Klara, färdiga, GÅ!

18 januari, 2010

From idag så är det totalkontroll som gäller! Jag startade ju i onsdags och det har gått bra utom i helgen men det var bara en liten parantes 😉  Men i dag ser jag som min riktiga start!

Har registrerat mig på FunBeat, ska bli kul att tävla lite med sig själv! Ska bli så roligt att gå in i detta projektet, ni vet ju hur projektinriktad jag är 😉 Blir en hel del inplanerad träning i veckan, weee!

Till helgen är inget inplanerat och det känns skönt, inget som stör min kostplan 😉 Bara en fika på söndagen men det är ju bara att spara veckobonusen till den äppelkagan 😉
Nästa helg är vi bortbjudna både fredag och lördag och jag kommer vara duktig med att slösa mina veckobonus enbart då! För nu JÄKLAR!! Jag känner nästan blodsmak i munnen så taggad är jag! Jag ser målet klart framför mig och jag vet att detta är START.

Jag har tre löften som jag kommer hålla på:

  1. Inget vin i veckan, nu handlar inte detta om att jag är alkis *S* Men vi är lite smågourméer, jag och maken som älskar att ta ett glas rött under matlagningen, sedan blir det givetvis ett till maten också 4-5 ggr i veckan = Massor av PPoints!
  2. Dricka mycket vatten och äta regelbundet! Äta minst ett mellanmål varje dag!
  3. Uppdatera checklistan här på 56 kilo!

Nu är det full fart mot MIN målvikt som gäller. (53/54 kg)
1 maj SKA jag vara 100% nöjd! 1 maj blir det vägning här och fotogalleriet uppdateras. Känns skönt med ett måldatum som ligger 31/2 månad fram i tiden, de sista kilona kan som sagt vara sega.

VISST klarar jag detta?! VISST peppar ni mig och håller mig i örat? VISST ska vi alla möta våren med bra vanor?!!

67 kommentarer
0

67 kommentarer

Veronica 21 januari, 2010 - 19:00

Go girl!Du klarar det!Kramizar i massor!

Svara
Eva 21 januari, 2010 - 12:16

Klart du fixar det här!!

Heja, heja 🙂

Svara
Maria 20 januari, 2010 - 11:18

Det här fixar vi! Har beställt boken som Martin ingvar har skrivit – ett bra tips- sista pusselbiten faktiskt. Idag premiärgick jag det var jobbigt men skönt. Boopsen mår bra. 🙂

Svara
zaderack 20 januari, 2010 - 10:52

Klart att du fixar detta, hejar på dej!!
Kram Jennie

Svara
Ulrica 20 januari, 2010 - 00:15

Absolut! ;D

Svara
1 5 6 7

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.