Lite ljus i mörkret

10 december, 2013

Tror jag börjar bli sjuk eller så är det mörkret som påverkar mig.
Känner mig låg och orkeslös och motivationsbefriad – till allt. Luften har helt gått ur mig!

IMG_5254

Tar mina D-vitamin, Omega-3  etc som vanligt men vädret och mörkret kan ju påverka ändå.

Fick lite fynd från Campadre idag, DAY Home muggar, en ny liten Marimekkoskål och en Aalto ljuslykta.
Tycker annars att det är sällan jag hittar ngt kul där numera! Var lite roligare kampanjer förr!
IMG_5278

 
IMG_5298-Redigera

Älskar Aalto!! Skulle vilja ha vasen! <3
Haha liiiiiten samling börjar jag få! Har samlat under några år nu – alla är outletfynd, reafynd och presenter.
Den laxrosa kom idag, söt!!
IMG_5282

 
IMG_5292

Dagens lunch! Bolognese med keso och avokado – Nam!


Dagena tips!
Stöd Musikhjälpen på det sätt du kan!
mh

KRAM på er alla fina! Älskar era kommentarer, ni är frikostiga med dem, det gör mig jätteglad ska ni veta! ♥

14 kommentarer
0

14 kommentarer

Sonja 11 december, 2013 - 09:07

Skönt att höra att det finns andra som känner sig sega. Alltså, vill ju inte att andra också ska vara sega, men det känns ju bättre att inte vara ensam. Bakade dina lussebullar här om dagen, för övrigt enda bullarna jag nånsin bakar. Har i övrigt efter många år av lchf i kombination med kbt-tänk kommit ifrån hetsätande. Otroligt skönt att känna kontroll över mat och sötsaker. MEN bullarna triggade mig och nu har jag snart mulat i mig hela satsen. Åja, bjudit familj och besökare på nån stackare, men det har blivit några om dagen. Det nya från tidigare svullande är att jag håller mig till bullarna. Förut hade jag rusat iväg och köpa chip, glass och godis när jag ändå är på g. Känns som att helhetskontrollen finns kvar. Väljer att svulla dessa bullar och sen är det slut.
Lussebullarna blev för övrigt de bästa nånsin! Så denna vecka väljer jag att leva med kliande ögon och slemhinnor och magknip. Otroligt hur känslig man blir då man normalt undviker vete, jäst och socker.
Tack för en inspirerande blogg! Gillar ditt sunda lchf-upplägg. Lycka till med träningen och hoppas du piggnar till snart!
Kram

Svara
Åse 11 december, 2013 - 09:37

Nä men usch :(( Ja det är så, det händer mig också att bägaren rinner över – men som du säger, idag finns ett annat skyddsnät i hjärnan mot förr! Stor kram till dig!!!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.