Nystart 14 jan 2010

14 januari, 2010

Uäääääääääääääää! Jag är så KASS!! Det är så himla jobbigt att komma igång på allvar!!!!
Jag kör 4-5 dagar, går ner lite och känner mig bekväm och så trillar det ner lite godis och annat och så blir det +-0 av hela alltet! Så här har det ju varit sedan i somras!! Jag kommer inte förbi den här platån och denna platån sitter ENBART i mitt huvud!!!

Jag är INTE nöjd här så varför slappar jag???? Som sagt de sista 5 kilona är tuffast!!  Men nu gott folk, med er som vittnen så är DETTA första dagen på min SISTA viktresa!! Det är ju inte mkt till viktresa men det är mina sista finputsarkilon och jag VILL gå ner några kg till.
Jag var och tränade i går! Såååååå härligt!! Men kvällen slutade ändå med lite glass och blandgodis, jag är för bekväm nu.

I morgon kommer syrran och svågern hit och vi ska äta Anka som jag tidigare skrivit, tänkte göra Vickans bärmousse som jag gjort sååå många ggr och som är den perfekta pointsfattiga efterätten! 4 PP blir den!

From IDAG så kommer checklistan uppdateras dagligen efter juluppehållet, på måndag blir det VV (vi ska se om måndagen fungerar bra) och nu är det bara full fart framåt, jag kan ju det här!!! Ska bara se till att få en rejäl fot i häcken i rätt riktning.

Glömde även skriva att jag inser att jag måste bli bättre på att lägga upp pointsen enligt rekommendationerna! Jag ska bli bättre på att äta mellanmål och hålla pointsfördelningen, det hjälper att hålla suget i schack.
Checklistan uppad i dag! Lite lustigt att det är exakt 1 månad sedan sist 😉


När det gäller sidvisningarna på vikttabellen och Checklistan så har jag begärt hjälp med det, det är något vajsing med scriptet som jag inte råder på själv, det kommer fungera snart!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


65 kommentarer

Gabriella 18 januari, 2010 - 12:21

Vet att jag är lite efter 🙂 men vill ändå kommentera detta inlägg då jag verkligen, verkligen känner igen mig. Varför måste de vara så? Så otroligt svårt ibland att komma tillbaka på banan och hålla sig där? När man väl är igång och tiden flyter på, kosten funkar, kilona försvinner så sakteliga så kan man tänka att det här är väl inget, det ju bara att strunta att äta allt onödigt. Men så swisch är man där igen och allt är så motigt, frestelserna är enorma och allt känns så trögt… Men som vanligt är det väl bara att kämpa sig på banan igen. Bara och bara… 😉

Svara
Kickan 17 januari, 2010 - 21:24

Ja varför blir det så där egentligen ????? Det funkar bra i 4-6 dagar och sen är man tillbaka i samma sits igen !! Man blir så förbannat arg på sig själv.
Varför ska det vara så svårt att gå ner de där 5 kg ??? Ja jobbigt är det men nu ska det gå !
Lycka till !

Svara
Hanna 17 januari, 2010 - 18:29

Jag känner så väl igen det du skriver. Mitt i prick satt det!

Kör hårt nu Åse!

Svara
Anci 16 januari, 2010 - 23:48

Tack för att du lägger upp dina propoints.Det peppar!

Svara
Di* 16 januari, 2010 - 15:11

Förtår verkligen ditt dilemma Åse, jag vet hur det liksom ”fastnar som en fixidé” att nå det uppsatta målet trots att det ändå känns relativt bra, men jag inser här att jag är likadan som dig. Nådde precis 60,0(start 84,4)före jul och idag var jag tillbaka till samma siffror efter någon vecka med jul&nyårs-avgiftning.:) Känner mig ganska bekväm just nu men vill oxå plocka bort de här sista fem kilona, men de känns verkligen som en uppförsbacke – men vi GER OSS inte eller hur?? Ska dra igång med promenader så fort snön förvinner, barnen får cykla till dagis och jag får raska snabbt..

