Me and I och födelsedagsfirande

av Åse

Uppe med tuppen i morse (ja innan tuppen t.o.m.!) och skrålade för våra tre födelsedagsgrisar! Nu befinner sig frukosten i magen och vi slappar i soffan. Sedan blir det tårta och i kväll fick de stora barnen önska sig vad de ville och då visste jag redan svaret, suuuuuuuuushi!! Det passar mig bra för är det något jag gärna äter när jag ligger lite högre i kolhydrater så är det sushi, det är det absolut bästa jag vet i matväg.
I går befann vi oss i Malmö, först mötte jag upp Malin (aka Fnulan) och vi gick en vända på ”Varning för barn” – ingen direkt höjdare, tyvärr. Men barnen fick ballonger, hoppa i studsmatta och så hängde jag och Malin hos tjejerna i Me & I hörnan! Jag kom därifrån med lite nytt till tjejerna och när jag såg att makens irritationsmoment nr 1 prydde en av t-shirtarna så köpte jag en sådan till honom 🙂 Träffade på en instagramföljare som kände igen mig och försynt frågade mig om jag hette Åse 🙂 Kul när ni kommer fram!

 
Efter mässan drog vi på bio hela gänget, även svärmor fick haka på! Jag, Daniel och twinsen såg TED, såååååå himla kul! Tips!! Svärmor och de tre yngsta såg Hotell TransylvanienSedan efter en del om och men så blev det Rådhuskällaren och deras filéfrossa.
Farmor hade med sig födelsedagspresenter så klart! 

Mina numera 15 åringar!

Jag och en stirrande Noel 😉
Nu ska vi ha en riktgt mysig dag, bara vi! Film, tårtfika, spel och god mat! Vad mer kan man begära?
Titta in senare för att se vilka TVÅ (ja två!) som vunnit vars två biljetter till Mitt Kök!
KRAM så länge!!! 

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Anna Lindholm 5 november, 2012 - 17:46

Åh Rådhuskällaren är så bra och underbar mat!! Där firade jag och min sambo femårsjubileum och jag friade till honom!!!

Svara
Victoria (matplatsen) 5 november, 2012 - 09:52

åhhhh vad jag håller med daniel, ryyyyser bara jag ser honom 🙂
kram!!

Svara
Annika 4 november, 2012 - 19:31

Ha, ha! David Caruso!! Den tröjan skulle jag vilja ha! Hans rollfigur är ju så himla töntig så den är kult! Dessutom ser han ut som en liten tant, tycker jag. Men många tycker att han är både bra skådis och snygg. Smaken är som baken.
Nu har jag tittat på dina recept, och ska prova pepparkaksmuffins, saffransmuffins och valnötsbröd härnäst. Ditt pannkaksrecept med fiberhusk är super!! Hade!

Svara
Åse 4 november, 2012 - 19:57

Haha! Njae håller med maken;) töntig och not-so-hot;) kul recepten tilltalar dig!!:)))

Svara
Popprinsessan 4 november, 2012 - 16:57

Det låter som om ni hade en riktigt trevlig dag igår och jag hoppas att även söndagen varit bra med allt födelsedagsfirande!
Har nu gjort din cheesecake i glas vid två tillfällen och undrar om du brukar förbereda själva röran innan servering? Jag har gjort den precis innan servering och när jag lägger i de halvtinade jordgubbarna och vispar så blir det ganska löst. På din bild ser det fastare ut.. Det smakar ju bra men jag tycker att det kunde vara lite fastare konsistens.
Det ska bli så kul när din kokbok kommer!
Kram

Svara
Åse 5 november, 2012 - 09:02

Om den blir för lös så prova att frysa in smeten lite innan servering! KRAMAR!!

Svara
Linruz 4 november, 2012 - 10:23

Hihi älskar småbrudarnas röda mattan pose och smile. De skulle ta Hollywood med storm. 😉
Åhhhh nu ska jag sitta och hålla tummar och tår på att lotten faller på miiiiig 🙂
Kramkram
Lina

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.