Invägning

av Åse
0 kommentar

Så, nu har jag varit och fått domen hos Viktväktarna 🙂 77.3 kg står vågen på nu! Sist vägde jag in mig på 79.2 kilon men jag känner mig absolut inte lika tjock nu som då och jag inser ju att jag inte är det heller, jag är ju trots allt nyförlöst och har både massa vätska i kroppen fortfarande och två mjölksprängda meloner *S* Struntar i vad jag väger just nu bara vågen pekar neråt under vägens gång! Liiiiiite skeptisk är jag fortfarande till att jag verkligen kommer gå ner genom att äta så många points! men men, vi får se!
Utdrag ur amningsprogrammet:
Så länge du ammar är det viktigaste att du och ditt barn får i er den näring som behövs. Kostprogrammet för ammande syftar i första hand till att tillfredställa dessa behov – viktminskningen kommer i andra hand.
Hormonförändringar och vätskeansamlingar i kroppen kan göra att det tar olika lång tid att gå ned i vikt under första tiden efter en graviditet.

Så den som lever får se!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!