Kalas och ryggont

1 oktober, 2012

En intensiv helg är slut. Fylld av vänner och familj. Älskade fina människor men nästa helg har vi ingenting planerat, så skönt! Huset ska vara städat på fredagen så slipper jag känna den stressen på lördagen. För även om vi inte planerat något på dagen så går halva dagen ändå åt till att städa, plocka, diska, ska fix detta och detta och detta.. Och den strategin känns inte som den fungerar. Jag vill vakna på lördagen och känna att jag kan sitta och äta frukost i lugn och ro utan att min städmani pockar 😉 Däremot tänkte vi göra sådant vi sällan tar oss tid till: Gå ut i skogen med hundarna, åka ner till vår vackra strandpromenad här i Helsingborg m.m. En riktig feelgood helg ska det bli!


En liten iphonebild från gårdagens gottebord, LCHF bakverk blandade med ”vanlig” sockerfika.
I dag ska jag till Synsam och prova ut nya glasögon och göra ny synundersökning! Lade undan ett par Odd Molly glasögon i fredags men är inte helt hundra på att det blir dem, vår prova igen! Ska bli kul med nya glasögon! Lever ju i mina linser (engångs) men ögonen behöver ju vila också!
Över till annat, ryggen! Ända sedan min fotovecka har jag haft ont i ryggen och min ländrygg är svag (ja jag behöver träna mer!!) men det har varit en molande värk på sistone typ som mensvärk och för 2 dagar sedan började jag förlora känseln i huden på högra höften ner mot rumpan, antar att en nerv är i kläm?? Ska jag ringa min naprapat eller någon som har något tips? Jag har inte jätteont i ryggen utan det mer molar. En ipren tar det.
Hörs sen!! Kramar!

22 kommentarer
0

22 kommentarer

Malin Hultin 5 oktober, 2012 - 19:46

Hej!
Prova studiopilates i Helsingborg. Träning och naprapat. Lycka till.

Svara
Åse 5 oktober, 2012 - 21:31

Det är där jag går 🙂

Svara
tallkott 2 oktober, 2012 - 13:47

Hej Åse!
Tack för en superfin blogg, jag använder mig ofta av dina recept.
Tänkte bara säga att du snarast borde kolla upp det där med din rygg, det är inte bra när man får känselbortfall. Jag har haft det och då blev jag skickad till akuten för röntgen och allt möjligt för att förhindra permanenta nervskador. Det var diskbråck vilket läkte till slut (har dock i omgångar en hel del problem med ryggen).
Hoppas ryggen blir bättre!

Svara
Åse 2 oktober, 2012 - 15:36

Tack! Jag ska till naprapat i morgon så får vi se vad han säger!

Svara
Carina 1 oktober, 2012 - 22:14

Hej Åse ! Finns inget värre än rygg ont. jag vet 🙁 Efter både opererat diskbråck å fasettledsupphakningar mm…. Fy bublan. Försök å göra något åt det i tid , blir bara värre om man drar på det. Har bara ett råd till dig(efter att ha provat alla varianter) Gå till en OSTEOPAT!!! Kan bara säga att jag efter 45 min behandling var typ FRÄLST 🙂 Dom jobbar för att få din kropp att fixa sig själv. Vet att det låter flummigt men det är faktiskt helt ofattbart. Gick två gånger på behandling och är nu bättre i ryggen än jag varit på 20 år. Prova!! Å lycka till !
MVH Carina

Svara
Åse 1 oktober, 2012 - 22:30

Oj vad spännande det lät! Måste kolla upp!! Tack o kram!

Svara
Sara och Busungarna 7 oktober, 2012 - 10:40

Jaaaa Osteopat!! Jag är också helt frälst efter att ha varit där en gång. Mitt ryggont försvann all världens väg. Hur häftigt som helst, brukar beskriva det som magi, haha. Längtar till på onsdag när jag ska dit igen och förhoppningsvis få hjälp med min ischas 🙂
Hoppas du är bättre i ryggen gumman!
Kram

Svara
Åse 7 oktober, 2012 - 11:20

Oj! Måste googla upp!!!

Svara
Sara och Busungarna 7 oktober, 2012 - 11:29

Do it! Det är verkligen häftigt, för min osteopat gjorde verkligen ingenting som gjorde ont eller så, utan bara vred, drog och hade sig 😉 Sen tog det några dagar innan det märktes någon skillnad och efter några veckor så var mina ryggproblem nästan helt och hållet borta! Och då ska tilläggas att jag haft STORA problem, ryggskott och ja, en allmänt riktigt risig rygg helt enkelt!

Svara
Carina 7 oktober, 2012 - 14:24

Ja som sagt , Magi 🙂 Rekomenderar till alla jag känner å hittils har ingen som provat det sagt att dom är besvikna. Bara possitivt! Kram

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.