Vi får väl se vem som är i mål först nu då? Hehehhe, utmanar dig lite:)

Ha det så gött//Kram Di*

Svara
Sara 16 januari, 2010 - 10:58

Lycka till vännen!! Detta fixar du!
Fast jag ska ju vara ärlig och säga att jag är likadan men det är bara att ge sig f*n på det!! 😉
stor kram
trevlig helg

Svara
Ida 15 januari, 2010 - 20:14

Det fixar du =)

Svara
Petra 15 januari, 2010 - 15:51

Åhhh hade precis skrivit en hel roman till dig här osså hade jag glömt o fylla i nåt så försvann allt:-((
I korthet så ville jag bara säga att jag har det precis likadant som du, o det e minsjäl jobbigt! Men det kommer gå utmärkt för vi ger oss inte, Kramis till den bäste Åse!!!!
(längtar till 20 feb)

Svara
Åse 15 januari, 2010 - 15:58

Attans!! Meeeeee toooo =) Kommer mer info snart =) P&K

Svara
Camilla 15 januari, 2010 - 13:33

Ja som sagt…jag har oxå samma problem. Inte för att jag målmedvetet MÅSTE gå ner ett visst antal kilo, men jag känner att jag borde och vill liiiite till…nu har jag ändå kommit en bit på väg och vill INTE falla tillbaka….usch ja, mångas dilemma tror jag. Men verkar extra tungt efter denna julen, fattar inte varför. Nä en stor kick i ändan på oss alla är vad vi behöver. Ser fram emot vår och sommar med ljus och värme och lite GRILL som jag lääääääääängtar efter nu! Känns lättare att äta rätt på sommaren av någon anledning. Fast då slinker det kanske ner lite extra vin etc. istället…fniss =) Men du klarar detta ska du se..och jag med! =) Kramizar

Svara
Åse 15 januari, 2010 - 13:37

Ja detta grejar vi!! Jag känner mig taggad nu! Det kommer bli lite extra nu i kväll och i morgon men söndag är det nolltolerans och from måndag så är det VV möte, träning och att hålla sig till pointsen som gäller!!!! Som tur är så är inget inbokat nästa helg så jag får nästan två veckor utan frestelser innan nästan frestelse igen kommer (bortbjudna hela helgen då) efter det är det ju London *suck* Men det gäller att ta en dag i sänder och vara strategisk och bestämma sig vad som är tillåtet och inte tillåtet!

Svara
Helena 15 januari, 2010 - 10:03

Åhhhhhhhh, tack för att även du är mänsklig…
Jag är precis som du, fast jag har mycket mer än 5 kg till målvikt.
Är med i VV och älskar det nya programmet som gick så bra fram till julledigheten.
Nu går det så bra måndag-torsdag, sen kommer helgen när hela familjen kryper upp i soffan och äter gott och man dricker nåt glas vin för mycket och barnen (och maken) säger att jag är så bra som man är och så tar man sig ett glas vin till och är så lycklig…..
AAAAAARRRRRGHHH!!
Hur som helst, stora peppkramar från mig, detta fixar vi!!

Svara
Annika 15 januari, 2010 - 09:15

Ja du…. Ska vi bilda klubb?!

Svara
zaderack 15 januari, 2010 - 07:48

Ja, som så många andra har skrivit så är här en till som det går kanon för ett par dagar och sen skiter det sej igen, och då har jag ju inte på låååånga vägar varit så duktig som du!
Men även om jag inte är där du är så kan jag förstå att du verkligen vill ta de där sista kilona, du är ju kanon som du är men det är ju du själv som känner detta!
Och jag är övertygad om att du fixar detta, helt klart blir detta din sista viktresa!!

Kram och lycka till, och du, du är verkligen inte kass, du är bäst!!!!

