2,9K
Hej hej på er!
Jisses vad fort den här dagen swishar förbi! Vi vaknade hyftsat tidigt och fixade lite med frukost, disk etc.
Vi storstädade hemma både inne och ute igår så en skön känsla att komma upp till ett rent hus – visst är det!?
Jag gratinerade havskräftor till oss igår och så drack vi ett av mina favoritchampagner till: Palmer (Blanc de Blanc)
Jag svängde ihop mitt kesobröd till frukost, dubbelt recept och så slängde jag i solroskärnor, hackade hasselnötter och chiafrön. MUMS!
Gott att rosta!
Dags att bli fin om fötterna nu så här mindre 1 vecka till Sitges! Baby Foot köper jag på Bodystore, i särklass den bästa av alla liknande jag provat!
Hej så länge! KRAM!
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
6 kommentarer
Nej så GOTT brödet såg ut!!! Det måste jag prova! 🙂
Vart kommer den fina vasen från….
Svenskt Tenn =)
åh, allt verkar för mysigt! Jag avundas er 🙂 Jag tror förresten att jag aldrig har druckit riktig champagne..!
När du gör dubbel sats av brödet (vilket jag tänkt, eftersom det i min brödform blir för lågt) hur mycket längre bakar du det i ugnen? VIll ju inte ta ut ett döbakt bröd! Vår favorit har för övrigt blivit dina sesamfrallor, så underbart goda! 😀
Till 94 grader i innertemperatur 🙂 Skiljer sig mycket från ugn till ugn, jag har en stor ugn så mitt bröd behövde vara inne i ca 50 minuter.