God morgon fredag!

21 maj, 2010

Tack alla för era reflektioner och tankar och pepp till förra inlägget! Era kommentarer betyder massa! Ni är bäst helt enkelt!
Jag är så otroligt nöjd med mitt beslut och det känns verkligen 100% rätt! Jag kan äta och lägga upp min kost som jag vill och lärt mig under detta året fast inom PP.
Jag kommer inte gå tillbaka till att äta massa sött på vardagarna som jag gjorde under föregående VV år, de dåliga vanorna är borta och det stjälper mig mer än hjälper däremot så är det skönt att veta att jag kan om jag vill, utan att fördärva något.
Nej jag ska fixa detta!!! Hur svårt kan 5 k i l o vara egentligen!!
De är svåra för att jag trivs bra men inte jättebra och då har motivationen inte räckt fram hela vägen! Men nu så!!
Jag har satt 1 augusti som måldatum på 54-55 kg, jag kommer med största sannolikhet vara klar innan men vill inte sätta helt orealistiska stressande mål.

I kväll ska vi har grillgäster och jag kommer överskrida men det tar jag av veckobonusen och har redan lagt in allt i VV Online (ääääälskar VV online!!) dock så tänker jag inte ha som vana att ta av veckobonusen, jag vill ha bra resultat på vågen så jag kommer försöka hålla mig till att bara utnyttja 10-15 av dem.
Att utnyttja veckobonusen är frivilligt kan jag berätta för er som inte är insatta i programmet, dvs inget man måste äta utan är till för att sätta guldkant på tillvaron, hjälpa en i oförutsedda situationer eller när man bara vill äta lite mer.


Längtar verkligen till måndag, för att få nytt veckomaterial och få den motivationen det innebär att ha en veckovägning att redogöra för.

I går köpte jag en ny bikini på TWILFIT, i love it! Gillar deras bikins, sitter såå bra. Jag har två andra bikinis jag köpt där som jag älskar.
Bikinitrosorna nedan är inte Maxitrosor! Haha! De ser ut att räckas upp till armhålorna på bilden men de sitter kanonsnyggt, de sitter väldigt lågt men täcker liksom rumpan och lyfter upp den.
Nu är jag rustad både inför vår SPA helg i Tylösand om två veckor (med maken, syster & svåger) och Rhodos om 21/2 månad!

Ha en skön helg nu vänner!!

54 kommentarer
0

54 kommentarer

Skogsgumman 8 juni, 2010 - 06:42

Supersnygg bikini, är det ”Hipster” för när jag ser på deras hemsida så finns bara bikinitrosan i TVÅ modelller (hipster och slip) och jag tycker dina bikinitrosor ser högre ut på sidorna med dragsnöre?! eller har jag fel…

Svara
Åse 8 juni, 2010 - 08:11

Nej jag har också sett att min modell saknas på hemsidan, konstigt!

Svara
Linjea 29 maj, 2010 - 11:13

Hej!
Jättefin bikini! Skulle behöva något som lyfter rumpen jag med. Har börjat jogga när jag hinner och cyklar på motionscykel. Magen sitter som en tunna, men rumpan blir plattare och plattare.

Nu ska jag börja gå in på din sida igen och klämma ner tre envisa kilon till att börja med.De försvinner väl alla från ändan, antagligen…

Svara
Åse 29 maj, 2010 - 11:38

Haha så där ser jag också ut ;))) Platt rumpa!!!

Svara
Viktvaktaren 26 maj, 2010 - 23:22

Heja heja, du kommer att lyckas. Supersnygg bikini! 🙂

Svara
susanna 24 maj, 2010 - 18:16

Hej
kör eller körd ju ordentligt med VV ett tag ja med och är nu nere i målvikt…

Tänkte bara detta med veckobonus… till mig sa dem när jag fråga att ja den är frivillig men att man skulle använda den för den va inräknad i ens Propoints vädet… och att det kunde ha motsatteffekt till viktnedgång om man inte använde den.. observera kunde inta att den alltid va så ..hmm,, tycker den är guld om man vill festa till det lite…

ser verkligen fram emot dina nya recept nu när du kör igång med VVigen…. själv är ja aldrig på VVmötena så ska gå ur tänkte ja.. hoppas man kan hålal sig ändå,,…

Va kostar det att va med online???

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 21:03

Hej! Det finns inga krav på att använda bonusen men jag tycker det är bra att den finns, för den skapar mindre begär hos en när man vet att man har en liten extrabudget – dock kan den skapa lite saktare viktminskning, men det är ju så individuellt så man får prova och se! Jag vet att jag inte kan äta hela min VB och ha bra veckosnitt.

Kostander för VV online är 150:- om man bara är med på nätet.

Svara
lusekofte 24 maj, 2010 - 15:40

Hei!
Har beundret din fine blogg under lengre tid både hur det er opplagt å selvklart at du klart å gå ned massvis å de 5 kg tar du med glans!Selv holder jeg på med xtravaganza er der på helfart som det heter det er tre suppposer om dagen…nå har 5 uker gått å visst har en del kiolo gått av tre uker til på dette settet men vil fråge deg om tips…så du bra resultat i Lchf? mvh lusekofte

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 16:09

Hej!

Jag körde inte LCHF utan en mer moderat version och det gick bra, hade ungefär samma viktminskningssnitt som med viktväktarna fast vid vissa tillfällen var det både lättare och svårare att äta lågkolhydrat än vanlig kalorirestriktiv kost.

Svara
Teeeeess 24 maj, 2010 - 12:04

Jag och delar av familjen ska också till Rhodos om ca 2½ månad. Kör just nu ren kur med CK och ska köra det i två veckor till, sen blir det upptrappning och sedan kolhydratsfritt! Mår toppen! 🙂

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.