Lillörda med ostbricka och torsdag på Slottet

av Åse

Hej vänner!
Jag sitter och har lite egentid mellan HBG-Herrljunga. Jag ska upp på ett mysigt event med Ida på Bjertorp slott – berättar mer sen! Jag ska i allafall njuta ett dygn av fina, starka, inspirerande kvinnor, ut och jogga ikväll och ha en härlig slottsmiddag med tillhörande övernattning. Åh vad jag behöver detta!
Åt lite frukost här på tåget, så trist att det bara finns mackor! men det blev en räkmacka så åt jag det ovanpå bara – duger bra det.

I går var jag på gymmet fram till 17.30 sen hem och njuta av ostbricka! Åh så länge sedan vi hade en mysig lillörda med god mat och vin! Älsk på det! Portvinsmarinerad camembert, brie de meux, färskost med kryddor, kaltbach, ytryffelsalami, parmaskinka, bresaola och goda sötsaker som jordgubbar, physalis och passionsfrukt. Slurp!Vi höres! Kram och fin torsdag på er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

ÅsaS 8 februari, 2018 - 15:41

Portvinsmarinerad camembert, den måste jag kika efter nästa gång jag är otrogen min egna butik. Det lät spännande! Resten har jag testat och återkommer alltid till dem. Tryffelsalami tillhör en av charkfavoriterna och följer oftast med hem från butiken.
Låter trevligt och mysigt med slottshäng. Önskar dig en trevlig vistelse där.
Kram ÅsaS

Svara
Jeanette 8 februari, 2018 - 13:12

Åh va gott det ser ut. Nu blir det till att handla ost till helgen. Jättefint upplagt!
Var har du köpt den fina brädan som du lagt upp maten på?

Svara
Åse 8 februari, 2018 - 13:42

Den är från housedoctor finns i inredningsbutiker

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.