Svara
Maria 15 januari, 2010 - 06:45

Hej bejbi. Vet inte om det jag skrev sist kom med i kommentarerna; det blev ett felmeddelande efteråt. 🙁 Heja dig iaf!! Kommer ju gå kalas! Allt går ju inte på en gång men med denna blog får du säkert hjälp.
Ta hand om dig!
Kram

Svara
LenaH 14 januari, 2010 - 22:20

Åhhh, jag känner igen den där frustrationen. Man vet ju att man KAN. Men det är lätt, när det återstår de där sista kilona, att slappa lite. Den där tröskeln man måste komma över är ibland väldigt hög. Men jag vet ju att du fixar det! Tänk på att vikten kan stå still eller rent av öka något när du börjar träna. Känn efter på kläder i stället för att tita på vågen. För det är mycket möjligt att du inte gå ner de önskade kilona pga träning (om du nu tränar styrketräning förstås). Drick mycket vatten etc…ja det där vet du väl. Jag ger dig en spark i rumpan, tumhållning och lycka till den här sista biten. *kram*

Svara
Mariah Geijer, EDSBYN 14 januari, 2010 - 22:16

Ska vi sparka dig i häcken eller vad säger du? 🙂

Vad kul att du kom iväg på träningen – där måste du känna dig duktig,
jag ser fram emot att kunna säga detsamma.
Ska kolla friskvårdsbidrag genom jobbet imorrn så sen blir det kick-off!

Gjorde salbalkycklingen ikväll,
mums vad krämig och god den var!
Trots att jag fick använda kalvfond istället för jag hade ingen kycklingfond…

Ha en trevlig kväll!
Kram från Mariah.

Svara
Ingela 14 januari, 2010 - 21:49

Klart du kommer fixa det här, Åse:-)
Nu när du har bestämt dig för ett baske-mig-nu-gör-jag-det så har du ju tidigare visat att du har en vilja av stål och en envetenhet som få!

Jag har också gjort en nystart – det här med PP har tagit mig ett tag att lista ut. Själv beställde jag lite kläder ur HMs sommarkatalog, och skall jag ha dem på mig får jag nog ta de extra kilona innan sommaren! 😉

Lycka till nu och tack för att du alltip så generöst och ärligt delar med dig av dina tankar och erfarenheter!

Svara
AnnicaP 14 januari, 2010 - 21:41

Jag instämmer med de andra – du är mänsklig Åse! Jag tror att du snart har tappat de kilona du vill.

Kram på dig & varmt lycka till!

Svara
Camilla 14 januari, 2010 - 21:20

Hej! Tack för en otroligt bra blogg. Känner igen mig i så mkt! Har redan provat ett par recept och kan bara säga mums va gott. Själv är jag Guldmedlem på VV men just nu ligger jag på plus och skall kämpa mig ner 10 kg till sommaren OCH STANNA DÄR!!!!!!!!!.
Du är verkligen en inspiratonskälla, tusen tack
Kramiz fr Camilla

Svara
Maria Rosendahl 14 januari, 2010 - 21:14

Hej Åse.Klart Du fixar det här nu! Du är ju expert. Förstår att det har varit svårt att hålla igen, vet ju verkligen hur det är!! Men nog ännu svårare när man gått ner så mycket som Du och nästan är nöjd ändå.Jag vägde in mig på VV i tisdags, tycker nya programmen verkar superbra. Brukar Du äta upp dina vecko-bonus?Lycka till nu.
Kram Maria

Svara
Lillan 14 januari, 2010 - 20:45

Tänk att det finns flera som mig 🙂
Har kört i fyra dagar med något som heter sjukhussoppan.
Tänkte att jag skulle få en rivstart innan vv, men jag är så less¨på soppan nu, och fikabröd är mycket godare…..
Skärpning på mig fr.om tisdag.
Det är så bra att du peppar och grejer oss alla som läser här. Känns tryggt 🙂

Svara
Anna-Karin 14 januari, 2010 - 20:32

Åhh va skönt det är att höra att det är fler det går trögt för… 🙂 Jag är i samma fas jag karar mig bra några dagar sen trillar jag dit och efter ett par glas vin är man ju bäst ;-)Och känner sig nöjd med det mesta…

Svara
Åsa N 14 januari, 2010 - 20:22

Klart du klarar det! Att du börjar träna kommer dessutom ge dig en extra kick. För mig är det så att har jag tränat så bär det emot att äta något onyttigt. PS Jag låtsas inte om att du hade ätit godis och glass efter träningen, det var ju en engångsföreteelse 😉

Svara
Anita 14 januari, 2010 - 20:06

Känner igen mig. Det är jobbigt i början med nytt program, med mycket räknande som inte sitter i huvudet. men det här VV programmet är mycket bättre tycker jag. Men det här fixar du!

