Preppar inför SOMMAREN!

av Åse
Reklam för / Annonslänk till Cellbes

Hej hej på er!

Åh hjälp vad dagarna går här, full rulle dag ut och dag in.
Jag har precis fått i mig lite frukost efter gymmet och ska strax fräscha till mig inför ett digitalt möte

Solen & Värmen lyser med sin frånvaro, annat var det i går med sol och 18 grader här i HBG!
Jag var riktigt somrig när vi åkte iväg till möte i Alice gymnastikförening, de ska till Europe Gym i juli (Schweiz!) så Alice hinner hem och vända i några dagar från Spanien sedan iväg igen. Så kul för henne!

Blus Lindex (slutsåld) – Kjolen HÄR

Nu har jag börjat rensa ut i mina garderober och behöver fylla på med lite sommarnytt. Mamma kommer hit och ser om det är något hon vill ha!
Ska sätta mig och surfa lite på Cellbes, Bubbleroom, Ellos och Lindex. Lade en beställning hos H&M innan.
Behöver egentligen bara lite tischor, strandgrejjer och några sköna sommarklänningar.
Behöver även nya svarta poptrash byxor (Mina absoluta favoritbyxor!! Går typ nästan endast i dem! Har beige och khakigrön också! Strl S 32

De här sandalerna är så fina tycker jag! Jättesköna!

Ni hittar dem HÄR
Har dem även i svart!

Jag har ett smarrigt recept till er!
Sätter mig med det efter mitt möte! =)

KRAM så länge!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

ÅsaS 24 maj, 2022 - 22:10

De tofflorna/sandalerna såg ju riktigt sköna ut! Inser att jag skulle behöva nåt nytt och bekvämt i sandalväg till sommaren. Ska kika på stan imorgon när jag ändå ska till kiropraktorn och rakställas igen.
Köpstoppet på kläder bröt jag också häromveckan. Hittade en klänning hos NOT – New Odd Things, som jag kände att jag ville ha. Och så råkade det bli några linneskjortor från Cellbes och lite annat som jag tyckte jag behövde. Tog nog igen allt och lite till som det där köpstoppet skulle generera.. 🫣
Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.