Påbackad och Nytt i sminkväskan

av Åse

Inlägget är reklam för NordicFeel och innehåller annonslänkar

Hej hej  MÅNDAG!

Tidig morgon idag med Vilde på Rehab, lille duktige killen!
Han börjar bli tryggare där och han blir inte stressad och skällig längre i bilen eller i väntrummet.

7 minuter på löpbandet idag och han går och går och går och får lite godis emellanåt.
Sedan laser och vibb-bandet.

Glada i hågen gick vi ut till bilen , jag spände fast Vilde och vi började köra och precis när jag skulle ut ur parkeringsområdet genom grinden så backar en bil rakt ut från sin parkeringsficka in i mig!

Som tur är så hade jag ingen hastighet eftersom jag ju saktat in för att köra ut. Men jäklar vilken smätt det blev ändå! Trodde först att jag kört in i en bil och fattade inte hur jag kunnat missa den men sedan så insåg jag ju att jag blivit påbackad.
Han hade inte sett mig alls och det kan vara så att jag kom i någon död vinkel som gjorde att han inte såg mig.
Jag och Vilde klarade oss fine.
Vi bytte nummer i lugn och ro och Vilde var duktig i bilen, sa inte ett ljud och var lugn och fin.
Nu får försäkringsbolagen ta över. Tacksam att jag inte kom i högre fart!

Frunch idag blev äggröra, avokado och bresaola. Tröttnar aldrig!

Lite nytt i sminkväskan!
Jag tycker det är svårt att hitta bra ögonskuggor med färger jag gillar som samtidigt SITTER på ögonlocken och inte nedanför 😅
Det har blivit mycket bättre sedan jag började med ögonprimer och fixeringsspray dock!
Dessa två har jag.

Men nu har jag en ny favoritskugga! Sitter som berget och är i så fina färger tycker jag.
HÄR hittar ni den.

20% på bästa bästa Ole Henriksen! HÄR
Är så glad att jag hittat detta märket! Vet att jag tipsat er många, många gånger här men I LOVE OLE!
Serumet Truth är magisk, känns som en dos C-vitamin i ansiktet varje morgon, totalt beroende av den!
Ansiktsvattnen är också magiska. Den gröna tar jag på morgonen och den blå inför natten.

Jag har precis fått hem primern och är so far så nöjd! Den finns HÄR

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Camilla 16 januari, 2020 - 08:20

Tips om du inte har provat. CAIA ögonskuggspaletter är magiska. Jag har den första och min svärdotter den andra. Jag är ljus i hyn så den första blir bättre i färger på mig medan hon är mer brun i ton så palett nummer 2 är magisk på henne. Har även CAIA’s face palett som jag använder varje dag jag ska ut och ha ett ansikte med 🙂 men just ögonskuggan, sitter där den ska hela tiden. Inga ”lägger sig i vecken” spår eller mattas ner eller så under dagen. Super bra verkligen. Ha det gott Camilla

Svara
Åse 16 januari, 2020 - 11:10

Tack för tips! Ska kolla upp! 🌷

Svara
Popprinsessan 15 januari, 2020 - 14:32

Men usch vad trist med bilen! Skönt att ni inte fick några skador iaf! Maken blev prejad av en lastbil på Österleden veckan innan jul. Det svängde ut en bil framför långtradaren så den flyttade sig i sidled för att inte köra rakt in i den utkörande bilen. Men där kom min man i Teslan, han lyckades dock liksom komma upp på refugen (vilken är jäkligt hög där!) så det blev ”bara” bilskador här också. Fast vi skulle visst vara glada om vi får tillbaka bilen innan sommaren.. Är det nu jag ska komma igång och börja cykla till jobbet kanske? 🙂
Kram

Svara
mallan 13 januari, 2020 - 21:11

Men vilken tur att det bara blev plåtskador åndå o att det inte var hög fart.
Kram!

Svara
Åse 14 januari, 2020 - 11:10

Ja verkligen! Är bara materiella ägodelar ju =) KRAM

Svara
Jenjo 13 januari, 2020 - 15:47

Alltså när jag såg bilden på krocken på Insta, så tänkte jag att det måste gått fort för din bil är ju alldeles kvaddad. Men det kan tydligen bli stora plåtskador i små farter oxå. Bäst av allt är ju att du och älskade lilla vovven klarade er bra. <3
Tack för sminktipset! Fixeringssprayet ska jag prova. Har ett annat märke idag, men gillar det inte.
Ha det gott! Kram!

Svara
Åse 13 januari, 2020 - 15:48

Ja man behöver inte komma i höga farter för att få sig en rejäl smäll alltså 🙈🙈🙈

KRAM!

Svara
Annika 16 januari, 2020 - 15:57

Shit vilken smäll 😱

Svara
Åse 16 januari, 2020 - 19:45

Haha ja han backade 2 meter rakt ut och in i mig! Tack för idag! PÖSS ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.