Svara
Sara 14 januari, 2010 - 19:42

Det fixar du!! Lycka till!!!

Svara
Maria B 14 januari, 2010 - 19:31

Hej Åse!
Du är inte ensam om problemet för mig är det lika dant, fast jag klarar mig utan godis så tror jag att jag äter för stora portioner…

du vilket gott recept du tipsade om idag. Jag undrar om man kan byta ut florsockret mot sötningsmedel istället och hur mycekt isf tror du. Receptet säger ju 3 msk florsocker funkar 3 msk sötninsmedel eller??
Fortsätt kämpa på!!!
Kram
Maria

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 20:30

Jag vet inte men tror du kan ersätta!

Svara
Kattis 14 januari, 2010 - 19:07

Du kommer att fixa detta! Nystart även för mig idag. Till VV för inskrivning för andra gången idag. 1½ år sedan jag var där senast. Hujedamej …. typ 4 kilo upp ….. Ja, ja det är bara att ”bita” ihop. Fick nytt matrial som verkar spännande. Jag ska äta 29 propoint/dag och mitt veckobonus är 42. Fick sån inspiration från dig när du skrev om detta nya program så jag tog mig i kragen och det var verkligen på tiden. Nä, detta duger inte, nu ska jag gå och köra ett 45 minuterspass work-out via WII (Active sport)hur kul som helst!

Svara
Stulna 14 januari, 2010 - 18:33

Om det är NÅN som kan så är det DU!
Kram!

Svara
sofie 14 januari, 2010 - 18:13

Nu fixar du att ta de sista 5 kilona.. Det har du gjort förr och kommer att göra det nu… Tacka vet jag för hemmatränings videos

Svara
Malin B 14 januari, 2010 - 18:03

Det är precis likadant för mej, blir så arg på mej själv när jag håller på så här….med allt skoj som är inplanerat på helgerna så känns det som om man hela tiden hittar på ursäkter ” jag börjar på måndag ” för det är snart helg och så håller jag på!!!! Blir nog lättare nu när våren snaaaart är här och man blir både piggare och gladare. Hela livet brukar faktiskt bli lättare då.

DU kommer att klara det här, det vet jag!

Kramisen

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 18:11

Det är definitivt mitt dilemma, dessa helger med massa roliga saker inbokat. Dessutom blir jag så att när jag druckit ett glas rött då leker livet och jag mår såååååå bra med valkar eller ej, haha!

Svara
Pia B 14 januari, 2010 - 16:45

Vad jag känner igen mig!

Jag förstår dig precis. Efter min minsting kom till välden har jag redan lyckats plocka mina gravidkilon 2 ggr och skall nu försöka komma igång igen. Har bara fixat några dagar för att oxå åka dit. Tror faktiskt det e denna årstiden som knäcker mig. Mörkt, trött och allmänt bläääää när barnen e gnälliga osv. Då är det lätt att tröstmysa till det. Iaf för mig.

Fast när det gäller DIG Åse vet jag att du kommer fixa detta. Hejja hejja nu vännen, och daskar till dig i rumpan 🙂

Kikar in för att se hur det går om några dagar.
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Svara
Aika 14 januari, 2010 - 16:16

Men detta e ju otroligt! Skickar ett mess till dej med liknande tankar, går sen in för att kolla recept på kräftlaxen och läser detta.

Svängde ihop laxen och dök nu på datorn igen för fdet fanimej vara nog! Min sista viktresa startar oxå idag för ikväll öppnar VV igen och jag SKA (som jag messade) gå dit varje vecka! Nu funkar det några dagar för att sen trilla dit igen, senast igår kväll. Detta går inte längre! Nu lånar jag dina läsare för att bevittna mina rader! Nu kör vi gumman!

