Laxwrap med keso, wasabi och krasse

av Åse

God morgon! Och happy fredag på er!
Jag är fortsatt skruttig med lite hosta och allmän viruskänsla i kroppen men inget värre än så, det blir en lugn hemmahelg.

Nu ska ni få ett så gott recept! Perfekt i matlådan, som lunch, till utflykten etc!

Välj själv om ni vill ha tunnbröd eller omelettwrap! Här nedan ser ni omelettwrap.
Lax, wasabi, purjo, keso och krasse – vilken underbar kombo!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Laxwrap med keso, wasabi och krasse


5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

No reviews

  • Skribent: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

Omelettwrap:

  • 2 ägg
  • 1 msk grädde/vatten
  • 1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 2 krm salt
  • kokosolja att steka i

Fyllning:

  • 1 isbergssalladsblad
  • 2 skivor kallrökt lax
  • 3-4 msk keso
  • 1 tsk wasabi
  • 2 msk färskost
  • 1/2- 1 msk finhackad purjolök
  • klippt krasse


Instruktioner

Vispa ihop ingredienserna till wrapen.
Stek den gyllenbrun på båda sidor.
Låt svalna. Blanda wasabin med färskost.
Montera salladsblad, lax, wassabi, keso, purjo och krasse ovanpå. Rulla ihop. Rulla in i folie om den ska ätas på språng!

Notes

PS! Gott att blanda wasabin med 1-2 msk färskost! Blir lite krämigare! =)

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Recipe rating 5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

Annons för TrendRehabJUST NU: IR Kampanj! Min kod 56KILO ger 20% rabatt. Även på redan nedsatta priser Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab