Semestermood och rutiner

av Åse

Hej vänner!
Ja detta gick ju bra.. hade ställt klockan på 7 för att gå upp tillsammans med maken som börjar jobba idag. Jag har massor av nya, roliga projekt som jag måste börja på och eftersom barnen är hemma så får jag försöka stjäla några timmar på morgonen/förmiddagen när det är som lugnast.
Meeeeen, det var svårt! Min kropp är i semestermood fortfarande! Klockan 9 fick jag tvinga upp mig 😉 Hur har ni det? Börjar ni jobba idag eller har ni mer semester?
Jag tycker det ska bli skönt med lite rutiner, maten, motionen, jobb men ändå så vill man vara kvar i den här sköna semesterlunken! Jag har haft/har en helt fantastisk sommar och min man har haft riktig semester för en gångs skull (egenföretagare och är sällan helt ledig)
Helgen har varit grym!
I fredags som sagt träffade jag Johanna och även en stund på lördagen då även hennes Janne kom ner. Efter några timmar så skildes vi åt och Daniels kompis Stefan kom och hämtade familjen och körde ner oss till dem i Löddeköpinge där vi sedan spenderade en väldigt trevlig kväll med massor av mat! Min mage stod rakt ut och jag kunde nästan tävla med Catrins mage där det liggen en fullgången bebis i! Haha!
IMG_1335
IMG_1337
IMG_1346-Redigera
IMG_1351
IMG_1356
IMG_1357
IMG_1358
IMG_1364
IMG_1380
 
I går tog vi sedan och fyllde bilen med barn och hundar och åkte upp till Kullaberg, där är ju sååååå fint!
IMG_1390
IMG_1394
IMG_1406
Hem till grillen och sedan njöt vi av ännu en grillkväll! Dessa smarriga kycklingarna får ni recept på sedan, de blev såååå goda!!
IMG_1414
IMG_1419

Njut nu av dagen så hörs vi sedan!! KRAAAAAAAM!!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Annette 5 augusti, 2013 - 21:30

åh ni var på Kullaberg, då skulle ni kommit inom oss så ni fick prova lite bubbel, ring nästa gång så vi får visa vad vi håller på med nu:)

Svara
Åse 6 augusti, 2013 - 13:47

Åh vi kommer såååå gärna! Pratade om er när vi åkte genom Höganäs och macken =))
Vi kan väl höras av, nog bäst att bestämma ngt *S* KRAM!

Svara
Anna-Livet på liden 5 augusti, 2013 - 13:15

Åh vad gott det ser ut! Ser fram emot receptet 🙂 Jag är mammaledig med en 2-månaders baby så på ett sätt är det semester men på ett annat sätt är det ett heltidsjobb 😉

Svara
Annika 5 augusti, 2013 - 11:39

Började jobba idag och min kropp känns verkligen som den är inne i semestermood fortfarande. Det är så skönt med semester. Men kul att träffa alla jobbarkompisar. Kram

Svara
al68 5 augusti, 2013 - 11:20

Jag ställde klockan på 07.30, men vaknade 07.00 och åkte till gymmet, har varit lite dålig med träningen en veckan nu, men nu är det andra bullar. Gymmet som vanligt 3 gånger i veckan, sen skall jag köra igång med lite löpning/intervaller igen. Jobbar hemifrån ett par veckor till sen är det tillbaks till verkligheten igen. Nu skall jag käka lite lunch sen lägger jag mig i solen. Ha en skön dag du med, kram kram

Svara
Madeleine 5 augusti, 2013 - 10:20

Hej hej:)
Jag har precis hittat din blogg, har läst en del.
Jag har precis börjat med lchf och det känns jätte bra.
Hur långtid har det gått för dig med vikt Nedgången? Jag tycker du är sååååå duktig att du fixat detta, det ger mig mer motivation 🙂 ska fixa detta..
Hoppas du kan skriva tillbaka!
Kram madde

Svara
Annah 5 augusti, 2013 - 08:41

Jobbar tredje veckan nu, bara haft två v semester i sommar, men på onsdag gör jag sista dagen och får en liten vecka till ledigt. Ska bli skönt.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.