No more "semester"!!!

av

Nääääääääääääääääj, nu är det slut! From söndag så är min ”semester” slut!! Slut på ”Mallorcamoodet”!
Jag snackar givetvis om den där semestersinnesstämningen som gör att man njuter av lite för mkt vin, drinkar, lite extra mat etc – ”Det är ju sommar!!! Jag måste njuuuuuuuuta”
Jag kan med gott samvete säga att några kolhydrater inte varit några problem men ändock så är det INTE bra för figuren med så mkt vin och all denna extra energi. Jag vågar säga att jag står still men börjar tröttna på att ha stått still sedan juni.
I morgon ska vi till bästiskussen Aika på kräftskiva och hennes hallonsnaps (iofs low carb!) kan man inte säga nej till men sedan – from söndag då blir det hårda bud i mellerud!!!!
Den 15:e blir det tjejmiddag ute (vi är 14 st som ska ut och äta och sedan festa) och helgen den 21-22 ska jag och Aika på ”Let’s Eat träff” i Sthlm men vardagarna där emellan blir det strikt, strikt, strikt!!! Tänker hålla mig stenhårt från alkohol, hålla mig till minimikolhydrater (heja ägg + bea!!!) och kommer begränsa kalorierna så jag inte hamnar över 1500. Nu ska jag banne mig ta mina sista få trivselkilon!!
HUR och NÄR slutar er ”semester”????????
I kväll blir det sweetchilimarinerad färsk lax, serveras med ugnsrostade grönsaker och syrrans kalla sweetchili sås. Vitt vin till det 😉 och egengjord vaniljgräddglass med macadamianötter och mörk apelsinchoklad i (tack till Sanna för tipset om att göra sin egen B&J glass!!) Muuuuuuuuuuuums!
Vill avsluta med att skicka en stoooooor sajberkram, älskar att läsa era kommentarer, där ni delar med er av hur det går för er, söta tips och goa ord i allmänhet! Fetekramen på er!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

57 kommentarer

Lotta 14 augusti, 2009 - 14:07

Ja, jag känner samma sak.. den där slappheten över sommaren gör att man tappar motivationen sakta men säkert.. man måste sätta ner foten. Skönt att du stått still ändå, här har det ramlat på 2-3 kilon (tur att det inte är mer!!)
Lycka till inför målet!

Svara
frun på ön 11 augusti, 2009 - 17:19

Lycka till med dina sista kilo. Du är SÅ duktig, så du kommer klara det galant.
Tack för alla tips och all inspiration du ger. Hoppas att det är okej att jag länkar till din sida från min blogg.
Kramar!

Svara
Åse 11 augusti, 2009 - 17:26

Tack! 🙂
Visst är det det, bara roligt!
KRAM!

Svara
Emma H 10 augusti, 2009 - 22:24

Du har ju i alla fall stått stilla, jag har däremot gått upp 2 kg under min semster. Alldeles för mycket skräpmat.. Men tar snart igen det! Emma

Svara
Maria 10 augusti, 2009 - 19:51

Hemmagjord glass typ B&J lät bara såååååååååå gott. Var finns receptet till det?

Svara
mathilda 10 augusti, 2009 - 17:18

Jag är ”back on track” from idag. Nu börjar det ju lugna ner sig med festligheterna också, vilket faktiskt känns rätt skönt. Enklare att avstå då liksom 😉

Svara
Anna 10 augusti, 2009 - 13:07

Semestern…den tar nog slut om 2 veckor sådär…;-) När barnen ska skolas in och man måste börja återanpassa sig till vardagslivet ändå. Och jag ska börja jobba igen…huga. Mitt dilemma blir att fixa maten på jobb bland alla kakmonster och så. Men det ska gå. Har gått upp nåt lite av alla kilon jag gick ner..men inte mer än ett kanske. Ska ut och röra på fläsket idag igen! Lycka till med sista kilona. Kommer att gå toppen!! Kram

Svara
katharina 10 augusti, 2009 - 12:03

men än är ju inte sommaren slut=)

Svara
Lene 9 augusti, 2009 - 21:25

Usch ja!! För mig är vinet inget problem, gillar det inte så där jättemycket. Vardagarna är inga problem heller för det mesta – men så kommer den där jäklarns helgen!!! Ungarna vill ha chips, ostbågar och godis….Just snacks är min svaghet, såååå svårt att stå emot….Provade en LC-glass, tror jag hittade receptet här inne, men jösses vad det triggade mitt sötsug 🙁 Sen var det djupdykning i ungarnas godispåsar…..