Mycket kärlek/ Aika

Svara
Pia B 14 januari, 2010 - 16:42

Heja på er båda!

Svara
jenny 14 januari, 2010 - 16:10

Usch jag är likadan… håller mig så fint till riktig mat hela dagen för att sedan ”unna” mig nåt gott till kvällen!
Jag blir gaaalen på det beteendet! Den enda gången jag kände att jag hade absolut kontroll över hur jag åt var när jag testade low carb men tyvärr ballade magen ur då…. Har plan på att rannsaka dom 2 veckorna för att se vad det kan ha varit som störde magen för att i sin tur kunna köra lc igen men med annan mat.
Hur som haver så kommer du ännu en gång klara detta med bravur! Du kan ju faktiskt detta!
KRAM!!

Svara
Chrissan - Pusen 14 januari, 2010 - 15:06

OHH Åse du är inte kass. Långt ifrån. Men platåer är så svåra… jag vet. Du kommer att fixa detta, ingen tvekan. Jag har nu med bestämt mig för att testa VV nya program. De sista 10kg ska av innan sommaren.

Svara
Carina i Tyskland 14 januari, 2010 - 14:53

Söta du, jag känner ingen som har sådan järndisciplin som du! Du är verkligen inte kass, som inte kommer igång den här gången! Så får du absolut inte tänka. Det ÄR ju jättesvårt att verligen hålla planen till 100%. Du vet ju lite om hur många gånger jag startat de senaste tre åren och inte klarat det en enda gång. Hade inte ProPoints motiverat mig den här gången hade jag förmodligen fortfarande ännu inte fått ändan ur!

Heja dig, nu klarar du det!!! Om några månader är vi båda i mål ska du se!

Kramar

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 15:38

Kram på dig och tack för dina rader! Nej jag vet ju hur svårt det är att hålla sig till planen, speciellt som det varit en väldigt social höst med många fester, tillställningar etc men det är likväl så himla trist. Men nu är det andra bullar och vi får fira målgång i vår sommar 🙂 KRAM!!

Svara
Vesna 14 januari, 2010 - 14:35

Känner igen mig!!!!!

Svara
Linda 14 januari, 2010 - 14:21

Hallå Åse!

God fortsättning!
Länge sen jag tittade in till dig här.
Vill bara säga att du har varit allt annat än kass!
Du har varit jätteduktig och är skitsnygg!!!!!!!
Grymt jobbat!
Många kramar från mig!

Svara
Mia 14 januari, 2010 - 14:14

Du är verkligen inte kass!! Du visar oss alla att man kan komma tillbaka. Det är inte kört för man frångår programmet ett par dagar, någon vecka eller till och med månader… Jag har haft ett vv upphåll (har ätit som en vv men inte räknat och svävat ut mellan varven) på 1 och ett halv år. Gått upp ca 4 kilo, och dom tar vi nu ihop med dom 5 som jag lämnade förra gången… Du motiverar och inspirerar oss alla! Tack för en kanon sida.

Mia

Svara
Innerjoin 14 januari, 2010 - 14:11

Heja dig!!! Du kommer fixa detta, viktigt är nog just att du äter mellis för att hålla suget borta. (äter du inget kvällis, det är ofta där jag faller…)Själv pulvrar jag nu, fram till måndag – då ska jag till V.V och skriva in mig (det var nog 7 år sedan sist tror jag) Är jättepeppad inför det nya programmet. Ser verkligen fram emot dina checklistor och recept för inspiration!!!

Svara
Anna-Karin 14 januari, 2010 - 14:01

Halloj! Jag vet precis vad du menar när du säger att man känner sig nöjd men ändå inte! Usch det är en evig kamp mot vikten. Jag trodde jag var på G efter nyår men det gick bara några dgr så var jag tillbaka i sockerträsket och suget igen men så träffade jag Diana i söndags och som vanligt så peppade hon mig bara med sin närvaro. Så efter det har det gått som på räls (hmm 4 dgr alltså) men jag är fortfarand back on track och känner mig taggad. Jag önskar dig all lycka i fortsättningen och ha det gott.

