Morning fina bloggisar!

av Åse

God morgon!! Vi vaknar till vackert väder här i Helsingborg! Mamma fyllde 70 för en vecka sedan så vi ska ha släktkalas i dag! 🙂
Tack för alla rara rader kring boken! Den känns stort men oerhört roligt! Jag är säker på att alla ni som gillar 56kilo kommer gilla boken!
I dag är jag visst med i Expressens LCHF bilaga! Fel bloggadress (alltforforaldrar.se), det är ju 56kilo.se men strunt samma – vill ngn leta upp mig hittar de ju mig på förstasidan på alltforforaldrar.se =)

Nu ska jag sortera lite bilder så jag kan berätta om dag 2 på Lesvos! Varje dag kändes som en vecka! haha 🙂
KRAM på er alla!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Caroline 4 augusti, 2012 - 15:56

Köpte bilagan igår! Den är bra 🙂

Svara
ÅsaS 4 augusti, 2012 - 12:18

Trevligt med släktkalas! Här hade vi 10-års-kalas i torsdags, dock dagen innan sonen klev över till 2-siffrigt. Nu har man inga småbarn längre… Men rätt skönt med större barn som kan klara mycket på egen hand. Idag är far och son i väg och fiskar, och när jag pratade med dem imorse hade de redan fått en fin regnbåge på dryga kilot. Kul! Själv håller jag till i trädgården och plockar av både hallon, vinbär och krusbär, men vad jag ska göra med dem sen, det vet jag inte. Något tips? Jag vill bara inte att fåglarna ska äta upp allt heller..
Kram och ha en kul och skön helg!
ÅsaS

Svara
Åse 4 augusti, 2012 - 12:52

Sylt!?? Paj!? Annika Rogneby har ett lchf syltrecept! =))

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.