax ooch spenat och så bad jag om parmesan på!

Hade tagit en fin och aptitlig bild men minneskortet satt i datorn haha! Så jag har redan börjat äta på omeletten här 😉

Detta är ju en riktig Åse-omelett som jag ofta gör hemma! Back to min må-bäst-kost direkt alltså!
Jag fick en fråga om hur jag gör när jag är ute och reser så här.
Jag skippar bröd och onödiga carbs så gott det går, smakar lite på dessert etc men annars är det inga jätteförändringar mot min egen kost – det går att äta vanlig mat och välja att äta av det som man mår bäst av. I Tallin har det varit oerhört bra mat på reestaurangerna, mkt grönsaker och hälsosamma val!
Klart att det blir mer mat överlag och lite mer socker och kolhydrater än jag annars äter men det är inget som skadar, snarare tvärtom – det är livskvaklitet och jag njuter när jag äter!
Allt eller inget är inget för mig längre – så har jag levt tidigare i så många år.
Balans är ett skönt ord!

Marconaandel känner ni nog igen från Spanien va!? Hade glömt så gida de var, Vickan påminde mig så vi tog in lite ”jobbsnacks”

Vid 14 lyfter mitt flyg hem till min familj! ♥️ Daniel är dock i Stockholm på jobb så vi ses först i mogon!
Kommer lite bilder från båten senare, ni är några som undrat hur båtarna var!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Jenny 17 maj, 2018 - 15:25

Har oftast blivit väl bemött om jag vill byta ut något i måltiden ocj då främst utomlands 👍🌞🥕🍔 balans är alltid bra😊

Svara
Åse 17 maj, 2018 - 18:05

Absolut! Inga problem alls!

Svara
Lena i Umeå 17 maj, 2018 - 14:45

Vilken fantastisk gåva du fått att kunna”äta balanserat”. 🙂

För mig fungerar det inte alls. 🙁 Om jag ska fika ibland, vid vilka tillfällen skulle det vara, frågar jag mig. På jobbet finns det fikabröd nästan varje dag, och det firas olika saker nästan varje vecka. Jag tycker det är så otroligt mycket enklare att alltid tacka nej. Sen är jag inte heller beredd att ta de följder det får för min kropp att äta lite sötsaker ibland, konsekvenserna visar sig direkt och påverkar mitt välbefinnande negatitvt. Det är det inte värt för mig.

Svara
Åse 17 maj, 2018 - 18:07

Tyvärr är det inget jag fått, jag har kämpat och uppfostrat min hjärna i många år och arbetat in ett nytt beteende. Absolut inte varit enkelt eller lätt.

Nej så är det! Alltid konsekvenserna som styr! Kan man inte ta lite och njuta av det (fysiskt och psykiskt) så är det ju inte värt det!

Svara
Katinka 17 maj, 2018 - 13:16

Hej Åse, ja, balans är ett underbart tillstånd som jag längtar efter att uppnå efter min viktminskning på arton kilo. Det är väldigt intressant att få veta hur du håller jämvikten, du har ju också gjort en viktresa. Jag äter 16-8 och LCHF och provar nu att lägga till kalorier utan att gå upp i vikt. Jag vågar inte lita på min ”känsla” än, måste väga mig minst en gång i veckan. Hur gör du?

Svara
Eva 17 maj, 2018 - 12:44

Underbart inspirerande resa. Har aldrig varit i Tallinn, men nu ska det äntligen bli av.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.