Jag som följer dig lite här och var bla på Styleroom undrar lite över ditt kakel som du har vid er fläkt, vad heter det, kommer du ihåg?

Svara
Emma H 14 januari, 2010 - 13:54

Dom sista kilona är ju verkligen svåra, men du kommer att klara det galant!!
Om du peppar oss så peppar vi dig:)

Lycka till!

Kram Emma

Svara
Mia 14 januari, 2010 - 13:12

Fast även om man kan det här och vet precis hur man ska göra så blir det så svååååårt ibland. Skönt att höra att du är mänsklig 😉 Du kommer fixa detta också, men godis är ju så sabla gott..

Mitt tåg var sent igår och gissa vad som händer… Ett tu tre står jag inne på Pressbyrån med en dubbelnougat och en påse chokladbilar i handen. Bilarna åkte ner med väldig fart, men dubbelnougaten ligger kvar här i väskan.

Kram Mia

Svara
Jenjo 14 januari, 2010 - 12:15

Jag vet precis hur du känner. Allt handlar om att verkligen bestämma sig, tror jag. Jag har svamlat upp och ner i vikt hela hösten. Förra måndagen bestämde jag mig och nu går det riktigt bra.
Du klarar oxå detta! Det VET jag…!
KRAMIS

Svara
Anneli 14 januari, 2010 - 12:12

Jag är lite i samma sits… Har inte så jättemånga kilon kvar, är nöjd men ändå inte.
Men jag har lärt mig att man inte ska säga negativa saker om sig själv 😉 Så ajjabajja! Du är faktiskt toppen!
Tänk bara på att vågen kan gå lite trögare när du tränar men att det kan vända saker på kroppen ändå, men det vet du säkert redan om.

Lycka till med de sista nu!

Svara
Ellinor 14 januari, 2010 - 11:57

Nej nej nej, det går jag inte med på! Du är INTE kass!!! Du har FEM barn och du har gått ner till mål efter varje graviditet. Du är extraordinär!!!!

Du ska se att dom där sista 5kg är borta till påsk 😉

Massor med kramizar!!!!

Svara
Hyggan 14 januari, 2010 - 11:50

Jaa du, vad jag känner igen det du skriver!!! Har varit så duktig i 3 dagar och sen igår så blev jag ohjälpligt hungrig så jag föll också dit på det förbaskade smågodiset… Förbannar mig själv för att jag ens har det hemma!! Har extremt svårt att hitta glöden nu och jag har också 5 kg kvar. Nosar ju för Guds skull på mållinjen. Får nog ha ett allvarligt snack med mig själv! Träningen kommer igång nästa vecka så då får jag ju skärpa mig!! Kämpa på för det ska jag göra =)

Svara
Ida A 14 januari, 2010 - 11:14

Det fixar du tjejen!!!!
Ser fram emot din checklista, får alltid sååååå mkt inspiration av dig.
Jag vägde mig idag och fick ett MINUS på 1,7 kg….så himla glad! Nu kör vi! kramis Ida A

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 11:19

Grattis Ida!! Bra jobbat!!

Svara
jennyh 14 januari, 2010 - 11:05

Visst kan det vara svårt. Dem sista kilona är svårast!
Jag har svårt att hitta nåt som passar mig känner jag.
Jag tyckte pp va bra men ändå funka det inte, har gått över till viktklubb istället 🙂
Just nu känns det kanon.

Svara
WellbeingOfMe 14 januari, 2010 - 10:50

Jag känner igen mig det dära att köra på hårt 4-5 dagar, sedan liksom faller man för någon frestelse som man tänker inte är så farlig, men sen är karusellen i full gång!

Jag sänder en extra spark i röven till dig och känner mig ganska övertygad om att du fixar det här! Och det kan vi alla här inne göra, vi får kämpa kämpa kämpa! Träning tycker jag är ett bra sätt att få upp den här riktiga kämpar-känslan på!