Svara
Sara 9 augusti, 2009 - 14:29

Den får sluta idag! 😀 I morgon är det åter till gamla lite mer strikta vanor… hehe!

Svara
Ettan 9 augusti, 2009 - 08:55

Håller med dig att det är lätt att äta och dricka mer när man har semester.Och jag har märkt att när det har gått tillräckligt långt tid så kan det bli svårare att få tillbaka motivationen,man har lixom lagt till de dumma vanorna igen.
Men jag vet ju att det bara är att ta tag i det igen eller hur??
Man ska bara göra det innan man har lagt på sig för mycket…
Tack för en väldigt motiverande sida och att du delar med dig.
Ettan

Svara
Veronica 8 augusti, 2009 - 23:47

Jag håller med!
Jag är så less på att stå och stampa på samma vikt nu. Nä skärpning är vad som gäller från och med imorgon!

Svara
Esther 8 augusti, 2009 - 19:07

Ja, nu får det vara slut på mitt semesterätande också. Allt detta rosévin kan inte vara bra (men gott).

Svara
jenny 8 augusti, 2009 - 18:35

Min semester tar också slut nu på söndag och det känns faktiskt ok! Denna semester har varit extrem i mat-, vin- och chipsväg så jag längtar efter struktur!!:)
Jag har 12 veckor på mig till vår semester på fuerteventura och jag är såååå laddad! Vi har ett par kräftskivor, jobbkul och en tjejmiddag inplanerat den närmsta tiden men i övrigt ska jag hålla mig strikt!
Dina sista kilon tar du lätt nu när sommarens lättja är slut!
kram tillbaka!

Svara
jenn 8 augusti, 2009 - 18:14

det är jättedumt att som jag har gjort iår dela upp sommaren i flera små semester… helsike vad det varit svårt att sköta sig där emellan när det ”bara” varit nån vecka med jobb och ”normalt” liv.
Nästa år blir det en låååång semester och sen blir det skärpning när den är slut.
Min semster slutar imorgon när vi åker hem från gotland. Sen börjar jag jobba på måndag morgon
*kram*
jenny

Svara
Sofia 8 augusti, 2009 - 14:35

Jag åker till Turkiet på onsdag så efter det så tar min semester slut, då blir det till att köra stenhårt! Då ska jag börja träna igen med, så det blir lite fart!

Svara
Syster Pia 8 augusti, 2009 - 14:17

Min semester slutar också nu! Börjar strikt på måndag om jag är frisk! Sen kör jag så det ryker! Puss

Svara
Åse 9 augusti, 2009 - 08:12

Kommer du klara galant! PUSS!

Svara
Madda 8 augusti, 2009 - 12:18

Eftersom jag började nu i måndags är det strikt from dess, nja… något glas vin på helgen tänker jag inte avstå från. Måste förvånat säga att det tom lyckades hålla på vår första – sedan GI/low carb intåget i vårt liv – bjudning. Insåg att det faktiskt funkar med GI/low carb på alla sätt och gästerna var överförtjusta och trodde knappt att det vi serverade kunde resultera i minuskilon! 🙂
Vill tacka för att du delar med dig av recepten, gjorde både broccoligratängen igår ( sååååååååååå god) och semifreddon ( ska vi inte ens snacka om…..)!
P.S Psssst…Då får hemskt gärna slänga in det där receptet på glassen du gjorde med nötterna, den där B&J-kopian… 🙂 D.S

Svara
Jajja 8 augusti, 2009 - 11:43

Hallooo.
Jag håller med dej. Lätt att unna sig FÖR mkt=(
Jag började nu i måndags än en gång…. känner hur allt spänner, så nu ska allt väck, ja till nästa sommar, då jag har en hel del att gå ner.
Var ute o sprang i morse, så jag e nöjd=) Ska bara hålla maten me, men d e lättare när man tränat me.
Jajja.

