GreenGate och myBLISS

av Åse
22 kommentarer

Nä hörrni, mitt goda, sprudlande humör försvann med solen 🙁 Fyyyyy vilket trist väder! NOLL inspiration till att baka eller laga god mat. Det är tråkigt att vara oinspirerad! Bläää! I går blev det Paneng Curry, färdigköpt bas (Mrs Cheng tror jag) Den innehåller inte massa konstigheter, men var ju inte heller någon smakupplevelse direkt! Funderar på en god paj till i kväll kanske!? Får spåna ihop en god fyllning, tror jag bestämt! Det är när man har som trist man blir som mest kreativ 😉
Till frukost blir det i allafall en ostpannkaka! Mättande och gott (ja recept kommer!)
Senare i dag ska jag bita tag i nya garderoben! Och de gamla ska rensas och sorteras! Trist och tråkigt men ack så skönt att ha det gjort sedan, eller hur!?

I går kom ett litet paket från en kär vän. Jag har nämligen varit ute efter ett GreenGate förkläde men inte hittat något jag velat ha, de jag velat ha – har varit slut i lager etc. Av en händelse så hade Smultongården ett sött och Vic köpte ett till mig, som jag fick som ”Gla’ Sommar” present! Fina, goa du, Tack! <3

 

 


Matchar mina GreenGate muggar! Kan berätta att min man inte delar min kärlek för små blommor här och var 😉

Jag berättade ju om mina Bliss doftljus i går! MaloumyBLISS hälsar att mina läsare får 50 % rabatt i deras webbshop!
De 10 första kunderna får dessutom en hemlig gåva =)  Du uppger koden ”sommar” när du kommer till kassan i shoppen, så får du rabatten. Rabatten ligger uppe 10 dagar from i dag! Skynda skynda!!!!
Deras doftolja är helt fantastisk! Jag har ”Clean Cotton” i sovrummet och det doftar underbart! Sedan har jag ”English Rose” i köket och man tror att det är mina vackra (men ack så doftfria) rosor som doftar, hehe =)


Doftar helt fantastiskt! Inte för mycket, utan lagom!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

22 kommentarer

Sara och Busungarna 6 juni, 2012 - 16:52

Jag som var på väg att köpa myBLISS-ljus häromdagen, men blev för snål 😉 Nu fick jag ju två för en, perfekt!

Svara
PernillaA 6 juni, 2012 - 11:22

Vilket BRA erbjudande. Älskar doftljus och i denna vackra utformning kommer de fyra som jag slog till med att pryda sig fint på mina nyinköpta möbler.Och vad gott det kommer att dofta 😉 Ha en go dag!!!!!

Svara
Åse 6 juni, 2012 - 12:12

Härligt Pernilla!! KRAM!!

Svara
Linnea 6 juni, 2012 - 09:48

Funkade när jag gjorde beställning! Det drogs direkt på underlaget när man skrev in koden.

Jag har följt din blogg ett tag Åse och jag gillar den skarpt 🙂 Äter LCHF sedan en tid tillbaka, men hit hittade jag pga att jag sökte bloggar om periodisk fasta! Jag letar recept hos dig hela tiden o är helt överlycklig att jag fått ett uuuunderbart pizzadegsrecept hos dig <3 Pajdegen är också SUPER! Bakat många pajer sedan jag hittade den 🙂 Så trött på äggbaserade pajskal nämligen. Tack för det!

Vad beträffar favvotopping på pizza, så är vår: hemgjord tomatsås ala Jamie oliver, röd lök, kalamata, MASSA färsk basilika samt skivad chèvre (ALOT).

Ha en fin dag!

Svara
Åse 6 juni, 2012 - 10:38

Låter supergott! Chevre på pizza har jag aldrig provat!! =)

Svara
Maggan 6 juni, 2012 - 09:20

Hejsan,
vilket bra erbjudande – slog till på två doftljus – tack för det! 🙂 Jag har en fråga som inte passar in på detta inlägg men vad 17 ska man stoppa i sig när man är magsjuk och följer lchf? Det vänder sig i magen när jag tänker pä ägg/korv/kött etc…. Jag fick i mig några bitar ost men ville egentligen äta salta kex och rostat bröd. Jag klarade det bra den här gången men jag var heller inte så dålig som man kan vara.
Tack på förhand!
Maggan

Svara
ann 5 juni, 2012 - 19:34

Jag har beställt två :=)

Svara
Annika 5 juni, 2012 - 18:08

Vad mycket fint det fanns på den sidan!

Jag har en fråga angående tortillan gjord med pastareceptet… Funkar det att göra quesadillas med dem? Göra dem klara i ugnen, ha på fyllning och sedan steka dem, eller fungerar det inte pga konsistensen? Har inte testat pastan än, måste göra det någon dag snart 🙂

Hälsningar
Annika

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 18:09

Det tror jag absolut ska fungera!! =)

Svara
Annika 5 juni, 2012 - 18:48

Jag provar och återkommer 🙂

Svara
Linn 5 juni, 2012 - 12:02

Hej!
Jag har inte heller fått rabattkoden att fungera. Skrev ett meddelande i beställningen och bad dem höra av sig om det inte funkar. Hoppas på att det ska göra det. Hittade helt ljuvliga kuddar jag tänkte vi skulle ha i sovrummet som ska fixas till nu i sommar. Så tack så mycket för tipset Åse. Hade aldrig varit inne på deras sida. Kuddarna var dessutom i ekologisk bomull vilket är ett extra stort plus för mig. Fint förkläde. Jag bor nära Smultrongården. Var ett tag sen jag var där. Tror det får bli en tripp dit snart igen:)

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 12:25

Nu ska det fungera! =) Visst är det bra att det är ekologisk bommul! De har helt underbara produkter där! Vad kul att du bor nära smultris, avis! =)

Svara
Linn 7 juni, 2012 - 22:00

Antar att de blivit överhopade på MyBliss med detta supererbjudande. Jag har både försökt ringa och maila men får inte svar. Var ju lite snabb iväg med min order innan koden funkade och skrev i meddelandefältet istället. Sen vill jag beställa mer, men vill veta tvättråden innan. Vet du om det brukar vara svårt att nå dem?

Svara
Åse 7 juni, 2012 - 22:28

Hej! Nej det tror jag inte! Du får säkert svar i morgon! 🙂 håller tummarna!!

Svara
Karin 5 juni, 2012 - 11:31

Det går inte för mig heller 🙁

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 12:26

Fungerar nu!

Svara
Mia 5 juni, 2012 - 11:12

Inte jag heller 🙁

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 12:26

Nu fungerar det =))

Svara
Anna 5 juni, 2012 - 11:05

Oj, du var snabb 🙂
Ja det gör jag. Har även provat med stort S för säkerhets skull haha.
Visst ska man se att rabatten är avdragen innan man skickar den slutgiltiga beställningen?

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 11:06

Ja det tycker jag! Jag har mailat!

Svara
Anna 5 juni, 2012 - 10:59

Jag får inte rabattkoden att funka… 🙁

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 11:02

Jag ska kolla upp! Skriver du sommar med gemener? (små bokstäver)

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!