Så mycket god mat!

7 december, 2010

Jag känner mig fortfarande sprängfärdig av all god mat och dryck som vi ätit i Sthlm! Men oj vad vi njutit!
Vi åt ju på ”Hotellet” i lördagskväll och det var ett supertrevligt ställe! Kan verkligen rekommenderas! Jag valde entrecoten och den var god men jag har ju egentligen svårt för entrecote 😉
Utöver det så har vi njutit av god hotellfrukost, goda luncher, goda viner och goda champagner, en fantastisk trerätters på Solliden eftrer dopet och massor av shopping och egentid! Underbart!
Tack söta rara för många goa kommentarer som ramlat in och xtra stor kram till er som springer in och röstar i Apollo tävlingen dagligen! Det gör mig jätteglad! Jag måste vara inom 40:e plats den 13:e för att vara i final om jag ska ha en chans!

Nu blir det svångremmen i några dagar 😉


Ett litet matcollage från helgen [Klicka upp]

21 kommentarer
0

21 kommentarer

Maria 9 december, 2010 - 12:28

Har röstat! Håller tummarna för dig! Lycka till!

Svara
Åse 9 december, 2010 - 14:47

TACK rara du!!

Svara
Hanna 9 december, 2010 - 08:43

Hej! Jag hade missat att man kunde rösta varje dag. Så nu var det andra gången jag röstade i alla fall! Lät som en härlig stockholmshelg =)

Här går det trögt med viktandet… Har kommit in i en dålig spiral-> Man börjar friskt och motiverat, ser inte resultat och då tappar jag gnistan. Vi ska ha dop 6/1 och då skulle jag gärna vilja köpa nya kläder som jag kan känna mig fin i. Tiden som kommer framför oss känns svår för en godisgris!

Svara
Anna 9 december, 2010 - 07:43

Hej!
Jag är inne och röstar nästan varje dag, vad kul det skulle vara om du vann. Ibland röstar jag både hemifrån och från jobbet.. 🙂

Svara
Åse 9 december, 2010 - 08:34

Så GLAD jag blir!! <3 kram!!

Svara
Indira 8 december, 2010 - 11:39

Röstar och röstar, som tack för att du ger så mycket av dig själv till oss. Tycker du är fantastisk som fixar äventyr för dig och dina kära så ofta. Är själ dålig på detta och fastnar lätt i ekorrehjulet. Du har en stor familj att pyssla med och ändå händer det ständigt roliga saker hos dig. Kram

Svara
Åse 8 december, 2010 - 12:16

STOR Kram!! Även om jag inte kommer med bland finalisterna så är jag såååå tacksam för de som vill ge tillbaka lite genom att klicka =) Det gör mig glad!! KRAM!

Svara
Jenjo 8 december, 2010 - 09:41

Ja, jag röstar varje dag! Håller tummarna för dig! Härligt att höra att ni hade det fint i Stockholm. Jag och min sambo ska dit sista helgen i januari (mc-mässa).
Ha det fint!
KRAMIS

Svara
Åse 8 december, 2010 - 12:25

Hoppas ni får det lika härligt som vi!! =)

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.