Hej i värmen!

av Åse

Ja värme och värme men vi har haft sol i två dagar nu så jag har befunnit mig i bikini i två dagar nu! Häääärligt!!!

Helgen hos våra vänner var helt fantastiskt, vi grillade ju helgrillat lamm och det var ta mig tusan det godaste jag någonsin ätit i köttväg!! Det smälte i munnen!
Jag skötte mig bra MEN i söndags åkte både lite glass och godis ner! Attans men så är det ibland, var inga hiskeliga mängder och jag tror vågen är på min sida ändå. Har satt vågstopp fram till den 3:e då jag börjar på andra VV lokalen då den andra upphör. Även om jag planerar sköta mig både på min födelsedag på torsdag och på midsommarafton så vet jag att det stressar mig lite om jag skulle hålla på och väga mig nu, försöker fokusera på allt bra jag gör och inte på att det blir lite avvikande saker i kostschemat. Jag måste lära mig vara nöjd och glad för det jag gör, och där jag är istället för att vilja prestera mer och bättre! En riktig prestationsprinsessa är jag!
MEN vad hungrig och sugen jag varit både i går och idag pga att jag ätit lite socker både i torsdags och i söndags! Jag är HYPERkänslig! Jag äter ju så lite av både socker och snabba kolhydrater så jag är sällan varken hungrig eller sugen så from i går så kör jag väldigt lite kolisar för att komma i fas igen. Men på fredag blir det lite färskpotatis!!

Nu har jag ännu en sak i anslutning till vår Rhodosresa i augusti att se fram emot, våra vänner vi var hos i helgen bestämde sig för att följa med!  Svärmor ska också med så det blir lajbans!

KRAM på er!!


Gott Gott


Snart klar! Vi väntar och gråter några skvättar till kungliga bröllopet under tiden.


Barnen samlade


Jag, syrran och Nisse som slaktat och grillat.


Vackra värdinnan Petra och numera mitt Greklandsresesällskap!


Så här glad blir man på ”lannet” när man grillat lamm!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

24 kommentarer

Lotta A 23 juni, 2010 - 22:16

Kul att få med sig några till i rese sällskapet!
Det kommer nog att bli en kanon kul vecka……..

Svara
Evalon 23 juni, 2010 - 21:45

Vad härligt med goa vänner och mumsig mat 🙂

GRATTIS på din stora dag och hoppas att ni får en skön midsommar!!

Svara
Asa 23 juni, 2010 - 16:49

Stort grattis till dig på din fördelsedag i morgon. Vilket underbart kort på dig det nedersta.

Svara
B-M 23 juni, 2010 - 14:58

Det hade lika gärna kunnat varit jag som skrev denna meningen: ”Jag måste lära mig vara nöjd och glad för det jag gör, och där jag är istället för att vilja prestera mer och bättre!”
Så rätt Åse, jag måste också lära mig det!
Grattis i förskott förresten!
Ha det gott & kraaam

Svara
HannaC 23 juni, 2010 - 13:26

Ni ser ur att ha haft en toppenhelg. Det har jag med, bröllopsfirande i dagarna tre! En barndomsvän gifte sig så på fredagen var det korvgrillning och mingel så att man fick träffa de andra. Lördagen var det bröllop och tillhörande fest! På söndagen var det brunch och paketöppning hos brudens föräldrar. Allt mycket trevligt!!

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 13:32

Åh men gud så trevligt!!! =)

Svara
Jessica 23 juni, 2010 - 12:51

Ja du ska vara nöjd med det du gjort hittils gumman:))
Härligt med spontanresenärer på resan!!

KRAAM

Svara
Ankil 23 juni, 2010 - 11:47

Vilka härliga dagar & underbara bilder=) Hoppas du hade en riktigt bra födelsdag & får en perfekt midsommar=)
Kramar

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 13:10

=)) tack! Födelsedagen sker i morgon 😉 Kram och h en skön midsommar du också!

