Räddaren i nöden! (BH tips)

av Åse
Reklam / Annonslänk till Cellbes

Nu är det ju verkligen klänningarnas tid som ligger framför oss!
Jag älskar omlottklänningar och omlottblusar men tyvärr är jag rätt kort i överkroppen så urringningen blir för stor!
Att ha ett linne under gillar jag inte, speciellt inte om klänningen är i tunt tyg.
Har länge varit på jakt efter en bra BH:ar med spets och nu hittade jag dem! Såååååå glad och sååååå nöjd så måste tipsa er!

De finns i rosa, vit och svart!

Här har jag den rosa på mig!

Klänningen hittar ni HÄR

Den svarta! 🖤

HÄR hittar ni BH:n i de olika färgerna!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Pernilla 17 juni, 2021 - 14:53

Får jag fråga om den är normal i stl, den med spetskanten. Har du den stl du brukar beställa?

Svara
Åse 17 juni, 2021 - 14:54

Hej! Yes normal I storlek! Jag har samma jag alltid tar (75C)

Svara
Skolavslutning & Midsommarklänning - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 16 juni, 2021 - 14:23

[…] Och sköööööönaste BH:n som jag tipsat er om och som många redan berättat att de köpt och gillar lika mycket som jag under! Även denna kan man ha under i urringningar som denna HÄR […]

Svara
Petra Karlsson 7 juni, 2021 - 16:44

Åhhh så bra! Tack för superbra tips! Jag har liksom du alldeles för kort överkropp för de flesta omlottblusar och klänningar (som är dominerande i min garderob) och att slippa säkerhetsnålsträsket är ju underbart!

Svara
Åsa Gilbertson 3 juni, 2021 - 14:48

Underbart tips, tack. Det är precis vad jag har letat efter så jag skyndade att beställa hem två stycken.

Svara
Camilla 3 juni, 2021 - 09:34

Tack snälla för tipset! Jag beställde två med en gång 😃Har också varit på jakt efter något sån’t här länge men inte hittat något. Jag vill inte heller ha linne eller underklänning när det är sommar, det finns ju en anledning till varför man vill ha en tunn och skön sommarklänning när det är varmt….
Tack än en gång för alla härliga tips och recept.❤️

Svara
Anna 3 juni, 2021 - 08:50

Tack Åse för tipset! Kom som en skänk från ovan! Jag är själv kort och med byst åt det större hållet och har upplevt just det där att det lätt blir för urringat och det har inte alltid passat att ha linne under. Ska genast beställa! 🙂

Svara
Helen 3 juni, 2021 - 08:00

Vilket bra tips på bh. Vad fin du är i den blommiga klänningen.

Svara
Åse 3 juni, 2021 - 08:52

Tack söta!

Svara
Lena 3 juni, 2021 - 07:34

Så himla fina. Hur är spetsen? Jag är allergisk mot allt som ev. kliar eller sticks.

Svara
Åse 3 juni, 2021 - 10:40

Den är mjuk! 👍🏻

Svara
Malin 2 juni, 2021 - 21:00

Jättefin. Tack för såå praktiskt tips. Har själv samma problem!!!

Svara
ÅsaS 2 juni, 2021 - 18:01

Längesen jag var in på Cellbes sida. Det verkar som att de har ”föryngrat” sig, eller så är det jag som blivit äldre och mer passande för deras sortiment. Måste in och kika på dessa BH:ar, för är det något man behöver, trots avsaknad av bröst, så är det just BH:ar.. 🙈😂
Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.