Knaggligt

7 december, 2009

….ska det erkännas att det går. För mycket ”vill-mysa-i-december-mörkret” och för mycket ”trivs bra-med-mig-själv-ändå” för att jag ska sköta detta till 100%. Har ju varit både en och två och nu tre dagar då det varit för mkt gott sedan min Pro Pointsstart och det är inte OK för att viktminska, m.a.o står jag still i vikt.
I dag har vi varit i Malmö och det har blivit både restaurangbesök, fika och skumtomteätande – inte räknat pro points men inte vrålätit heller men from i morgon (ja idag för kl är över midnatt) så ska jag banne mig sköta mig till 100% ända fram till Jul! That’s a promise!!  Nästa lördag ska vi till Tyskland med söstra mi men jag ska hålla mig i skinnet!
I dag har jag dock hunnit motionera 😉 Här kommer jag farandes in i bild på skrillor (min man i bakgrunden)

IMG_4503


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


19 kommentarer

FairyDust 7 december, 2009 - 16:20

Åh, du är ju så himla fin och perfekt nu så det förstår jag att det är knaggligt att hålla på med vikten när du är så fin, så fin som du är.
Och julen är ju här och nu och snart är det slut och grått och januari, och då brukar det vara lättare att hålla på med vikten tycker jag iaf ;O)

Du kan ju njuta av vägen fram till jul men kanske tänka lite extra på vardagarna och sedan efter jul så kör du full rulle, för inte kan det vara många hekton du behöver gå ner nu eller?
Jag hoppas jag kan hålla mig från att gå upp för mycket och jag blir nog överlycklig om jag ligger på
+-0 efter jul…jädra ”#%”skumtomtar hahaha…. har du prövat att göra skumtomtefudge eller doppa fossingarna deras i choklad kan man göra också, näe nu skall jag sluta tänka på skumtomtar.
Kraaam

Svara
Jenjo 7 december, 2009 - 15:01

Du ser verkligen ut att ha kul iaf! 🙂
KRAMIS

Svara
Gabriella 7 december, 2009 - 15:00

Vilken fin, julmysig bild. 🙂 Gud va kul det ser ut att åka skridskor, har inte åkt skridskor på jag vet inte när typ 15 år, skulle nog slå halvt ihjäl mig om jag skulle testa på så här på gamla dar. 😛

Lycka till med nystarten även om man måste vara utrustad med järnvilja bland alla skumtomta, saffransbullar, pepparkakor och knäck. 🙂

Svara
Aika 7 december, 2009 - 14:41

Vilken härlig bild =) Nu när jag inte kunnat träna så har allt gått åt H för mej….Man kanske bara acceptera sej själv som lite smårund? Det lockar iof sej inte men man kanske slipper ha dåligt samvete och självförtroendet dalar så fort det inte går som man vill och som man kämpar för?

Svara
bibi 7 december, 2009 - 14:34

Härlig bild.
Då är man iaf inte ensam om att det går knaggligt:) Nystartar hela tiden, imorgon är det en ny start igen:) Det blir kanske så när man nästan är ett par kilo från mål.

Svara
Maria 7 december, 2009 - 11:33

Vilken härlig och mysig bild! Får faktiskt lite vinterkänsla fast att det spöregnar här i Sundsvall 🙂

Svara
B-M 7 december, 2009 - 11:14

Samma här…lite för mycket trevligheter för att jag ska hålla mig 100% inom PP. Ska på jullunch på onsdag och sen jäklar så ska jag också sköta mig fram till jul! Ha en bra vecka! Kraaam

Svara
Maja 7 december, 2009 - 10:42

Ja det där känner jag igen. Måste också ta och skärpa till mig. Vilken härlig bild:) Jag har inte stått på ett pa skrillor sen gymnasiet haha

Svara
lotta 7 december, 2009 - 10:37

Åhh, vad jag känner igen mig! Skall också skärpa mig, stenhårt, from idag. Vill så gärna att nyårsblåsan ska sitta som en smäck! Mysig bild, jag hade inte fixat det utan sarg….

Svara
~ Maria ~ 7 december, 2009 - 10:05

Underbart foto 😀
Du, man får & ska mysa när det är vinter & mörkt & myyysigt med tända ljus & snart jul :-))

Svara
Sara 7 december, 2009 - 09:40

Härlig bild på er 🙂
Usch ja, jag håller med dig. Vissa dagar går kanon men så dyker det upp något speciellt (som det gör i december månad) och då kan man inte låta bli.
Även jag har bestämmt mig att nu jäklar ska jag skärpa mig fram till jul, det är ju trots att inte långt kvar :).

ha en bra måndag
kram

Svara
jennyh 7 december, 2009 - 09:39

Visst blir det mycket mys nu i december. Här blir det glögg var och varannan kväll, så gott! Ska till nästa vv möte idag och jag hoppas på ett minus.

Svara
lotta 7 december, 2009 - 09:31

Hejsan!
Visst är det svårt att försöka och jag kan tänka mig att det blir lite svårare när det är så att man inte har lika mycket att gå ner heller. Jag tycker att du verkar sköta dig ändå ganska okej, huvudsakligen är jau att man sköter sig under veckorna nästan då klarar man en och annan utsvävning på helgen också.
Att åka skridskor är någontings om jag älngtar efter, kanske kan det bli av nästa år!!!
Jag hade ju som mål att jag skulle åka skidor detta året men det har inte blivit av!
Lycka till!
lotta

Svara
katharina 7 december, 2009 - 09:07

mysig bild på er=)

Svara
Jessica 7 december, 2009 - 08:15

ja men då har du fått lite motion istället:)))
Du får ut på lite powerwalks istället om det är svårt att hålla igen:)) hade du inte bott så långt bort så hade jag dragit med dig varje morgon och kväll på mina..hahaha

KRAM

Svara
jenny 7 december, 2009 - 07:59

Jo december är en jobbig månad med allt gott som vankas. Och även om jag har hela 10 kg som ska bort och precis gått med i vv så känner jag ändå att ”det är ingen brådska” ”jag är rätt ok som jag är nu” ”det är ju bara jul en gång om året” bla bla bla… Så jag kan ju säga att jag står också still! Visst jag överäter inte men tillräckligt ändå verkar det som 😉
KRAM och Lycka Till!

Svara
ulrica 7 december, 2009 - 07:53

Med alla glöggfester, julbord och annat som står på schemat i december så gick jag in med inställningen att om jag står still från och med nu och hela december ut så är det en seger för mig. Skulle jag dessutom gå ner nåt hekto så är det bara en ren bonus. Bättre att vara realistisk än att bli besviken på sig själv.

Så härlig bild du bjuder på :). Ser jättemysigt ut!!
Kram Ulrica

Svara
Linruz 7 december, 2009 - 07:46

Hihi julen och allt mysigt som hör därtill gör det svårt att viktminska.
Njut lite på vägen och låt tiden ha sin gång.
Kram på dig

Svara
Emma H 7 december, 2009 - 04:22

Du är ju så fin som du är:)
Som du säger så är det såå svårt att hålla sig i skinnet dessa mörka tider när man är hemma och myser mycket. Men fram till jul tänkte jag också försöka vara lite duktig i alla fall..

Kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.