Härliga helg!

av Åse

Oj oj, nu får jag minsann lägga på ett kol! Sitter fortfarande i min ziperall och kommer bara inte ur soffan! Vi ska ha gäster i kväll så jag måste rymma upp här och påbörja maten!
Backar bandet lite och talar om att vi hade en trevlig går kväll med syster/svåger och bästa Petra och våra barn! Tacos blev det och sedan knatade vi hem till syrran till deras utespa och badade, gott! Det är underbart att ha syster så här nära! (några hus bort). Petras 12 åriga dotter har gått ner 12 kilo på LCHF sedan i somras! Hon var både överviktig och sockerberoende innan och jag fick en chock när jag såg henne, hon var så fin och såg så sund och frisk ut! Hennes hy strålade och hon som ibland var ganska så vresig (låg blodsocker = noradrenalin) var så mild och go nu. Tänk vad en kostomläggning kan innebära! Att ett barn som varit överviktigt kan gå ner i vikt på ett sunt sätt utan att tänka på kalorier och att ”äta mindre och röra sig mer”! Motionen har hon fått lust för naturligt och motionerar nu 4 ggr i veckan!
Hoppas ni får en härlig kväll med god mat och trevligt sällskap!!


Bakade LCHF limpa igår, gotti gott!


En ny kompis som hjälper mig hålla kontakt med er! 😉 Ipad 3 som släpptes i går.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Sara Sjögren 20 april, 2012 - 17:20

Hej Åsa!
Tack för en underbar och inspirerande blogg! Jag blev så glad när jag hittade ”dig” för ett par veckor sedan. Jag undrar lite över detta med barn och lchf. Hur gjorde din systerdotter med skolans lunch? Jag tvivlar på att skolan går med på att hon ska få sådan kost.

Mvh
Sara

Svara
Åse 20 april, 2012 - 18:22

Hej! Hur menar du med min systerdotter? Både mina och min systers barn äter det som erbjuds i skolan.

Svara
Kajsa 24 mars, 2012 - 18:55

Fantastiskt att läsa att en 12-åring blivit hjälpt av denna underbara kosthållning! Tänk att folk tror att vi misshandlar våra barn genom att ge dem naturlig mat? Helt otroligt.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.