Kladdkakans dag

av Åse

Jahapp, nu ser jag på statistiken att många googlar kladdkakor för det är visst kladdkakans dag på fredag! Haha!
Här kommer därför tips på mina godsaker med mindre kolhydrater och socker som passar LCHF.
Först och främst, denna godingen som blivit såååååå populär! Denna varierar jag på massor av olika sätt, olika smaksättningar, ibland med lite mandelmjöl och bakpulver i etc.
The LCHF Kladdkaka


Mug Cake – Kladdkaka i Mugg 

Lakritskladdkaka

Pepparkakskladdkaka

Hoppas de smakar!

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

20 kommentarer

Vanja 7 november, 2016 - 11:59

Ditt brownierecept är oslagbart som kladdkaka. Superbra!

Svara
Åse 7 november, 2016 - 12:54 Svara
Emelie Weckfors 6 december, 2015 - 15:40

Hej! Tror du det går att frysa kladdkakan?

Svara
Åse 6 december, 2015 - 16:16

Absolut!

Svara
Vickan 2 juli, 2015 - 22:10

Hur mycket kolhydrater bli det i kladdkakan? Kan man ta ex 86 % choklad istället? Borde väl bli mindre kolhydrater då?

Svara
Tanja 11 december, 2014 - 20:04

Hej,
Kan man göra pepparkakskladdkakan utan mandelmjöl och ta något annat istället då maken är nötallergiker?
Tack för grym inspiration 🙂
/T

Svara
Carola Ringblom 18 november, 2014 - 17:32

Hej! har bakat kladdkakan idag ser så god ut 🙂 Undrar om jag kan frysa bitarna som blev över?
Ha en bra kväll!!

Svara
Ida 11 november, 2014 - 11:13

Supergod kladdis!
Kan bara rekomendera!
Kram

Svara
Rebecca 6 november, 2014 - 21:33

Jag älskar brownie receptet mest av alla. Låter den bara vara inne lite kortare tid, vips så har jag en kladdkaka:)

Svara
Madelaine Grüter 6 november, 2014 - 16:20

Har precis bakat din kladdkaka den skall bli god till kvälls kaffet. Vill bara tala om att din blogg är så bra har följt den länge.

Svara
Thomas H 5 november, 2014 - 23:11

Så goda dina kladdkakor ser ut! En får nog testa dom!!!! 🙂

Svara
Åse 6 november, 2014 - 11:12

Tycker jag! =)

Svara
Camilla Aldenbring 5 november, 2014 - 20:11

Till er som bakar, vilket sötningsmedel använder ni? Jag tycker inte om bismaken som blir av tex Hermesetas stevia.

Svara
May Murphy 5 november, 2014 - 20:11

Underbar kladdkaka, otroligt populär hemma hos mig, även småbarn älskar den. Ibland blandar jag i 225 gram frysta, lättinade körsbär. Den blir nästan ännu godare då!

Svara
Jessika Larsson 5 november, 2014 - 19:09

Kladdkakansdag på fredag?? Jipppiiiii på min födelsedag!!!!!! Jag älskar kladdkaka

Svara
Sabina Tokalic 5 november, 2014 - 19:05

Mm, din lakritskladdkaka är farligt god. För god!

Svara
Katarina Fridén 5 november, 2014 - 16:15

Här ska lakritskladdisen provas

Svara
Ulrica Jönsson 5 november, 2014 - 15:42

Mums, måste prova Muggkakan 🙂

Svara
Gunnel Orrehag Lindberg 5 november, 2014 - 15:27

Tillägger en utan sötning.

Svara
Åse Falkman Fredrikson, 56kilo 5 november, 2014 - 15:29

Chokladen innehåller en hel del socker ju så extra sötning behövs sällan nej, jag gör aldrig med extra sötning längre.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.