Svara
Sara83 23 juni, 2010 - 10:18

Hej vännen!!
Vill passa på att önska dig ett stort Grattis i förskott, hoppas du får en bra dag 🙂

Har faktiskt aldrig smakat lamm. Nu när mannen var iväg på ”grabbkväll” så grilla dom lamm och han tyckte det var riktigt gott så man får väl testa 🙂

Ha en skön midsommar (hoppas solen skiner på oss)
kram

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 13:10

Tack Sara! Ha en underbar midsommar du också!

Svara
Engelberg 23 juni, 2010 - 09:39

Grattis i förskott!
Ha en bra dag.
/Helen

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 13:11

Tack Helen! Skön midsommar på dig!

Svara
Maria 23 juni, 2010 - 08:50

Kul med en ”rekommendation” på lamm. Jag kan inte minnas att jag någonsin ätit lamm. Mamma har någon gång skojat om att det ”smakar kofta” och jag är en fegis vad det gäller mat. Kanske är dags att testa?

Svara
anna-lena 23 juni, 2010 - 08:28

Skönt med lite värme, men jag tycker inte att vi fått den riktigt goa värmen, hoppas att den kommer. Jag har alltid med varit lite skeptisk till lamm, men sen gjorde jag en lammstek i våras sam blev helt UNDERBART god, så det kommer vi göra många gånger till.

Ha en skön vecka!
Kram AL

Svara
Ida A 23 juni, 2010 - 08:11

åhhh, ser ju supergott ut!
Älskar bra tillagad lamm, beställer man lamm ute så får man chansa lite, vissa gånge är det super och andra gånger går det knappt att äta 🙂
gott med godis – det måste man får unna sig också!
Du är så himla duktig! Kramis

Svara
Anita 23 juni, 2010 - 07:18

Va, härligt att kunna gå i bikini. Måste tyvärr vara påklädd i värmen, jag jobbar. 3 veckor drygt kvar till semester. Längtar! 🙂

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 13:22

Hoppas dessa tre veckor går snabbt!! =))

Svara
jennie 22 juni, 2010 - 23:14

Hej Åse!

Har inte skrivit tidigare i din logg, är en ganska ny ”medlem” men nu vågar jag mig på att skriva lite…

Vill bara säga att jag tycker att du verkar ha mkt bra koll på både dina känslor, mående och ätande och att du har en sund inställning till det mesta! Svårt det där med att vilja ha koll på det mesta och alltid prestera mera och bättre….Så därför kan det nog vara bra som du skrev att ibland fokusera mer på det som man faktiskt GÖR BRA!!!

Jag kommer att använda mig av många av dina recept för du verkar ha såå måånga goda maträtter,bröd, drinkar m.m
Ha det gott!
Jennie

Svara
Åse 23 juni, 2010 - 00:11

Hej Jennie och tack! Roligt att du vågade dig på en kommentar :))
Ha en skön midsommar!

Svara
mari 22 juni, 2010 - 23:02

Ser ju kanon gott ut. Måste nog ta prova lamm..
Vad har du för gott i champangeglasen? Ser väldigt smarrigt ut!

Svara
Åse 22 juni, 2010 - 23:03

Det var ett mousserande jordgubbsvin som Petra bjöd på, vet inte exakt vad det hette =)

Svara
Åsa 22 juni, 2010 - 22:50

Ser riktigt smaskigt ut, men liiite läskigt med ett helt lamm… Har nog bara ätit lamm en enda gång, och då var det nog racks, eller vad det heter. Inte min grej då, men jag kanske ska ge lammet en chans till, i någon annan form. Men att grilla ett helt lamm till enbart vår familj – njäe, då blir det nog kött som räcker en månad…

Och du, lite godsaker får man unna sig, det vet du. Bara det ine blir nån dålig vana. Och färskpotatis till midsommar, det är ju ett MÅSTE… 😉

Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
Åse 22 juni, 2010 - 22:53

Jaaaa jag tycker också att det blir väldigt påtagöligt vad kött kommer från när man helgrillar;)
jag hade ju aldrig ätit lamm och hört så mkt olika upplevelser. Min man älskar lamm men tycker sällan han får bra kött men detta tyckte alla var himmelriket =)

Ja absolut, jag har ingen ångest över godiset för det händer så sällan men lite jobbigt med allt sug nu efteråt men det försvinner snart =) KRAM!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.