Kul att du skall uppdatera checklistan igen 🙂

Svara
Lisa 14 januari, 2010 - 10:34

Oj vad jag känner igen detta, jag har hamnat i en ”mysfälla”, blev mycke praliner under jul,nyår och födelsedagar.
Men bra ord, de orden tar jag till mig
”Detta ÄR första dagen på min viktresa”

Nu ska jag fixa detta, ska tametusan va ”klar” till sommaren 🙂
KramKram!
//Lisa

Svara
mallan 14 januari, 2010 - 10:18

Heja dig!

Svara
Cat 14 januari, 2010 - 10:15

Du är inte kass utan människa ;O)
Det är ju inte lätt, annars skulle ju alla ha sin trivselvikt om det var lätt.
Men skam den som ger sig.

Jag är ju för rolig också, höll vikten hela advent och jul men sedan över Nyår så lyckades jag gå upp 3 kg-snyyyyggt jobbat. Sedan gick jag ner 1,4 kg men sedan upp igen och sedan ner och idag upp igen, och sådär håller jag på, vad är detta ;O)

Men nu jäklar skall det bli andra bullar, ja inga i magen utan full fart men det är ju så svåååårt.
Tror man är för nära ”målet” och liksom trivs men siffrorna på vågen är inte dem man tänkt, och så slappnar man av på ngt sätt mer nu än förut.

Men vi skall inte ge oss, till sommaren skall vi vara där vi vill eller hur ;O)
Kraaaam

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 10:17

Det värsta är ju att dagarna går så fort och rätt som det är så är man där på stranden i juli med några trivselkilon som man skulle blivit av med i januari!!! NEJ nu gumman – nu tar vi de där envetna kilona som etsat sig fast!!! ;)) Kram på dig!

Svara
Cat 14 januari, 2010 - 10:19

Jo, det är ju så, det går ju helfort men därför sätter vi fart nu…………….jag börjar på måndag ;O))
Kram

Svara
Johanna 14 januari, 2010 - 10:09

Åh, sån har jag också varit ända sedan i våras, supernyttig på veckorna och gått ner och ”helgfetto” och gått upp det jag har gått ned. Stått stilla hur långa perioder som helst med och sedan gått upp ett par kilo under en period (och sedan stått stilla på den viktan hur länge som helst innan nästa lilla steg uppåt på vågen). Därför har jag insett att det inte räcker för mig att ”veta” vad jag ska äta för att gå ner, jag måste skriva upp varje sak jag äter och jag måste ha någon som ”kontrollerar” mig. Därför har jag börjat på VV i förra veckan. Känns bra hittills, första gången på länge jag gick ner under helgen den som var. Första riktiga vägningen imorgon, vi får se vilka resultaten av första veckan blev.

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 10:10

Absolut!! Jag är likadan!!! Det är därför jag absolut MÅSTE till VV nästa vecka och sedan gå varenda vecka hädanefter + uppa checklistan här, jag måste ha den där kontrollen och outandet det är bara att inse.

Svara
Agneta 14 januari, 2010 - 10:03

Absolut är du inte ”kass”. Tycker du gjort en fantastisk resa. Men visst, jag förstår, de där sista kilona är INTE lätta. Är själv i samma sits. De liksom sitter där!! Ibland tycker man; är det så viktigt. Men nånstans är det ju det, för en själv. Men vi ska kämpa och absolut klara av det!! /Kram

Svara
Anna-Lena 14 januari, 2010 - 10:03

Hej vännen, jag förstår dig helt fullt. Jag har bara med 5 kilo kvar, men dom är sååå j……… svåra. Men nu känner jag mig sååå peppad. Var och vägde mig nu på morgonen – 0,7, det är jag nöjd med. Nu skall jag komma en lång bit på vägen tills vi skall åka skidor v. 11. Att det kan vara sååå svårt. Men som du skrivit tidigare så är verkligen dom där sista kilona svårast……

Ha en underbart dag!
/Kram A-L

Svara
Cissi II 14 januari, 2010 - 10:00

Man har inte bara en chans. Nästa chans kommer redan nästa måltid. Jag är också på sista finputsningen. Några kilo kvar bara. Har kört på hårt sedan måndags med VV ProPoint och ser redan skillnad i midjan. Ser fram emot checklistan.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.