Freeeeeeeeeda!

av Åse

Hej hej!
Sorry blev några dagars frånvaro här. Dagarna går i ett just nu.
I onsdags hade vi omslagsplåtning, jag och Lisa och vilken tur vi hade!
Vi hade bestämt oss för att fotografera på Brödkultur här i Helsingborg då de har en sådan fantastiskt vacker vägg. När vi var där i höstas så var det så ljust och härligt där inne!
När vi kom i onsdags var det smockfullt och mörkt och murrigt… taklampor med gult ljus och stearinljus. Iiiiiiiinte riktigt upplagt för fotografering!
Men plötsligt så blev det folktomt och himlen sken upp och vi lyckades ta riktigt fina bilder! Sååååå skönt att det blev som vi ville!

Hörrni, här har ni ett tips på gott bröd till lördagsfrullen! Jag bakade ett gäng i början av veckan och bjöd mamma på. MUMS! Ni hittar receptet HÄR
Fredag idag! Hittar ni på ngt kul i helgen? Vi har inget bokat, inte mkt annat som hinns med förutom matlagning och fotografering nu haha! Sorry, tristaste bloggerskan just nu.
I går var vår målare här, på måndag kör han igång med tjejernas rum!
De delar ju rum just nu på ovanplan och Juni ska flytta ner och ta över gymmet.
Planen är sedan att när Nicholas flyttat ut så ska hans rum fixas iordning och då får hon flytta upp dit så får jag Junis rum, där ska jag ha mitt kontor och fotostudio. Passar bäst att jag har det rummet då det är här nere. Blir lite pussel med stort hus, många barn och egen verskamhet hemma =)
På agendan sedan när det gäller renovering är: Måla taket i badrummet och byta ut kommod och högskåp. Renovera lilla toaletten där uppe. Måla om vårt fula tegelhus! Det ska bli ljusgrått med mörkare grå panel och nya vita dörrar.
Nya fönster där uppe.
Som sagt, man blir aldrig riktigt klar med ett 70-tals hus! haha! Men jag älskar det!!
KRAM på er!
PS! Kika in lite senare, har ett tips på aktivitetsband/klocka till er! Utvördering av en ny Fitbit!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

ÅsaS 19 januari, 2018 - 20:25

Inte nog med att äldsta dottern dragit iväg till Thailand för 8 veckors backpacking, så drog mannen iväg till Tallin för kägelspel.. Och här blev jag kvar, med 2 tonåringar som hänger på sina rum..
Vore ju kul (???) om jag kunde hinna rensa en del i källaren under helgen, när jag kan få hålla på i lugn och ro, ledig som jag är. Men, på söndag är det innebandymatch, som vanligt.. Kanske att jag ändå hinner frigöra någon kvadratmeter iaf.
Er renovering låter intressant och spännande. Jag vet hur det är med äldre hus. Bor själv i ett från -61. Dessa hus är liksom inte anpassade efter dagens familjer och deras behov. Så här har vi också renoverat en del, och säkerligen kommer det fler renoveringar framöver. Men inget som är direkt panikartat.
Önskar dig en skön helg!
Kram ÅsaS

Svara
jenny 19 januari, 2018 - 12:38

Har en son som fyller år, 24år…hur gick det till när jag nyss var 30 själv… ; ) Han bjuder på fika och har bett mig ta med LCHFfika så jag inte ska bli utan… Känner igen det där med äldre hus, bodde i ett stort hus från 1940- talet tidigare, alltid renovera. Mycket mer lättskött nu med 100 kvm nybyggt och en plan. Anpassat efter familjens nuvarande storlek : ) kram

Svara
madde 19 januari, 2018 - 11:54

Mina planer för helgen är följande: Simteknik tillsammans med kompisen imorgon. Vi håller på o lär oss crawla inför Vansbosimningen, så vi behöver öva lite. På kvällen har jag bjudit hem mina föräldrar på lite mat.
På sön fm blir det ca 2 mil i skidspåret, därfter har jag inte planerat ngt särskilt, utan tänkte bara vara.
Eller rättare sagt…… Vi har precis målat färdigt i sonens rum, så vi ska förmodligen greja lite där.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.