Lite ljus i mörkret

av Åse

Tror jag börjar bli sjuk eller så är det mörkret som påverkar mig.
Känner mig låg och orkeslös och motivationsbefriad – till allt. Luften har helt gått ur mig!
IMG_5254
Tar mina D-vitamin, Omega-3  etc som vanligt men vädret och mörkret kan ju påverka ändå.

Fick lite fynd från Campadre idag, DAY Home muggar, en ny liten Marimekkoskål och en Aalto ljuslykta.
Tycker annars att det är sällan jag hittar ngt kul där numera! Var lite roligare kampanjer förr!
IMG_5278
 
IMG_5298-Redigera
Älskar Aalto!! Skulle vilja ha vasen! <3
Haha liiiiiten samling börjar jag få! Har samlat under några år nu – alla är outletfynd, reafynd och presenter.
Den laxrosa kom idag, söt!!
IMG_5282
 
IMG_5292
Dagens lunch! Bolognese med keso och avokado – Nam!


Dagena tips!
Stöd Musikhjälpen på det sätt du kan!
mh
KRAM på er alla fina! Älskar era kommentarer, ni är frikostiga med dem, det gör mig jätteglad ska ni veta! ♥

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Sonja 11 december, 2013 - 09:07

Skönt att höra att det finns andra som känner sig sega. Alltså, vill ju inte att andra också ska vara sega, men det känns ju bättre att inte vara ensam. Bakade dina lussebullar här om dagen, för övrigt enda bullarna jag nånsin bakar. Har i övrigt efter många år av lchf i kombination med kbt-tänk kommit ifrån hetsätande. Otroligt skönt att känna kontroll över mat och sötsaker. MEN bullarna triggade mig och nu har jag snart mulat i mig hela satsen. Åja, bjudit familj och besökare på nån stackare, men det har blivit några om dagen. Det nya från tidigare svullande är att jag håller mig till bullarna. Förut hade jag rusat iväg och köpa chip, glass och godis när jag ändå är på g. Känns som att helhetskontrollen finns kvar. Väljer att svulla dessa bullar och sen är det slut.
Lussebullarna blev för övrigt de bästa nånsin! Så denna vecka väljer jag att leva med kliande ögon och slemhinnor och magknip. Otroligt hur känslig man blir då man normalt undviker vete, jäst och socker.
Tack för en inspirerande blogg! Gillar ditt sunda lchf-upplägg. Lycka till med träningen och hoppas du piggnar till snart!
Kram

Svara
Åse 11 december, 2013 - 09:37

Nä men usch :(( Ja det är så, det händer mig också att bägaren rinner över – men som du säger, idag finns ett annat skyddsnät i hjärnan mot förr! Stor kram till dig!!!

Svara
Jenjo 11 december, 2013 - 07:15

Hoppas du får tillbaka lite ork snart.
Kram!

Svara
Linda 11 december, 2013 - 01:27

Det hör nog lite till årstiden att känna sig hängig! Inte konstigt heller att tröttheten tar ut sitt pris när man som du alltid är i farten:-) Energin kommer tillbaka – stressa inte över att den just nu verkar långt borta. Fick en Aalto-vas av mina döttrar (20 o 19 år) i födelsedagspresent, och jag längtar så efter att stoppa fina tulpaner i den när julen gjort sorti. Upp med hakan Åse:-) Tack för att du ger energi o inspiration! Kanske kommentarsfältet kan ge dig lite av samma.
Linda

Svara
Sara 10 december, 2013 - 21:48

Tack för köttbullsreceptet! Testa idag och koka dem innan. De blev jättegoda och saftiga. När jag gjort köttbullar tidigare så har de antingen blivit fyrkantiga eller platta. Funderade på om man kan frysa in dem efter kokning och steka upp dem när man ska använda dem tex om man gör en stor sats? Tack för en underbar blogg!

Svara
Tina 10 december, 2013 - 21:22

Ett tips i mörkret YOGA !
Jag går 3:e veckan nu och för varje pass
Så mår jag bara bättre och bättre:))
Det i sin tur ger mig energi till annan träning
Du ( läst på blogg) gillar ju yoga, det blir
Inte samma press & stress som annan
träning kan utgöra om inte orken finns!
Att andas rätt är också nyckeln till mycket.
Grattis till boken och den ffa kanske behöver
Utrymme att få landa med dig.

Svara
Evelina 10 december, 2013 - 18:57

Jag gillar oxå Iittala skålarna, önskar jag hade lika många fina som dig.Kanske får en ny till samlingen i julklapp om jag har tur =)

Svara
Annica Lundgren 10 december, 2013 - 17:48

Hejsan ….
Exakt likadan kaffemaskin har vi…
vilket kaffe köper du som du gillar mest…??
Jag kör Zoegas Mollbergs Blandning….

Svara
Åsa 10 december, 2013 - 16:28

Tror att man ska lyssna på kroppen och ta det lite lugnt när man känner så! Kram

Svara
Inger 10 december, 2013 - 16:28

Inte konstigt du är trött. Ingen har ju tänt ljuset i Hbg idag. Putsade några fönster men det är lika mörkt ändå. Kom hem från Teneriffa i söndags, där var jag pigg som en nötkärna och ”powerwalkade” varje dag här hemma orkar man knappt lyfta fötterna 🙂 Kram

Svara
Annah 10 december, 2013 - 15:54

Annars kan man ju bli lite låg efter ett mål eller när man slutfört något såsom du exempelvis gjort med boken nu.
Kram kram

Svara
Åse 10 december, 2013 - 15:58

Kan ju faktiskt också stämma!! Kram!!

Svara
Pia 10 december, 2013 - 15:17

Älskade lilla Påse! ❤️ samma här, orkeslös och smått trött. Även om jag ÄLSKAR denna juletid med mörkret och allt mys så är jag allt lite off. Kan det va att vi börjar bli gamla?

Svara
Åse 10 december, 2013 - 15:59

Njaaaae! Haha!! Kram!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.