No more "semester"!!!

7 augusti, 2009

Nääääääääääääääääj, nu är det slut! From söndag så är min ”semester” slut!! Slut på ”Mallorcamoodet”!
Jag snackar givetvis om den där semestersinnesstämningen som gör att man njuter av lite för mkt vin, drinkar, lite extra mat etc – ”Det är ju sommar!!! Jag måste njuuuuuuuuta”
Jag kan med gott samvete säga att några kolhydrater inte varit några problem men ändock så är det INTE bra för figuren med så mkt vin och all denna extra energi. Jag vågar säga att jag står still men börjar tröttna på att ha stått still sedan juni.
I morgon ska vi till bästiskussen Aika på kräftskiva och hennes hallonsnaps (iofs low carb!) kan man inte säga nej till men sedan – from söndag då blir det hårda bud i mellerud!!!!
Den 15:e blir det tjejmiddag ute (vi är 14 st som ska ut och äta och sedan festa) och helgen den 21-22 ska jag och Aika på ”Let’s Eat träff” i Sthlm men vardagarna där emellan blir det strikt, strikt, strikt!!! Tänker hålla mig stenhårt från alkohol, hålla mig till minimikolhydrater (heja ägg + bea!!!) och kommer begränsa kalorierna så jag inte hamnar över 1500. Nu ska jag banne mig ta mina sista få trivselkilon!!
HUR och NÄR slutar er ”semester”????????
I kväll blir det sweetchilimarinerad färsk lax, serveras med ugnsrostade grönsaker och syrrans kalla sweetchili sås. Vitt vin till det 😉 och egengjord vaniljgräddglass med macadamianötter och mörk apelsinchoklad i (tack till Sanna för tipset om att göra sin egen B&J glass!!) Muuuuuuuuuuuums!
Vill avsluta med att skicka en stoooooor sajberkram, älskar att läsa era kommentarer, där ni delar med er av hur det går för er, söta tips och goa ord i allmänhet! Fetekramen på er!

57 kommentarer
0

57 kommentarer

Lotta 14 augusti, 2009 - 14:07

Ja, jag känner samma sak.. den där slappheten över sommaren gör att man tappar motivationen sakta men säkert.. man måste sätta ner foten. Skönt att du stått still ändå, här har det ramlat på 2-3 kilon (tur att det inte är mer!!)
Lycka till inför målet!

Svara
frun på ön 11 augusti, 2009 - 17:19

Lycka till med dina sista kilo. Du är SÅ duktig, så du kommer klara det galant.
Tack för alla tips och all inspiration du ger. Hoppas att det är okej att jag länkar till din sida från min blogg.
Kramar!

Svara
Åse 11 augusti, 2009 - 17:26

Tack! 🙂
Visst är det det, bara roligt!
KRAM!

Svara
Emma H 10 augusti, 2009 - 22:24

Du har ju i alla fall stått stilla, jag har däremot gått upp 2 kg under min semster. Alldeles för mycket skräpmat.. Men tar snart igen det! Emma

Svara
Maria 10 augusti, 2009 - 19:51

Hemmagjord glass typ B&J lät bara såååååååååå gott. Var finns receptet till det?

Svara
mathilda 10 augusti, 2009 - 17:18

Jag är ”back on track” from idag. Nu börjar det ju lugna ner sig med festligheterna också, vilket faktiskt känns rätt skönt. Enklare att avstå då liksom 😉

Svara
Anna 10 augusti, 2009 - 13:07

Semestern…den tar nog slut om 2 veckor sådär…;-) När barnen ska skolas in och man måste börja återanpassa sig till vardagslivet ändå. Och jag ska börja jobba igen…huga. Mitt dilemma blir att fixa maten på jobb bland alla kakmonster och så. Men det ska gå. Har gått upp nåt lite av alla kilon jag gick ner..men inte mer än ett kanske. Ska ut och röra på fläsket idag igen! Lycka till med sista kilona. Kommer att gå toppen!! Kram

Svara
katharina 10 augusti, 2009 - 12:03

men än är ju inte sommaren slut=)

Svara
Lene 9 augusti, 2009 - 21:25

Usch ja!! För mig är vinet inget problem, gillar det inte så där jättemycket. Vardagarna är inga problem heller för det mesta – men så kommer den där jäklarns helgen!!! Ungarna vill ha chips, ostbågar och godis….Just snacks är min svaghet, såååå svårt att stå emot….Provade en LC-glass, tror jag hittade receptet här inne, men jösses vad det triggade mitt sötsug 🙁 Sen var det djupdykning i ungarnas godispåsar…..

Svara
Sara 9 augusti, 2009 - 14:29

Den får sluta idag! 😀 I morgon är det åter till gamla lite mer strikta vanor… hehe!

Svara
Ettan 9 augusti, 2009 - 08:55

Håller med dig att det är lätt att äta och dricka mer när man har semester.Och jag har märkt att när det har gått tillräckligt långt tid så kan det bli svårare att få tillbaka motivationen,man har lixom lagt till de dumma vanorna igen.
Men jag vet ju att det bara är att ta tag i det igen eller hur??
Man ska bara göra det innan man har lagt på sig för mycket…
Tack för en väldigt motiverande sida och att du delar med dig.
Ettan

Svara
1 3 4 5

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.