I’m ALIVE! – 20% på doft!

av Åse

Inlägget är reklam genom annonslänk till NordicFeel

Jag älskar parfymer!
Finns två saker som jag alltid har på mig när jag går utanför dörren och det är läppglans/stift och parfym! jag känner mig helt naken utan.

Det är kul att hitta nya favoriter – sedan har man ju sådana man alltid går tillbaka till eller som man alltid har i skåpet.

En sådan är JIMMY CHOO!
Det roliga är att jag älskar doften på min syster – tycker alltid den är så himla god på henne men man upplever ju inte hur man själv doftar i den men Daniel gillar den på mig så jag får väl lite på honom =)
jag hade bara lite kvar i min gamla (och den var dessutom för gammal) så jag köpte en ny, fast en mindre

Den är magiskt god! Sedan är ju både flaskan och förpackningen så fin!

ALIVE av Hugo Boss är en ny favorit hos mig!

BOSS ALIVE, skapad av den kända parfymören Annick Ménardo, är en Eau de Parfum med fuktiga och träiga noter, och den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Doften utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena.

Love it!

ALIVE hittar ni HÄR
JIMMY CHOO hittar ni HÄR

NordicFeel har just nu  20% rabatt vid köp över 599 :- med koden SUPERWEEK20
Giltig: 30/3-5/4

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.