God morgon fredag!

av Åse

Tack alla för era reflektioner och tankar och pepp till förra inlägget! Era kommentarer betyder massa! Ni är bäst helt enkelt!
Jag är så otroligt nöjd med mitt beslut och det känns verkligen 100% rätt! Jag kan äta och lägga upp min kost som jag vill och lärt mig under detta året fast inom PP.
Jag kommer inte gå tillbaka till att äta massa sött på vardagarna som jag gjorde under föregående VV år, de dåliga vanorna är borta och det stjälper mig mer än hjälper däremot så är det skönt att veta att jag kan om jag vill, utan att fördärva något.
Nej jag ska fixa detta!!! Hur svårt kan 5 k i l o vara egentligen!!
De är svåra för att jag trivs bra men inte jättebra och då har motivationen inte räckt fram hela vägen! Men nu så!!
Jag har satt 1 augusti som måldatum på 54-55 kg, jag kommer med största sannolikhet vara klar innan men vill inte sätta helt orealistiska stressande mål.

I kväll ska vi har grillgäster och jag kommer överskrida men det tar jag av veckobonusen och har redan lagt in allt i VV Online (ääääälskar VV online!!) dock så tänker jag inte ha som vana att ta av veckobonusen, jag vill ha bra resultat på vågen så jag kommer försöka hålla mig till att bara utnyttja 10-15 av dem.
Att utnyttja veckobonusen är frivilligt kan jag berätta för er som inte är insatta i programmet, dvs inget man måste äta utan är till för att sätta guldkant på tillvaron, hjälpa en i oförutsedda situationer eller när man bara vill äta lite mer.
Längtar verkligen till måndag, för att få nytt veckomaterial och få den motivationen det innebär att ha en veckovägning att redogöra för.

I går köpte jag en ny bikini på TWILFIT, i love it! Gillar deras bikins, sitter såå bra. Jag har två andra bikinis jag köpt där som jag älskar.
Bikinitrosorna nedan är inte Maxitrosor! Haha! De ser ut att räckas upp till armhålorna på bilden men de sitter kanonsnyggt, de sitter väldigt lågt men täcker liksom rumpan och lyfter upp den.
Nu är jag rustad både inför vår SPA helg i Tylösand om två veckor (med maken, syster & svåger) och Rhodos om 21/2 månad!

Ha en skön helg nu vänner!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

54 kommentarer

Skogsgumman 8 juni, 2010 - 06:42

Supersnygg bikini, är det ”Hipster” för när jag ser på deras hemsida så finns bara bikinitrosan i TVÅ modelller (hipster och slip) och jag tycker dina bikinitrosor ser högre ut på sidorna med dragsnöre?! eller har jag fel…

Svara
Åse 8 juni, 2010 - 08:11

Nej jag har också sett att min modell saknas på hemsidan, konstigt!

Svara
Linjea 29 maj, 2010 - 11:13

Hej!
Jättefin bikini! Skulle behöva något som lyfter rumpen jag med. Har börjat jogga när jag hinner och cyklar på motionscykel. Magen sitter som en tunna, men rumpan blir plattare och plattare.

Nu ska jag börja gå in på din sida igen och klämma ner tre envisa kilon till att börja med.De försvinner väl alla från ändan, antagligen…

Svara
Åse 29 maj, 2010 - 11:38

Haha så där ser jag också ut ;))) Platt rumpa!!!

Svara
Viktvaktaren 26 maj, 2010 - 23:22

Heja heja, du kommer att lyckas. Supersnygg bikini! 🙂

Svara
susanna 24 maj, 2010 - 18:16

Hej
kör eller körd ju ordentligt med VV ett tag ja med och är nu nere i målvikt…

Tänkte bara detta med veckobonus… till mig sa dem när jag fråga att ja den är frivillig men att man skulle använda den för den va inräknad i ens Propoints vädet… och att det kunde ha motsatteffekt till viktnedgång om man inte använde den.. observera kunde inta att den alltid va så ..hmm,, tycker den är guld om man vill festa till det lite…

ser verkligen fram emot dina nya recept nu när du kör igång med VVigen…. själv är ja aldrig på VVmötena så ska gå ur tänkte ja.. hoppas man kan hålal sig ändå,,…

Va kostar det att va med online???

