Snygga bryn!

26 februari, 2021

Annons / Reklam för NordicFeel

Jag får ibland frågor om mina bryn, jag tatuerade ju dem för några år sedan men den tatueringen började gå över till blå så jag har lasrat bort den, inte fått bort allt dock så jag fyller i med penna. Jag får se om jag tatuerar om dem.

Men för ett tag sedan fick jag tips om Anastasias produkter och de är SÅ bra!
Jag har både DIPBROW POMADE som är en vattenfast ögonbrynsfärg och finns i olika färger! (HÄR)

Brow Powder Duo är en grym skugga för brynen så den har jag ibland! (HÄR)
Jag har färg Chocolate som är en lite varmare brun färg.

Medium Brown har jag!

Måste även tipsa om den här mascaran. Jag kan tycka att det är svårt att hitta en riktigt bra mascara! Jag har tidigare haft Clarins Supra Volume som också är GRYMT bra men just nu är jag väldigt nöjd med Max Factors Divine Lashes. (HÄR)

Min stadiga TO-GO!
Sensai Bronsing Gel (Amber), Loreal Coconut Plump, Anastasia, Max Factor mascara och Jane Iredale Contouring DEEP (rouge och highlighter bla)

FREDAGSTIPSET! Nu önskar jag er alla en finfin kväll! ❤️

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Linda 27 februari, 2021 - 09:54

Jag gjorde phibrows för ca ett år sedan – det bästa jag gjort! Det är ju en tatueringsteknik där man tatuerar varje strå för sig. Det ser verkligen ut som mina ”egna” strån 🙂 Brynen viktiga för helhetsintrycket. Utan ögonbryn ser man faktiskt väldigt trött ut. Du ser aldrig trött ut Åse; alltid lika fräsch och fin! <3 Älskar när du tipsar!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.