Friday, I’m in love!

av Åse

Innehåller annonslänk

Hallå på er!

Hade ni en skön alla hjärtans dag? Ni kanske inte firar lite extra?
Jag gör inget stort av det men barnen tycker det är mysigt med lite extra.

Daniel kom hem med en flaska Champagne (älskar Palmer & co, men föredrar Blanc de Blanc versionen) och ett fång tulpaner 💕

Lite sushi och fyllda krustader till förplock sedan blev det ryggbiff med gorgonzolasås och rostade grönsaker till middag.

Juni är ledig idag och jag har också tagit ledigt idag. Sovmorgon till 9, jo man tackar! Hade nog kunnat sova en timme till om jag tillåtit mig hehe! Sömn är A och O förr mig!

Fler i familjen som har en soft fredag! 🐶🐶🐱

Galen träningsvärk i låren efter gymmet igår så vi får se hur det går med dammsugningen här strax haha! Men nu ska här bli  helgfint tänkte jag!
Nya blommor i vasarna så det är ju en bra början 🙋🏻‍♀️😆

ÄLSKAR min nya Blowfish vas! Love love love!
HÄR finns den 💕

KRAM kram på er!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

ÅsaS 15 februari, 2019 - 16:45

Yay! Äntligen fredag, och jag slutade tidigt och har ledig helg framför mig! Efterlängtat, då jag jobbat 3 helger på raken, så nu ska det bli rejäl återhämtning känner jag! Började iaf eftermiddagen med en skön tupplur på soffan efter en stor balja kaffe, så nu är jag redo att ta helg!
Alla❤️dag är inte något vi firar speciellt här hemma. Jag känner mer som så att äta gott och ge blommor/presenter kan man göra vilken grå dag som helst, för att göra den lite roligare och trevligare, och det är så jag försöker leva.
Men nu är det fredag och helg och jag har lusten och orken att stå i köket, så ikväll blir det oxfilépasta! Men tydligen är vi bara 2/5 som äter hemma ikväll, så det lär bli ett gäng matlådor till nästa vecka. Oxfilé en måndag, wow liksom.. 😂
Ha det gott! Kram 💕

Svara
Jenjo 15 februari, 2019 - 13:18

Min sambo jobbar em varannan vecka, och det har lyckats vara em-skift de senaste åren på alla hjärtans dag. Så firandet har hamnat lite på sniskan, men vi är bra på att ”fira i vardagen” så det gör inte så mycket.
Istället tillbringade jag kvällen på gym med en av mina bästa vänner. Hatkärlek till gymmet, men stor kärlek till kompisen, så det blev bra iaf. 🙂
Ha en fin helg. KRAM <3

Svara
Åse 15 februari, 2019 - 13:19

Låter väl helt ljuvligt! Gym med bästaste vännen!
Ha en fin fredag raring! Sto kram! ♥️

Svara
Sanna 15 februari, 2019 - 13:10

Njut av helgen darling! Hälsa Mr D. KRAM <3

Svara
Åse 15 februari, 2019 - 13:14

Diiiiito! Hälsa 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.