Inga kolisar än!

3 augusti, 2009

Haha, nääääääääääni! Inte blir det något införande av kolhydrater denna veckan i allafall!! Lördagen var helt OK, åt lite hasselbackspotatis till middagen i GBG men igår åt jag nästan en HEL pizza + Ben & Jerrys glass!! Var ett medvetet val men ack ack… jag har legat och ojat mig halva natten, var MÄTT i morse och är inte ett DUGG sugen på kolhydrater just nu kan jag säga 😉
Kör på denna veckan också med ren LCHF så får vi se vad jag känner för nästa vecka, saknar ju faktiskt inte bröd eller så, kanske räcker med att hålla lite koll på energiintaget bara. Trivs ju så bra att äta så här så varför rota i ett vinnande koncept? Kan dessutom garantera att viktstilleståndet inte beror på maten utan vin och drinkar som det blir så mkt av på sommaren!
Nåja vi får helt enkelt se!

19 kommentarer
0

19 kommentarer

Malin 4 augusti, 2009 - 22:51

Alla ”syndar” lite då och då, det är helt mänskligt hehe. Bara man inte fastnar i fällan och fortsätter, vilket jag inte tror att du gör 🙂 Fortsätt med LC så länge du känner för det. KRAM

Svara
Marika 3 augusti, 2009 - 22:00

Hej hej Åse!
Jag håller fullständigt med föregående skribent, du är verkligen en förebild för mig och alla vi som läser denna otrolliga blogg!

Idag och igår har jag skenat iväg på bröd ( inte ätit det på 3 månader), dessert och glass… Ajajaj, men ”tant röd” står bakom hörnet så jag tror att det kan vara en orsak.
Nu tar jag tjuren vid hornen och ska köra stenhårt det sista. Är lite less på att det inte tar sig, men jag vet att bara man är strikt så lossnar det. Har 28 augusti som mål…bröllop…en väns 😉

Tusen tack för att du finns för oss kämpare =)

Svara
Åse 3 augusti, 2009 - 22:03

Söta ni är! 🙂

Ja herregud, alla faller vi väl för sådant! Huvudsaken är att man inte fastnar!!!
Det stärker ju en tycker jag att klara av att låta det stanna vid 1 eller 2 dagar och inte en orgie av glass o godis sedan under en veckas tid *S*

Heja dej nu!! ;))

Svara
Jennifer 3 augusti, 2009 - 21:48

Hej Åse,
följer din blogg regelbundet. Tycker att du skriver väldigt intressanta inlägg, och framför allt så är du ärlig och försöker inte vara någon slags övermänniska. Skönt att du erkände pizzan och glassen och som du dessutom skriver att det var ”ett medvetet” val. Det var du värd! Du ser verkligen fantastisk ut och är en stor förebild för många. Jag har själv gått ner ca 30 kg, men brottas nu med de 5 sista kilona (169 cm lång och vill väga 65 kg). Jag har testat många av dina recept och inspireras dagligen av det du skriver. Way to go!

Svara
Åse 3 augusti, 2009 - 22:03

Tack för ditt gulliga inlägg! Nej ngn övermänniska är jag absolut inte och det vill jag inte att ngn ska tro 🙂

GRATTIS till ett enastående jobb!!!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.