Köket!

7 maj, 2012

Tack, tack tack för  många positiva, varma kommentarer till förra inlägget! Ni är fantastiska! Jag tar absolut inte åt mig, vet vem jag är, vad jag kan och hur jag lever 😉 Det värmer hjärtat något oerhört att ni tar er tid att peppa mig och sprida lite positiv feedback i gengäld! ♥♥♥♥

Blev förbannad på hederlig svenska! MEST för att det var en falsk läsare här som trodde att hon kunde spy sin galla anonymt utan att jag skulle veta vem hon var. Både jag och Vickan verkar sticker henne i ögonen. Hade god lust att hänga ut både namn och webbadress men jag sjunker inte till den nivån.

Nu över till något annat! Som jag berättade så får vi våra bänkskivor utbytta av IKEA och eftersom vi tyvärr inte har råd att byta till sten så får det bli laminat i gen men vi kommer gå över till VITT. Kommer bli skönt med lite ljusare! Vi ska ha aluminiumlist som bryter av mot skåpen. Men det ska finnas både högglans och vanlig vit. Någon som vet hur den i högglans ser ut?? Såg inte den på vårt IKEA men ska dit idag igen.

 
 

Är sugen på att byta ut alla gröna detaljer mot rosa!!! Ingen som vill köpa min gröna Kitchen Ad!?? =))

 

Har ni sett så vackra mina rosa liljor är? Jag älskar doften men vet att många inte tåler den. 85:- för fem stängsel med blommor på, prisvärt!

PS! Glöm inte att det är kampanj på Odd Molly solglasögon i morgon!! Jag bor i mina! Ska köpa mig ett par till i morgon!

29 kommentarer
0

29 kommentarer

Sandra Nilsson 21 maj, 2012 - 22:42

Hej! Jag vill gärna köpa din klichén aid om den är kvar? Kontakta mig på min mail.
Med vänlig hälsning, sandra

Svara
Åse 22 maj, 2012 - 08:42

Den är tyvärr såld!

Svara
Linn Jonsson 10 maj, 2012 - 09:22

Underbart fint kök. Är SÅ sugen på att göra om vårt. En Kitchen Aid står också på önskelistan. Är de lika bra som snygga?

Svara
Åse 10 maj, 2012 - 09:28

Jaaaaa! Älskar min!!

Svara
therese 8 maj, 2012 - 21:07

Hej! Såg bilderna på ditt kök och fastnade för kaklet ovanför spisen. Riktigt snyggt! Måste fråga vart du har hittat de? =)

Svara
Åse 9 maj, 2012 - 08:37

Hej! Det är köpt här i Hlsingborg men brukar finnas i de flesta kakelvaruhus! Kommer inte ihåg vad det heter men dyrt som pocker var det 😉 Det är i borstat stål.

Svara
Linda 8 maj, 2012 - 18:02

Hej fina du,,,tycker inte du ska bry dig ,om vad andra skriver. Har läst din blogg i några månader nu och det finns ingen som är så naturlig i sii skrivande som du. PLUS alla grymt goda lchf recept som du lägger ut. Nu är det minsann -34 på vågen genom bara lchf och motion. Fortsätt med det du gör det inspererar oss andra jättemycket,,mvh en trogen läsare som också tar sig ett glas vin då och då

Svara
ingela cronholm 7 maj, 2012 - 19:59

Jag bara älskar ert kök, Åse, det är verkligen ett drömkök!!!!!!

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 21:08

Tack snälla! Din bror som hjälpt till ju :))) kram!!

Svara
Petra Homer 7 maj, 2012 - 19:55

Jag tycker att rosa och gront ar valdigt vackert och snyggt ihop sa kanske kan du spara din grona mixer och lagga till lite rosa farger i koket!?

Svara
catja 7 maj, 2012 - 18:31

Varför blir så många idioter på nätet så fort de tror de är anonyma??!!! Örk!

Svara
Lisa P 7 maj, 2012 - 18:01

Hej!

Läst här ett tag utan att kommentera. Men nu måste jag nog höra av mig. (Med tanke på ditt förra inlägg) Jag ger dig en *kram*. Tyvärr finns det idioter överallt och nätet är ju behändigt och anonymt. 😛
En grön kitchen aid finns på min önskelista men den ryms inte i vårt lilla kök.. Om du däremot tänker sälja mattan så är jag spekulant! ;-))

Kram (igen)

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 18:14

Tack snälla rara!! Mattan har tyvärr lite skavanker, en plast ”tråd” har släppt på två ställen på den gröna sidan! Tack för pepp och kram!! KRAM tillbaka!

Svara
Thérese 7 maj, 2012 - 17:44

Massa pepp till dig Åse!!! Första sidan jag besöker när datorn startas upp är (efter min mail) din blogg! Vi är många väldigt tacksamma för allt jobb du lägger ner. Keep up the good work!

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 17:46

Tack fina du! Så glad jag blir av dina och de andras ord! Ni skulle bara veta! Jag är ingenting utan er uppskattning! KRAM

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.