Ingredienser
Omelettwrap:
- 2 ägg
- 1 msk grädde/vatten
- 1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
- 2 krm salt
- kokosolja att steka i
Fyllning:
- 1 isbergssalladsblad
- 2 skivor kallrökt lax
- 3–4 msk keso
- 1 tsk wasabi
- 2 msk färskost
- 1/2– 1 msk finhackad purjolök
- klippt krasse
Instruktioner
Vispa ihop ingredienserna till wrapen.
Stek den gyllenbrun på båda sidor.
Låt svalna. Blanda wasabin med färskost.
Montera salladsblad, lax, wassabi, keso, purjo och krasse ovanpå. Rulla ihop. Rulla in i folie om den ska ätas på språng!
Notering
PS! Gott att blanda wasabin med 1-2 msk färskost! Blir lite krämigare! =)