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 21:03

Hej! Det finns inga krav på att använda bonusen men jag tycker det är bra att den finns, för den skapar mindre begär hos en när man vet att man har en liten extrabudget – dock kan den skapa lite saktare viktminskning, men det är ju så individuellt så man får prova och se! Jag vet att jag inte kan äta hela min VB och ha bra veckosnitt.

Kostander för VV online är 150:- om man bara är med på nätet.

Svara
lusekofte 24 maj, 2010 - 15:40

Hei!
Har beundret din fine blogg under lengre tid både hur det er opplagt å selvklart at du klart å gå ned massvis å de 5 kg tar du med glans!Selv holder jeg på med xtravaganza er der på helfart som det heter det er tre suppposer om dagen…nå har 5 uker gått å visst har en del kiolo gått av tre uker til på dette settet men vil fråge deg om tips…så du bra resultat i Lchf? mvh lusekofte

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 16:09

Hej!

Jag körde inte LCHF utan en mer moderat version och det gick bra, hade ungefär samma viktminskningssnitt som med viktväktarna fast vid vissa tillfällen var det både lättare och svårare att äta lågkolhydrat än vanlig kalorirestriktiv kost.

Svara
Teeeeess 24 maj, 2010 - 12:04

Jag och delar av familjen ska också till Rhodos om ca 2½ månad. Kör just nu ren kur med CK och ska köra det i två veckor till, sen blir det upptrappning och sedan kolhydratsfritt! Mår toppen! 🙂

Svara
Mariah 24 maj, 2010 - 10:24

Snygg bikini!
Fräsch färg och snygg modell.

Du är så trygg i dig själv med allting du skriver och tycker och tänker.
Imponerande!
Och inspirerande.
Du går alltid ett steg djupare än vad jag har hunnit tänka om saker och ting 🙂
Jag har börjat med VV nu igen, online enbart.
Närmaste mötet i Gävle 13 mil bort är nedlagt så nu har jag typ 20 mil till närmaste mötet.
Hade jag vågat och varit i mål hade jag blivit konsulent och startat upp det här i närheten för det saknas verkligen!!!

Nu ska jag äta en tidig lunch.
Propointsberäknad givetvis 😉

KRAM!//Mariah

Svara
Mia1969 23 maj, 2010 - 22:16

Hej!
Ville bara tala om att du har varit och är en stor inspiration för mig då jag sendan i mars satt och googlade på 56 kilo (för det är vad jag vill väga) och hittade din blogg!
Samtidigt gick jag även med i VV och har sedan dess gått ner 7kg och har ytterligare 5 kvar!
Något som jag märkt med VV och propoint är att om jag tar en dag och äter lite extra dvs använder veckobonus ca 7-8 pp så går jag ner mer än då jag håller strikt mina dagliga pp.
I början gick jag inte ner alls då jag trodde att jag var jätteduktig som ”klarade” mig på mindre än mina dagliga…men nu vet jag bättre.
Tack för en härlig blogg!!

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 07:31

Hej! Grattis till dina förlorade kilon!!!
Ja just så brukar jag pointsa, jag alternerar energiintaget, det gör att kroppen inte förstår vad som sker, dvs att den förlorar fett (som kroppen av naturen vill hålla hårt i)

fortsatt lycka till!!!:))

Svara
Mamma Mia 23 maj, 2010 - 12:36

Jag har oxå 5 kg kvar att ta men det får ta den tid det behöver. Jag håller på att landa där jag är nu och laddar inför nästa mål. Väntar på kallelese till bukplastik. Antingen blir det op innan eller efter sommaren.
Tänkte att ta mina sista kg som viktväktare om jag nu hinner komma i väg till något möte, vill lära mig pro points. Tänkte jag vill utnyttja mitt Guldmedlemskap.
Mamma Mia

Svara
Lotta A 23 maj, 2010 - 11:05

Jag beundrar dej för din enorma vilja och själv disciplin.
Jag är övertygad att du kommer att går de där 5 kilona.
Så all lycka till!
Super snygg bikini du köpt , den kommer du att bli stört läcker i på stranden i sommar.

Svara
Sandra1976 22 maj, 2010 - 20:17

Hejsan Åse!

