Läs mina böcker gratis!

av Åse
Samarbete NEXTORY

God morgon!
Redan mitt i veckan och det är lillööööörda’!
Nu blev det ju lite extra mys igår eftersom det var Alla Hjärtans Dag så det blir nog inget extra gott ikväll =)
Jag har ett superbra erbjudande att dela med mig av till er!
Lyssnar ni på ljudböcker? Läser ni e-böcker i er platta?
Jag blir allt mer beroende av mina plattor! Jag har en i köket som jag har när jag lagar mat, skriver upp recepten allt eftersom jag lagar, spelar musik på etc.
Och så har jag en som jag reser med, tittar på serier med, läser e-böcker and you name it!
Jag har ett inbyggt tangentbord i mina fodral – smidigt!


Har ni inte mina och Annas böcker än men är nyfikna så har ni nu chansen!
Med min kod 56kilo kan ni få tillgång till Nextory gratis i 30 dagar! Klicka HÄR så aktiveras erbjudandet automatiskt!
OBS! Gäller bara nya medlemmar!
LCHF 2.0 Fisk & Grönt:
LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället  njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri.
I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat. 
Njut, inspireras och smaklig spis!
LCHF 2.0:
En ny och moderniserad LCHF.
LCHF har länge varit en av de mest uppskattade dieterna i Sverige och har idag tusentals trogna följare. Men LCHF behöver moderniseras för att ligga i linje med de senaste hälsorönen. För det går att göra LCHF mycket bättre och hälsosammare. 
LCHF 2.0 är den nya uppgraderade versionen helt utan mejerivaror, gluten och soja. Ett ännu sundare och naturligare val som innehåller alla näringsämnen din kropp behöver. Här finns alla fakta om vad som händer när du utesluter gluten och mejerivaror och var du hittar de vitaminer, mineraler och antioxidanter som får dig att må som allra bäst. 
LCHF 2.0 är en bred hälsokokbok som passar alla som vill vara hälsosamma och som vill lära sig mer om sin kropp och kosten de äter. Författarna trycker också på vikten av att äta naturligt och hälsosamt. I bokens gedigna faktaavsnitt får man lära sig grundläggande näringsfysiologi och alla recept är försedda med näringsinformation och symboler.
Bokens 75 goda och lättlagade recept har alla en unik märkning som gör att du snabbt ser vilka rätter som passar bäst för just dig och dina behov.


Klicka på knappen nedan för att aktivera erbjudandet!


Just nu så går ju Fifty Shades Darker på bio!
Har ni sett den? jag har inte hunnit men ska! Kanske har ni inte läst böckerna än? Jag har bara läst 1:an men tänkte ta och läsa Femtio nyanser av mörker på Nextory innan bion!

Som sagt, passa på nu och nyttja erbjudandet!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Anneli 16 februari, 2017 - 14:47

Jag har loggat in på Nextory med din kod, för att inspireras dina böcker 🙂 Många goda tips och recept!
(Tyvärr funkar inte den blå boken för mig, men jag hoppas att Nextory får bukt med det snart!)
Vid veckoplaneringen i kväll kommer garanterat några av recepten att hamna på matlistan 🙂
Jag har följt din blogg ända sedan VV-tiden…

Svara
Åse 16 februari, 2017 - 14:52

Hej! Vad är det som inte fungerar med den blå boken? Det fungerar här. Har du kontaktat dem?
Vad roligt att du har hängt med här så länge! Anneb.net kommer jag ihåg =)

Svara
Anneli 16 februari, 2017 - 14:59

När jag laddat ner boken och ska läsa får jag ett meddelande om att den inte kan öppnas, innan programmet avslutas.
Jag har mailat fram och tillbaka med supporten hela dagen och förhoppningsvis löser de det snart 🙂

Svara
Åse 16 februari, 2017 - 15:07

Vad bra! Nu när jag provar så händer samma sak med mig (men funkade bra i förrgår) – Vi får hoppas de lösder det idag! =)

Svara
Camilla 15 februari, 2017 - 18:59

Åh, underbara bilder på din katt.
Vad ger ni för foder?

Svara
Åse 15 februari, 2017 - 19:02

Han äter möss 😉 =)

Svara
Katinka 15 februari, 2017 - 10:07

Hej Åse, tyvärr funkar inte någon av länkarna för mig. Jag får meddelandet :Du har angett en felaktig kod. Jag har försökt både 56Kilo och 56kilo men inget funkar. PS Är det ett tillsvidareabonnemang, eller får man frågan om man vill fortsätta när gratismånaden ör slut? Hälsningsr Katinka

Svara
Åse 15 februari, 2017 - 10:10

Hej! jag provade nyss att följa länken och ange en mailadress (som jag inte redan använt hos nextory) och det gick hur bra som helst? Klickar du på länken jag angivit?

Svara
Åse 15 februari, 2017 - 10:28

Fick svar att koden fungerar endast för nya medlemmar, så har du varit registrerad förut så måste du använda en annan mailadress.

Svara
Caroline 15 februari, 2017 - 10:01

Verkligen ett generöst erbjudande! 🙂 Vilken fin katt du har, underbart charmiga varelser de små liven.

Svara
Åse 15 februari, 2017 - 10:03

Ja visst är de!? jag brukar fascineras av att de verkligen är som små mini-tigrar!

Svara
Åsa 15 februari, 2017 - 09:45

Så fantastiskt bra, inspirerande och intressanta böcker! 🙂
(Himla söt kisse, förresten…) 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.