Svårstartad!

16 augusti, 2016

Hej raringar!
Nu är semestern slut och jag kan jobba i lugn och ro, känns sååå skönt – fast jag känner mig lite svårstartad! Haha!
Lite för många bollar i luften känns det som men de landar nog snart! Jag blir lite så då, gör allt men inget känns det som.
Nåja!
Brunch igår blev omelett på 3 ägg, pastrami och herrgårdsost – Enkelt, snabbt men gott och mättande!

012A0808

I helgen blev det lite annan god brunch! MUMS! Äggröra, ostar, skinka med senap och majonnäs, jordgubbar, röd blodgrape, grekisk yoghurt/keso med granola och hallon – kan det bli bättre?

012A0774

I går kom nya mattan jag beställt – Haha! Nu har vi TRE Tanger från Ellos! Men jag älskar den mattan! Så mjuk, så stor och skön!!
I sovrummet och vardagsrummet har vi den cremevit/mörkbruna och där uppe i allrummet så har vi den vitgrå/grå!
012A0818

012A0824-2

Nu sa jag sätta i mig lite frukost tänkte jag! Bakade ett nytt frallerecept som ni ska få sedan!

14 kommentarer
0

14 kommentarer

~ Maria ~ 18 september, 2016 - 13:02

Hej fina!
Har nu klickat efter en sådan matta jag oxå som finns redo för hemleverans på posten här.
Insåg dock nyss att jag beställt en vitgrå/grå istället för en beige/brun – är det stor skillnad irl på färgerna. (Har en beige schäslong divansoffa ? )
?

Svara
Åse 18 september, 2016 - 17:09

Nej det kommer bli snyggt det också!

Svara
Lina 18 augusti, 2016 - 07:10

Hej Åsa! Provade baka din formfranska till en smörgåsbakelse. Supersmarrigt! Undrar bara hur jag ska förvara brödet som blev kvar . Går det bra i rumstemperatur? Mvh

Svara
Åse 18 augusti, 2016 - 07:11

Helst i frys! 🙂

Svara
Lina 18 augusti, 2016 - 07:16

Förlåt. Missade att ditt namn blev autokorrektat. Åse ska det ju vara ?
Blir brödet dåligt av att vara i rumstemperatur. Tänker eftersom det är mejeriprodukter i. Tack för supersnabbt svar ?

Svara
Åse 18 augusti, 2016 - 09:42

Hej! Ja allt bröd blir ju gammalt allt eftersom i rumstemperatur. Jag har alltid allt bröd i frysen oh tar bara ut det jag behöver för stunden.

Svara
Lina 18 augusti, 2016 - 07:14

Förlåt. Missade att ditt namn blev autokorrektat. Åse ska det ju vara ?

Svara
Sara 16 augusti, 2016 - 20:14

Omelett går alltid hem, ser extra smaskigt ut på den fina vita tallriken. Vad är det för märke och var har du hittat dem? Må så gott!

Svara
Sara 16 augusti, 2016 - 20:10

Omelett går alltid hem, och den ser extra mumsig ut på den fina vita tallriken. Vad är det för märke och var har du hittat den? Må så gott!

Svara
Gourmettjejen 16 augusti, 2016 - 19:14

Hej.
Gillar din blogg otroligt mycket. Så mycket fint och gott du delar med dig av till oss. Testa gärna min Tomatsoppa någon dag. Älskad av hela familjen här hemma.
http://nouw.com/gourmettjejen/tomatsoppa-26522109
STOR kram

Svara
Åse 17 augusti, 2016 - 09:21

Det ska jag göra! Tack! =)

Svara
Anna 16 augusti, 2016 - 12:17

Vad lägligt att du skriver om den mattan för jag är precis på väg att beställa en till min nya soffa som kommer om några veckor, såg att ellos hade rabatt nu. Min kommande soffa liknar din i formatet / antal platser får jag fråga hur stor er matta är? Sitter även och klurar på en Eos fjäderlampa, det är L du har eller hur (65 cm) Fantastiskt fin den med. Tack för en alltid härlig blogg – kram Anna

Svara
Åse 16 augusti, 2016 - 12:24

Hej! Jag har den största av dem!
Och EOS lampan är en XL =)

Svara
Anchi 16 augusti, 2016 - 11:44

Hej Åse. Visst är det skönt att ”vara tillbaka” och komma igång med både matvanor och träning igen. Ser fram emot frallereceptet, då ska jag baka efter jobbet. Har länge bakat kesobröd och mejerifria mandelfrallor och tycker dom är toppen 😉 Ha en fin dag, kram

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.