Jag har ju följt dig ett tag nu och gick tidigare på vv men tyckte inte då om alla dessa lightprodukter mm. Vill ha lite mer naturliga produkter utan light och med tex hög kötthalt mm. Därför tyckte jag inte att det fungerade då med vv. Jag har läst på vvs hemsida men tycker inte jag hittar svar på just detta om du förstår vad jag menar. Är det annat med propoints? Jag har ca 8-10 kg kvar men dessa sitter envist. Hur mycket tränar du i snitt nu och vad? Kanske ska ta o gå med i vv nu med det nya programmet.

Snygg bikini måste jag säga. Du klarar garanterat ditt mål inom tidsramen. Själv åker vi till Cypern 27 aug och skulle vilja ha kommit ner lite då iaf och få köpa mig en ny bikini… Ha det gott

Kramar Sandra W

Svara
Åse 23 maj, 2010 - 10:11

Hej!

Vad för svar söker du på VVs hemsida som du inte hittar?
Programmet uppmuntrar till att äta mer protein men mindre kolhydrater, därför kostar kolhydraterna mer nu och man betalar inbte lika mkt för fett som man gjorde förr, dvs är programmet mer GI förespråkande nu.

Jag tränar mest kondition och cardio.

Kram!

Svara
Biggan 22 maj, 2010 - 19:32

Jag känner precis som du, det är viktväktarna som funkar bäst för mig med. Just nu har jag haft jättesvårt att ”sköta” mig. Veckorna går bra men sen kommer ju den härliga helgen med diverse gosaker men huvudsaken är att vi inte ger upp. Jag tycker du är jätteduktig!

Ha det gott!

Svara
Simplicity 22 maj, 2010 - 16:28

Hejsan!

Har följt din blogg i säkert över ett år… Blev fast i den när den fortfarande var öppen, men drog mig för att registrera mig. Tänkte – du känner ju lixom inte mig? Jag vill inte tränga mig på…

Jag har oxå bitit i det sura äpplet och återvänt till viktväktarna efter att ha försökt tillämpa diverse andra metoder. Vv är tydligen det enda som funkar för mig. Total stenkoll hela tiden! Halleluja! Onlinetjänsten är oumbärlig!

Kan säga att jag väger, mäter osv, men klarar inte av att använda mig av veckobonusen eftersom jag då står still eller börjar öka igen. Detta trots att jag tjänar in 4-5 motionspoints varje dag. Den gamla pointsräkningen passade mig bättre.

Orsaken till att gi och lchf inte funkar för mig är att det finns människor av olika typer och med olika behov. Jag klarar av kolhydrater ganska bra, men tittar jag åt något fett så går jag upp direkt!

Har precis lyckats med att gå ner fem kilo på femtio dagar med viktväktarna. Men än återstår det en bit till målet.

Jag är 163 cm och mitt mål är 56 kg. Just nu har jag fyra kg kvar och är peppad som sjutton!

Hadesågott!

Svara
Åse 23 maj, 2010 - 10:14

Hej!

Ja alla är vi olika! Du kanske är väldigt känslig med att kombinera fett och kolhydrater? Att öka i vikt på ren LCHF är i princip omöjligt för kroppen har svårt att fettinlagra utan kolhydrater, däremot kan det ju vara så att du får i dig för mkt kolhydrater de ggr du provat LCHF.
Men som sagt du känner din egen kropp bäst och vet hur den reagerar =)

Lycka till!!!

Svara
Diddi 22 maj, 2010 - 14:37

Vad glad jag är att du skriver här på bloggen och delar med dig av dina tankar 🙂 Jag är också tillbaka på vv efter en usel vinter. Jag känner så väl igen mig i ett kilo ner,…ett upp..suck. Men skam den som ger sig. Jag har några fler kilo än du,men om jag är envis ska jag nog fixa det. Snygg bikini förresten 🙂 Nu kör vi vidare i kampen om kilona 🙂 Kram

Svara
Ingela 22 maj, 2010 - 12:33

Kanonsnygg bikini!

Vad gäller VV online, så tycker jag också det är smidigt, men har haft lite svårt att förstå det där med bonuspointsen. så tack för förklaringen!

Överlag känns det dock som att PP kan man leva med både i viktminskningsfasen och sedan när man vill bibehålla sin vikt vilket gör det till ett attraktivt system. Ö h t mår jag bra när jag äter enligt VV, oavsett om jag vill gå ner i vikt eller inte.