Svara
carolina 8 augusti, 2009 - 11:37

Hej hej! Min semester slutade förra söndagen. Nu är jag tillbaka och har kört ögg+smör till lunch och vanligt till middag. Har droppat de 1.5 kg som jag fått över sommaren och ligger nu på 63. Det betyder att jag har 3 kg kvar till mitt nästa mål och 5 kg kvar till målvikt! NU kör vi Åse!!

Svara
Malin B 8 augusti, 2009 - 10:15

Min ”semester” har redan slutat, kändes faktiskt skönt att börja igen. Sväller som bara den när jag äter kolhydrater, känner av det mycket mer nu när man inte äter det så ofta. Sedan är det så skönt att vakna med en rätt platt mage ( i liggande tillstånd i alla fall 😉 ) istället för en svälld ballong.
Bea och ägg = supergott! Så mättande också.
Nej, nu ska vi iväg och sola och bada, solen gassar så skönt i ryggen nu!

Svara
Lotta 8 augusti, 2009 - 09:22

Hej!
Jag har haft 2 veckor nu och har 2 till innan min semester är över, tyvärr har inte min semester tiktigt blivit som den var tänkt det – alldeles för mycket mat och det visar sig på kroppen på direkten – men jag säger som du att när man sedan sätter igång igen då blir det mycket bättre. Det är lättare också när man har ordentliga rutiner.
Den där hallonsnapsen lät god.. hur gör hon den?
Lotta

Svara
Åse 8 augusti, 2009 - 09:47

Du det kan hon säkert svara på själv här, ska säga till 🙂

Svara
Karin 8 augusti, 2009 - 09:19

Hej.
Ja det ska faktiskt bli skönt med rutiner igen. Jag börjar den 24:e och längtar faktiskt. Det kommer jag bittert ångra att jag sagt i mörkaste november 😉 Jag är så strikt med alkohol så det har inte varit något problem för mig, men det där sommarnjutandet kommer ju (tyvärr) i fler sorter av lockelser 😉 Jag har dock gått ned lite och närmar mig målet sakta men säkert. Jag tränar ju mycket så jag är medveten om att kroppen omvandlar fett till muskler. Det känns bra.
Måste tipsa om något supergott jag gjorde häromdagen. Var hungrig efter ett träningspass och checkade kylen efter ngt ätbart. Tog ett par kokta ägg som jag mosade med smält vitlökssmör (har egengjort i frysen)Åh jisses vad det var gott och jag var mätt i flera timmar!
I dag ska jag krydda och steka upp massor av fläskkotletter och pannbiffar som jag sedan ska förvara i frysen. Då tar jag upp en då och då och har med mig som matlåda med något tillbehör. Jag måste se till att ha sånt fixat i förväg, annars är det lätt att trilla dit.
Ha en härlig helg.

Svara
Åse 8 augusti, 2009 - 09:48

Ja, säger ju det! Smör och ägg ÄR gott! 😉
Håller absolut med att planering är A och O!

Svara
Ingela 8 augusti, 2009 - 09:09

Här har vi också haft en inte helt viktfokuserad sommarsemester 😉 men har stått still i varje fall, och det är ju ändå helt ok! *tröstar mig själv* Semester är svårt, just för att man är mer social än annars och det innebär ju oftast mat i olika former, och vi har i familjen dessutom lyckats få till diverse födelsedagar så här års. Svårt att räkna points då…eller kolhydrater för den delen!
Jag börjar också jobba på måndag, och det innebär dels att jag rör på mig mer regelbundet (cyklar oftast til jobbet) men jag har också köpt ett klippkort på badhuset, tänkte försöka simma en gång i veckan. Det är ju ändå ett intag/uttagskonto man har, och med cykling och simning i lagom doser hoppas jag också få till lite träning och att det skall bidraga till att kroppen ändras.
Vardagen är det ju oftare lättare att få till regelbundna vanor och visst kommer dina sista kilo att rasa nu när skolor/dagis/jobb kommer igång igen!

Svara
Maria Rosendahl 8 augusti, 2009 - 07:48

Hej Åse.
Är helt övertygad om att Dina kilon börjar röra sig nedåt efter semestern nu. Svårt att gå ner under sommaren, och Du har ju stått still alla fall. Jag har gått upp massor…:(
Så unna dig det lilla extra, hösten kommer och då är det lättare igen:D
Sköt om Dig.
Kram Maria

Svara
Compassgrrl 8 augusti, 2009 - 04:58

Ja, jag kommer också köra stenhårt- tyvärr inte förrän om ett par veckor eftersom jag har semestern kvar 🙂
Smart med gräns på 1500 kcal, det tänker jag också testa! Det är ju inte späkning utan en ganska bra gräns, då kan man ju äta tre mål och hålla sig mätt.
Kram & lycka till!

