Min bästa köksprodukt!

av Åse

Innehåller annonslänk

Jag måste tipsa om mitt absolut mest använda köksredskap! Min äslakde lökhackare från Backaryd!
Den ser till att jag har finhackad lök- och vitlök på endast några sekunder! Vickan lade ut i sin story när jag var i action med den och blev översköljd av DM’s med frågor vart lökhackaren kom från så jag tänkte tipsa er här!

Bästa bästa hjälpen!

Jag har köpt min på Cervera, bra pris HÄR finns den!


Det går att få det exakt hur finhackat eller grovhackat som man vill. Här har jag bara kört ca 3-4 sekunder.

Enkel att rengöra (i maskin om man behöver)
Själva huvudenheten diskar jag inte i maskin då en är rostfri. Bara att skölja av!!

Dagens kökstips till er! =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

ÅsaS 28 februari, 2019 - 18:23

Tack för påminnelsen – har faktiskt en som står och gömmer sig längst in i nåt av köksskåpen.. Men vet du vad jag gör? Står och gråter krokodiltårar och använder stora kockkniven.. Det är väl dumt? Antar att jag tyckte min Zyliss var jobbig att göra ren. Kanske ska damma av den, och ge den en andra chans..
Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.