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 13:11

Och det är ju det viktigaste, mår man bra under tiden så kommer allt på plats! =)

Svara
sarah 22 maj, 2010 - 12:19

Snygg bikini!
Och som alltid uppskattarjag att läsa om dina tankar & funderingar om viktminskning 🙂
Hoppas vv funkar för dej denna gång. Jag har oxå gått tillbaks till dom sedan 2,5 veckor, men karaktären hos mej är lite kass just nu. Har bara lättat 1,1kilo. Men konsulenten tycker det är SÅÅÅÅÅ bra :O hon rekomenderar 0,3-0,5kg/veckan.. jag har ju som du en 5 kilo kvar bara.
Men jag vill ner fort! 😉

kraaaaaam

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 13:10

VV har ju ändrat sina rekommendationer från just 0,5-1 kg i veckan till bara ca 0,5 kg i veckan! Det är därför man får äta så mkt nu! Och det är just därför jag inte planerat röra min VB nämnvärt för jag vill gå ner minst 0,7 i veckan!
29 PP + 35 VB ÄR mkt mat och ett snitt på ganska högt kaloriintag.

Lycka till!!!

Svara
Maja1 22 maj, 2010 - 08:43

Du är så duktig tycker jag. praktiskt med vv online?! Jädrans snygg bikini, fräsch!

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 11:29

Jaaaa superpraktiskt verkligen!
Tack! Me like men sen är jag ju tooookig i rosa/cerise =)))

Svara
Anita 21 maj, 2010 - 22:28

Min konsulent sa att man kan äta upp alla Propointsen och ändå gå ner i vikt. Nu är vi på G igen, eller? Beach 2010 är snart här! =) Vilken läcker bikini du köpt. Såå snygg! Färger som klär dig.

Svara
Åse 21 maj, 2010 - 22:40

Ja det kan man men det innebär att jag vid mina 59 kilon skulle äta ganska mkt energi – dvs mindre viktminskning.
Så jag försöker att inte räkna med dem för mkt utan bara ta till när de verkligen behövs =)

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 11:32

Förresten, Tack!! Jag gillar den =)) Ja nu är det mot beach 2010, den är ju bakom hörnet ;))

Svara
Pernilla A 21 maj, 2010 - 19:54

Vilken snygg bikini!!!! Jag köpte en på Twilfit förra året och den är fortfarande lika fin. Har dock köpt en ny i år på Lindex. Ville ha en med knyt bak ;)bara för att jag tycker det är så snyggt. Lycka till med dina sista fem Åse……….det kommer bara att säga svisch eller slurp eller vad man nu vill säga (vinet talar hi hi) Kram på dej!!!!!

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 11:33

Knyt bak är snyggt!!!!
har du samma bikini som jag kanske? den randiga?

Svara
Jajja 21 maj, 2010 - 17:22

Snygg bikini, min favvo färg, i like=)

Klart du ska klara de sista fem, dem tar du till utsatt datum, det är jag övertygad om. Du är ju grym!!!

Kör så det ryker.

Kram Jajja.

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 11:34

Tack jajja!! KRAM!

Svara
t79 21 maj, 2010 - 15:56

Det är det sista 5 som är svårast (och tyvärr är det då jag brukar ge upp) men det klarar du galant! Trevlig helg

Svara
a-k 21 maj, 2010 - 15:32

Skitsnygg bikini!

Svara
Ankil 21 maj, 2010 - 15:26

Heja heja!! Supersnygg bikni=)
Ha en trevlig helg

Svara
Jenjo 21 maj, 2010 - 15:13

Du är så duktig på att analysera dig själv och lära av dina ”misstag”. Jag tror därför att du säkert kommer att klara detta med VV jättebra! Lycka till, gumman!!!

Bikinin var hur snygg som helst!!!

Trevlig helg! KRAMIS

Svara
Åse 22 maj, 2010 - 11:35

Tack hjärtat!!! Ja jag hoppas jag lärt mig nååååågot ;))) KRAM!!

