Hej hej!
Kikar in med ett tips på helggodis! MUMS!
Dessa är så enkla att göra och mina barn älskar dem! Lite som snickers =) (Från min bok Ät & Njut)
Jag och Alice ska ge oss i kast med godistillverkningen inför kvällen nu =)

Foto: Lisa Wikstrand
JULKLAPPSTIPS!
Min kod 56KILO ger JUST NU 25% rabatt - även på redan nedsatta priser! Vibbplatta & IR madrass är fantastiska för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
Som sötning så använd honung eller t.ex Fibersirap – näringsvärdet är med honung räknat.
Det måste vara en sirapskonsistens på sötningen – detta receptet kräver alltså sötning.
Det går så klart bra att använda mandelsmör eller hasselnötssmör också!


Jordnötskulor med chokladhatt
- Portioner: 12
Ingredienser
1 dl sockerfritt och ekologiskt jordnötssmör
1 msk honung
1-2 msk kokosmjöl
100 g mörk choklad till topping
Instruktioner
Blanda jordnötssmör, honung och kokosmjöl i matberedare med S-kniv och rulla sedan till kulor. Kyl ner i frys eller kylskåp.
Smält den mörka chokladen i vattenbad och doppa toppen på den sidan som inte legat ner. Lägg dem på bakplåtspapper och förvara i kylskåp då de blir mjuka i rumstemperatur.
Nutrition
- Serving Size: 1
- Calories: 64
- Fat: 5
- Carbohydrates: 2
- Protein: 3








1 kommentar
Wow!!! Det här lät gott och kommer att provas nångång! 🙂