Ny matta och The one minute rule

10 januari, 2019

Innehåller annonslänkar

Hej hopp!

Ägg och kaffe i soffan.
Sedan väntar ett räjs i köket!
Senaste tiden har vi sakta men säkert börjat rensa ut och rensa upp. Det är så enkelt när man är en stor familj varav två egenföretagare (jag arbetar dessutom hemifrån I KÖKET bland annat) att det blir kaos i lådor och förvaringsutrymmen och är det det något som jag vill att 2019 ger så är det mindre kaos och bättre struktur och lugn och ro och det börjar så klart i hemmet. Kaos i hemmet ger både mig och Daniel stressutslag och stjäl så mycket energi från annat.

Mats lade ut en bra grej på instagram HÄR – The one minute rule!

Kolla in detta liksom! Så om en stund så sätter jag på Storytel i vårt Sonossystem och så ska det bli ordning i lådorna!
Finns fler lådor och utrymmen, men det tar jag i morgon tänker jag.

Men här sitter jag just nu alltså.
I går beställde jag ny matta. Vår nuvaramde matta ska på kem och sedan flytta vidare här inom hemmet.
Jag vill ha lite annat än grått speciellt nu när stolarna vid matbordet blev grå!
Jag vill ha in FÄRG! (Eller FARJ som vi i Helsingborg säger;))

Den HÄR mattan blev det! (Rosa 200 x 300) Tror den blir jättefin! Fins nyans och lyster i den.


Finfina rabatter hos  Ellos just nu!

Missa inte att det kommit in lite nyheter också! Nu är det hela 25% på modenyheterna! HÄR (erbjudandekod 395702)
Jotex har också fått in nytt – sugen på lite nya kuddar. Älskar de jag har men skulle nog vilja byta ut en å annan.
Dessa var väl lite roliga!??

Det HÄR är precis min stil! Rosa toner och mässing 🤩🙋🏻‍♀️
Skene sittpuffen har jag fast i grå, tur jag tog grå med tanke på att jag nu ska ha rosa matta 😅
LEO överkastet var ju sååååå snyggt! Men vi ska göra om lite i vårt sovrum och WIC så jag avvaktar med det.

Nähäpp! Ut i köket med mig!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

ÅsaS 10 januari, 2019 - 23:24

Oj oj oj..Det fanns mycket smått och blandat i dessa lådor! Känner så väl igen det där att sakerna förökar sig och det bara blir oreda och ”stökigt”/rörigt. Brukar själv få sån lust att rensa när vi går in på nytt år. Så även i år. Har tagit mig igenom halva garderoben nu. Och 2 skåp i köket. Men det finns mer kvar att gå igenom. Inte bara garderober och köksskåp. Förhoppningen är bättre ordning och reda här.
Och den där ”one minute rule” funkar! Har kört den i omgångar. Kör även Matplatsens ”PowerHour” när det vardagliga känns övermäktigt, och efter det brukar det kännas bättre.
Kraaaaaam

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.