Svara
kcalorin 21 maj, 2010 - 14:47

Går du på mötena eller du kör det via nätet?? Kan man gå på möten när man känner för det om man annars redogör via nätet? Visst det är en del pengar varje vecka om man är student men… Jag är både lite skeptisk och positivt fundersam… (om man nu kan säga så :-)) Är det samma pris, 120 kr, man betalar PER vecka oavsett om du går på möten eller gör det online?

Kram!

Svara
Åse 23 maj, 2010 - 10:21

Jag kör på nätet men planerar att väga på mig hos VV och gå på mötena from måndag.
Det är olika varianter när det kommer till ostnader iom månadsmedlemskap etc så alla sådana svar hittar du på VVs hemsida =)

Svara
jen 21 maj, 2010 - 14:45

Jättesöt bikini, kommer vara vääärsta pinglan i den=)!!!

Svara
AK 21 maj, 2010 - 13:48

Jättefin bikini!Hoppas du får en Trevlig helg du med! Ha det gott.

Svara
isabeli 21 maj, 2010 - 13:47

Ha ha! Blev besviken nu ju, trodde verkligen att det var maxitrosor till bikinin *skulle behöva såna* Jättesnygg i vilket fall 🙂

Svara
AnnaC77 21 maj, 2010 - 12:52

hej,

jag tycker om Twilfit jag med. Shoppade bikini förra året på rean=fördel med att ha en sen semester.

Jag har också provat lite olika sätta att äta men i slutändan kom jag fram till att jag mådde som bäst med VV. Det är ju mha dem som jag gick ner ett par kilo. Men jag ska göra lite anpassningar, inte mycket kolhydrater (om så GI) samt att jag ska faktiskt köra på de gamla pointsen. Jag har testat ppoints men de går inte ihop med min kropp lika bra som de gamla points gjorde. Varför överge ett vinnande koncept?;) Jag har 3kg att gå ner, och måldatum är den 1 augusti=semestern börjar!

Ha en riktig skön helg.

Svara
Jenina 21 maj, 2010 - 12:22

Du inspererar mig så!!

Kanonsnygg bikini!

Lycka till nu, du är KANON-duktig!!

Svara
ak74 21 maj, 2010 - 12:21

Hej!
Va härligt att du känner att du har balansen igen…. Själv har jag oxå typ 5-6kilo att ta bort IGEN… Men jag får sätta igång efter helgen klas 2 dagar irad nu… Bra att ha nått att skylla på 😉
Jätte snygg bikini ….

Svara
emho 21 maj, 2010 - 11:18

Jättefin bikini:)

Måste nog oxå köpa en ny i år, tror att den gamla är lite stor..

Ha en skön helg! Kram Emma

Svara
jennyh 21 maj, 2010 - 11:11

Snygg bikini. Vv online är kanon tycker jag när det gäller att ta reda på saker. Men när det gäller att fylla i checklista så föredrar jag den man får på mötet =))
Önskar er en trevlig grillkväll och en underbar helg med förhoppningsvis mycket sol och värme!!!

Svara
anna-lena 21 maj, 2010 - 10:52

Snygg bikini, verkligen min smak ; )

Ikväll skall hela familjen + storkillens flickvän ut och äta. Vi har bröllopsdag idag och vi firar det faktiskt med familjen, det är inte så ofta man får med dom stora killarna ut och äta. Får passa på när dom vill.

Imorgon är det FÖDELSEDAG, så då blir det lite firande med min lilla mamma. Firar inte mig så våldsamt stort, då jag har student, en 18-årsdag, en 20-årsdag och en 6-årsdag inom snar framtid ; )
Så man har lite att stå i om man säjer så………

Ha en underbar helg, det skall jag ha ; )

Kram A-L

Svara
webba 21 maj, 2010 - 10:28

Riktig pralin den där bikinin! Stylish! 🙂

Trevlig Helg!

Svara
Evalon 21 maj, 2010 - 09:45

Kanonsnygg bikini!!

Jag är så nyfiken på nya vv, ska prova på det efter avslutad amning.
Eller vet du om det fortfarande finns program som man kan följa som ammande??

Ha en riktigt trevlig helg!!

Svara
Åse 21 maj, 2010 - 09:54

Absolut! Amningsprogrammet finns kvar =))

Svara
Evalon 21 maj, 2010 - 09:57

Åh vad bra!
Då ska jag absolut gå med och använda mig av vv online, smidigare än så blir det inte 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.