REKO Sushi

av Åse

Hej på er!

Glad Trettondag!

Jag sitter och tittar ut och funderar på om jag ska ge mig ut i regnet med hundarrna. De verkar inte vara så pigga på det, eller vad tror ni?.. 🤣

Får bli lite senare. Jag måste strax bege mig med Alice till Helg- och Kvällsmottagningen, hon har med största sannolikhet halsfluss så skönt om de sätter in penicillin snarast. Anna granne (sjuksköterska) kikade på henne och trodde absolut det var halsfluss. Stackars Loppan, varit sänkt sedan nyår med feber och hon är så miserabel som sjuk. Hon är så aktiv annars och vill inte missa gymnastiken som börjar i morgon.

I går var det SushiSönda’! Vi är tokiga i Sushi i vår familj.
Alice är väl den som är minst förtjust men lite avokadonigiris äter hon.

Vårt förra favvoställe Rå Epok avvecklades innan jul men ur askan steg Reko Sushi! Och till min stora glädje så har REKO satsat på ett utökat hållbarhetstänk och är nu Sveriges första sushirestaurang med enbart miljömärkt fisk. Gurka och avokado är ekologiska.
Något annat som jag är glad över är att numera kan man få grönsaksris istället för ris i deras smarriga bowls! GRYMT för oss som gärna antingen utesluter ris helt eller gärna vill äta mindre.
En bowl med grönsaksris blir en perfekt low carb måltid!
(Reko finns i Helsingborg, Ängelholm, Malmö & Lund)

Kolla in den gulliga wasabifisken!

Min frukost i går eftermiddag 😅🤗😛

Ha nu en fin trettondag!
KRAMAR ❣️

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Elenore 6 januari, 2020 - 21:34

Hej Åsa! Har precis börjat med LCHF igen (körde det för ca 3-4 åt sen efter min förstfödde och tänkte komma igång på riktigt nu när minstingen är 1,5 och mammakilon finns kvar). Glad i hågen och peppad köpte jag även din app, men måste säga jag blev riktigt besviken. Väldigt få recept jämfört mot bloggen och samtliga saknar näringsinnehåll. Ser det är över 4 år sen uppdateringen sist gjordes med fler recept. Min fråga till dig nu är om det gett upp appen och den bara finns ligga på Appstore och rulla vidare, eller har du planer på att göra den bättre? Om inte så funderar jag på ta bort den.

Hoppas på du tar tag i den och ser till den får in samtliga LCHF recept från bloggen MED iaf antal kolhydrater samt uppdateras kontinuerligt med nya recept som kommer upp på bloggen. För den är ju sååå fin! ❤️ Jaja…jag får vara tacksam för din helt fantastiska blogg isf! 😉

Svara
Åse 7 januari, 2020 - 00:27

Hej!

Appen är gammal och har inte uppdaterats på många år och den kommer inte heller uppdateras i samråd med utvecklaren av appen. Den fyller sin funktion för väldigt många som vill ha goda recept direkt i mobilen.
Den har aldrig varit en ersättning för bloggens recept utan som det står i beskrivningen så innehåller den 179 populära recept från min första bok (släppt 2012) och från bloggen från den tiden. Bloggen innehåller numera 1400+ recept. Bloggens samtliga recept (LCHF eller inte) kommer aldrig finnas någon annanstans än här, i bloggen =)
Näringsberäkning har aldrig varit något jag erbjuder konsekvent då jag inte anser att mat ska vara siffror utan med rätt kost, och kunskapen om vad som är rätt kost utifrån ens behov så regleras mättnads- och hungershormoner och det är det jag vill framhålla.
Må bäst! 😍

Svara
Elenore 7 januari, 2020 - 12:26

Tack för svar! 🙂 Du gör ett grymt jobb med din blogg och den kommer göra mig i toppform! 😂

Svara
Åse 7 januari, 2020 - 14:34

Tack för det! Heja ddig! 🎉

Svara
ÅsaS 6 januari, 2020 - 17:20

Vad är det för grannar du har, egentligen?! Sjuksköterska, kiropraktor… Bästa ju, om man behöver snabb rådgivning och akut hjälp! Stackars Sprallis, jag lider med henne. Var själv dunderförkyld i oktober. Veckan innan jul kom det tillbaka, än värre – luftrörskatarr.. Är fortfarande inte riktigt frisk, utan hostar nätterna igenom, trots Cocillana och Bricanyl. Har även dragit in Miss19 i hostandet. Hoppas hon kryar på sig snart!
Önskar dig en skön vecka!
Kram 💕

Svara
Birgitta 6 januari, 2020 - 15:33

Hejsan Åse och god fortsättning på nya året!
Jag har sedan en tid vaknat många gånger/natt och känner att jag vill ändra på det (gärna bums!!). Kom att tänka på att du fått testa ett tyngdtäcke och jag skulle gärna vilja veta om du är nöjd med det. Vilka förbättringar upplever du, eller är det ingen större förbättring. Fördelar sig tyngden bra? Annat du upplever som + eller -?
Spännande med nytt år, och jag ser fram emot att fortsätta ”titta in” till dig på din härliga blogg!
Bamsekram

Svara
Åse 7 januari, 2020 - 17:30

Hej Birgitta!

Jag är SÅ nöjd med täcket! Sover djupare, lugnare, vaknar inte lika ofta. Så rek ett tyngdtäcke varmt! KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.