Svara
jennyh 7 augusti, 2009 - 23:56

Min semester slutar efter denna helg när mannen är tillbaka ordentligt på jobbet. Han skulle ju ha jobbat första dagen i måndags egentligen men låg hemma med över 39 graders feber istället så det blev bara en dag för honom denna vecka. Eftersom han fortfarande va hemma då kändes det inte riktigt som om semestern va slut.

Svara
Viktvaktaren 7 augusti, 2009 - 23:42

Min semester e slut!!!! Började med vv ordentligt i måndags…det känns bra. Fast det e jobbigt att hålla igen munnen nu när sonen blivit sjuk. Lätt att tröstäta då… Hoppas vi snart får veta varför han e sjuk o att han snart e frisk igen…. Men jag ska försöka att fokusera på att gå ut o gå imorgon om det blir för jobbigt mentalt. 🙂

Svara
Cicci 7 augusti, 2009 - 23:06

Same here! Slut på semestern på söndag … då blir det andra bullar!!

Svara
Malin 7 augusti, 2009 - 23:05

Det kan bli för mycket av det goda till slut. Förstår dig att du vill ta tag i dina sista kilon (som jag inte tycker att du behöver gå ner hehe). Själv börjar jag på allvar på måndag, nu är det slut på semestern som du själv skriver 🙂 Dags att ta tag i vikten igen. Du kommer lyckas att ta de sista kilona precis som du har lyckats alla andra gånger, du kan detta! KRAM

Svara
Ida A 7 augusti, 2009 - 22:56

Hej! Jag börjar jobba nästa vecka, så nu är semestern slut snart och även vindrickat 🙂
Du ger alltid så bra tips och goda recept…här kommer ett från mig:) Du kanske har provat detta men det var verkligen supergott!
Squashbiffar 12 stycken.
Blanda riven squasch 500g, 4 msk fiberhusk, 4 ägg, 2 dl riven ost, krydda efter smak (jag hade salt och peppar enbart). Smör till stekningen. Låt stå ca 10 minuter och klicka sedan ut små biffar i stekpannan och servera med kyckling eller lax…mmm gott som tusan!
Ha det super //Ida A

Svara
Aika 7 augusti, 2009 - 22:02

Du e bara sååååååå underbar människa! Vet du det?
Håller verkligen med dej om brödet, man blir skithungrig så fort! Och sen triggar det igång för många demoner hos mej…Kör oxå på ny kula img….förutom snapsen då då, men inget socker i den iaf 😉 Miss jo!

Svara
Åse 7 augusti, 2009 - 22:11

Heja hallonsnaps!!!;)) Kanske en LC lumumba? 😉
Räkor och majo är ju LC jallefall *S*
Miss U men vi får ju kussekramas i mängder imorrn! LÄNGTAR!

Svara
cecilia 7 augusti, 2009 - 22:52

Glömde ju att önska dig en trevlig lördag kväll!!!

Svara
Sara 7 augusti, 2009 - 22:00

Ja, det blir lätt för mycket av det goda på sommaren men jag tycker du är superduktig som håller dig till din metod! Synd att du har lagt ner fullt hus, har du någon annan ny hemsida förutom denna?? Du är så inspirerande!!!
Kram

Svara
Anneli 7 augusti, 2009 - 21:49

Jag ska med setta igång jag har stått still ett bra tag men nu har jag gått upp ett kilo så det är dags att dra i nödbromsen. Jag tänker köra VV. Är ju nyfiken på lowcarb men vågar inte riktigt ta steget.
Kram Anneli

Svara
Sofia koutsouridakis 7 augusti, 2009 - 21:30

Är mammaledig fram till 1 september men sen börjar allvaret igen! Njuter för fullt av sommaren och även den goda maten som man får äta med LCHF! För vår del blir det mycket grillat kött, supergott! Gick inte ner i vikt under några veckor och då testade jag dtt ägg+smörtips och nu har det börjat hända grejer igen! Jag gillar smaken och kan äta detta både morgon och kväll ibland :)! Så tack Åse för detta superbraiga tips och lycka till nu när du ska börja köra lite tuffare igen!

