Hej i värmen!

22 juni, 2010

Ja värme och värme men vi har haft sol i två dagar nu så jag har befunnit mig i bikini i två dagar nu! Häääärligt!!!

Helgen hos våra vänner var helt fantastiskt, vi grillade ju helgrillat lamm och det var ta mig tusan det godaste jag någonsin ätit i köttväg!! Det smälte i munnen!
Jag skötte mig bra MEN i söndags åkte både lite glass och godis ner! Attans men så är det ibland, var inga hiskeliga mängder och jag tror vågen är på min sida ändå. Har satt vågstopp fram till den 3:e då jag börjar på andra VV lokalen då den andra upphör. Även om jag planerar sköta mig både på min födelsedag på torsdag och på midsommarafton så vet jag att det stressar mig lite om jag skulle hålla på och väga mig nu, försöker fokusera på allt bra jag gör och inte på att det blir lite avvikande saker i kostschemat. Jag måste lära mig vara nöjd och glad för det jag gör, och där jag är istället för att vilja prestera mer och bättre! En riktig prestationsprinsessa är jag!
MEN vad hungrig och sugen jag varit både i går och idag pga att jag ätit lite socker både i torsdags och i söndags! Jag är HYPERkänslig! Jag äter ju så lite av både socker och snabba kolhydrater så jag är sällan varken hungrig eller sugen så from i går så kör jag väldigt lite kolisar för att komma i fas igen. Men på fredag blir det lite färskpotatis!!

Nu har jag ännu en sak i anslutning till vår Rhodosresa i augusti att se fram emot, våra vänner vi var hos i helgen bestämde sig för att följa med!  Svärmor ska också med så det blir lajbans!

KRAM på er!!


Gott Gott


Snart klar! Vi väntar och gråter några skvättar till kungliga bröllopet under tiden.


Barnen samlade


Jag, syrran och Nisse som slaktat och grillat.


Vackra värdinnan Petra och numera mitt Greklandsresesällskap!


Så här glad blir man på ”lannet” när man grillat lamm!

24 kommentarer
0

24 kommentarer

Lotta A 23 juni, 2010 - 22:16

Kul att få med sig några till i rese sällskapet!
Det kommer nog att bli en kanon kul vecka……..

Svara
Evalon 23 juni, 2010 - 21:45

Vad härligt med goa vänner och mumsig mat 🙂

GRATTIS på din stora dag och hoppas att ni får en skön midsommar!!

Svara
Asa 23 juni, 2010 - 16:49

Stort grattis till dig på din fördelsedag i morgon. Vilket underbart kort på dig det nedersta.

Svara
B-M 23 juni, 2010 - 14:58

Det hade lika gärna kunnat varit jag som skrev denna meningen: ”Jag måste lära mig vara nöjd och glad för det jag gör, och där jag är istället för att vilja prestera mer och bättre!”
Så rätt Åse, jag måste också lära mig det!
Grattis i förskott förresten!
Ha det gott & kraaam

Svara
HannaC 23 juni, 2010 - 13:26

Ni ser ur att ha haft en toppenhelg. Det har jag med, bröllopsfirande i dagarna tre! En barndomsvän gifte sig så på fredagen var det korvgrillning och mingel så att man fick träffa de andra. Lördagen var det bröllop och tillhörande fest! På söndagen var det brunch och paketöppning hos brudens föräldrar. Allt mycket trevligt!!

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 13:32

Åh men gud så trevligt!!! =)

Svara
Jessica 23 juni, 2010 - 12:51

Ja du ska vara nöjd med det du gjort hittils gumman:))
Härligt med spontanresenärer på resan!!

KRAAM

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.