Nyskördade småknölar!

av Åse

Hej alla!

Så var det plötsligt tisdag!
Helt galet vad tiden gick fort! Vi spenderade en underbar helg i Örebro, ska uppdatera er senare idag/ kväll.
Kastades direkt in i kontorsjobb i stan med papper och kvitton till bokföringen när jag kom hem så det har varit full rulle! Och nu är det endast 5 dagar kvar tills vi sätter oss i bilen mot Spanien! Blir en intensiv vecka med att hinna med allt.

Ska strax börja skriva rent packningslistan och börja fundera på matsäck till bilresan.
Ska baka lite Fröbröd och göra lite mackor av bland annat! Sedan blir det nog kycklingsallad till middagen i bilen, babybels och gurk- och morotsstavar som snacks etc.

NÅVÄL!
I går var det minsann skördetid! Titta vilka små gulliga knölar jag drog upp från potatishinken!

Gjorde min goda romsås och körde på samma som till sist jag gjorde romsåsen, grillad fjällröding!

Gulligaste ever! Smörslungade dem med gräslök.
Hade lite annan potatis som jag klyftade upp och tillagade i ugnen.

GOTT!
Jaja inget nytt men så är det ibland, då kör man på safe cards.

Hörs senare!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Anna 10 juli, 2024 - 14:49

Tack för alla inspirerande recept! Försöker organisera och få lite ordning nu under semestern på alla mina recept. Undrar om du har hittat något bra system, har du alla recept digitalt eller i pärmar eller hur? Mina recept är en salig röra av allt möjligt och det går så mycket tid och energi åt att leta efter recept jag vill laga hela tiden.

Svara
Åse 10 juli, 2024 - 14:51

Hej! Mina recept ligger här i bloggen 😅
Det är mitt arkiv. Har inga andra recept jag samlar på, utan recept skapas på löpande band utifrån de idéer jag får.

Svara
Cecilia 9 juli, 2024 - 15:47

Jag har precis bakat ditt grova bröd med lingonsylt i, en favorit 🤩👌
Ska bli jättekul att följa ännu en av era Spanien-resor 😊

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.