Svara
Tove 7 augusti, 2009 - 20:39

Har oxå bestämt mig…jag har ju i och för sig inte börjat…men nu är det dax. KOmmer att läsa din blogg för inspiration. Letar föreläsning så jag kan få hjälp med hur jag ska tänka och göra….men m,en …jag tror på det här så nu är det dax… Lycka till med dina kilo som du vill ha bort kram kram

Svara
Birgitta Regander 7 augusti, 2009 - 20:21

Ja, det låter som jag skojar när jag skrivet det, men den dagen min son föddes -00 vägde jag 100kg..usch..och idag så står det 55kg på vågen. Men..det innebär en ständig tanke på vad jag äter, hur mkt jag äter osv..kan verkligen inte proppa i mig mat som vissa kan. Det är en livslång kamp, men så roligt nu när man kan shoppa och slippa jaga stl46 eller XL. Man behöver ha platåer så kroppen får vänja sig och det gör det lättare att hålla vikten än att rasa allt på ngn vecka. Det trista för min del är all hud som hänger på magen. Men men huvudsaken man är frisk.
Det är faktiskt en prestation i sig att stå still på vågen, helst nu i sommartider!
KRAM IGEN

Svara
Ann-Sofie 7 augusti, 2009 - 20:06

Känns likadant här! Semester varje dag liksom, där allting i princip går ut på att äta och trivas, och det blir lätt lite för myycket av det goda även om det är inom rätt kategorier. Hade tänkt köra hårt denna vecka, men drabbades tyvärr av magkatarr, så nu har jag ätit Vetediet i 3 dagar, blää. Tror faktiskt att det blivit lite för jobbigt för min mage med allt fett (och vin ..). Behöver hitta mer fibrer, jag som är van att äta gröt varje morgon och grovt bröd! Något tips?

Svara
Susanne 7 augusti, 2009 - 20:05

Här är en som är oxå är LESS (på mitt eget beteende förstås) ENOUGH IS ENOUGH !!!!!
Jag undrar – kan man äta hur mkt gurka som helst??? Mest vatten ju…

Svara
Jessica 7 augusti, 2009 - 19:34

Njut!
Själv är jag så less, står still!!! Varför?
Kan det bero på att jag ätit cashewnötter varje dag denna veckan, inte mkt men än ändå, detta småätandet. Och vattenmelon….mums…men det är inte så bra eller? Sen har min man, som oxå håller igen gjort så fina portioner men jag har en aning om att dom är något för stoa för mig och min viktminskning…Annars går det bra utan bröd, pasta, ris…..ja den biten och tummen upp för Kesellafrullen, man bara längtar på morron MUMS.
Så nu är det; Mindre portioner och slut på nötter och meloner…för ett tag iaf.
Lät gott med B&J glass? Har du lagt ut nåt recept? Om inte, skulle det vara möjligt?
Kram i sommarvärmen!

Svara
~ Maria ~ 7 augusti, 2009 - 19:34

ja du vackra Snäckan, semestern ska sluta på måndag & då ska även nya rycket ske + att jag ska släppa mitt rosé glas :((
I morgon ska vi på födelsedagsfest hela familjen & då tänker jag bara njuta och äta och dricka allt som bjuds 🙂
Kramas!

Svara
Carina i Tyskland 7 augusti, 2009 - 19:00

Heja dig! Det gäller att hitta den där dagen när man säger: STOPP. Svårt men du är ju proffs!
Jag har fortfarande semester… Vet inte riktigt när jag ska säga stopp. Just nu är det så mycket att fokusera på att jag inte känner att jag orkar att fokusera på att äta rätt. Men i november måste jag förnya mitt guldmedlemsskap på VV och tills det är det åtminstone 5 kg som måste bort… Tycker tyvärr inte att amningen ”tar” så mycket, så jag måste verkligen skärpa mig. Men jag ”semestrar” nog ett tag till!
Bamsekramar

Svara
cecilia 7 augusti, 2009 - 18:54

Det låter dumt, men min semester slutar på måndag!!Varför en måndag igen??Jo, imorgon är det fest och säkert blir det inte riktigt rätt mat degen efter.Men ska låta bli pizza åtminstone…
Jag har tyvärr ätit en del bröd denna veckan, men det har varit ett medvetet val, även om jag ångrar mig lite.Men som sagt på måndag så smäller det!!!

Svara
Elliekaramelli 7 augusti, 2009 - 18:47

Hej tjejen,
Vad är Lets eat träff för något? Jag bor ju i stockholm 🙂 Min semester tog slut när jag började räkna points he he … Jag börjar skolan på måndag och då börjar även min man jobba så nu veckan innan har vi försökt få in rätt mat/sov rutiner så att det blir en lättare övergång ;)ä
Kramilikram

Svara
Vesna 7 augusti, 2009 - 18:00

Heja, heja!
Jag hakar på jag med.

Svara
lotta 7 augusti, 2009 - 17:53

Samma här, skärpning på riktigt from måndag (fast jag har redan börjat men ikväll blir ett litet undantag)
det är ju så skönt att njuta av sommaren när den är som det är nu och då hör ju mat och dryck till, iallafall för mig. En ljummen kväll med nåt’ svalt i glaset, mmmmmmm

Svara
Ullis 7 augusti, 2009 - 17:29

Min semester slutar ikväll, vid midnatt! Har i o f s varit ”duktig” hela sommaren och har gått ner i stället för upp under hela sommaren, men de senaste veckorna har jag varit lite för slapp – ingen motion, mycket godis, lite för mycket kalorier i största allmänhet. Alkohol dricker jag mycket sällan, så det är inte ”boven” för mig, men däremot allt annat. Nu blir det tuffa tag igen! Jag har 20 kg kvar till ”normalvikt” och hoppas kunna nå dit innan nyår…
Din sida är en jättemotivation för mig, har hängt med ända sedan viktigt-tiden, men har aldrig skrivit..

Svara
Carina 7 augusti, 2009 - 17:13

Semestern slutar på söndag här med.
Önskar fler veckor, känner inget större sug efter jobbet.
Samt på måndag ska det tas tag i vikten igen. 4 veckor semester har gett ca 4kg mer :-/ Men det har varit god mat iaf :p

Svara
Kicki 7 augusti, 2009 - 16:57

Min semester slutar på onsdag då vi har ”invägning” för vår tävling: Mest % i förlorad vikt tills vi åker på vår resa i mars… Det är jag, maken, svåger och svärmor. Ska bli intressant….

Svara
a-k 7 augusti, 2009 - 16:54

Du är duktig du. Själv dricker jag ”aldrig”, jag ”tänker” inte alkohol, det har blivit så. Darlingen är också ”dålig på å dricka”. Han köper hem öl på sommaren som kan gå åt till grillat, jag dricker alltid vatten, det är min dryck, starkare varor kan släpas hem men glöms bort, vi festar nog dåligt i allmänhet, vi gör annat istället. Det är bra att du är så medveten tycker jag, många inser nog inte när det blir för mycket. Ha bästa helgen nu med din hallonsnaps. 🙂

Svara
Birgitta Regander 7 augusti, 2009 - 16:42

Jag måste bara tacka för idén med att ha omelett i salladen! Gjorde en variant på din häromdagen, men hade ingen korv i..var mkt mkt gott!! Ja, dessa sommarkilona man drar på sig är inte kul..men det är ju så gott med allt..Har själv gått ner från 100kg till 55kg sen jag fick min son -00..tog mig tills -06 att gå ner och efter min dotter som kom -03. Jag tror på en långsam viktnedgång och etapper för att bibehålla det och sen kommer man på ngt sätt in i en bättre matrelation. Du har ju gjort det förr och måste vara kul att än en gång ha lyckats!!
Ha det så bra och njut av sommaren, du fixar de sista kilona (som jag inte tycker du behöver gå ner)!
kram
Birgitta 31år från Hörby

Svara
Åse 7 augusti, 2009 - 16:45

Men hur bra är inte du då på en skala från 1-10? 100 > 55! BRA JOBBAT!!! Tror absolut också på att en långsammare viktminskning är bättre, just för att man hinner bearbeta och de bra vanorna sätter sig på ett annat sätt – så nej jag ska inte klaga :))) Är otroligt glad över att faktiskt ha stått still! Ha en fortsatt skön sommar!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.