En skön erfarenhet

4 oktober, 2010

Efter min operation i onsdags så bestämde jag mig för att ta några dagar där jag åt det jag ville utan tankar på blodsockerhöjningar m.m. och det står så solklart efter det att mitt ätbeteende är totalt förändrat, tack och lov – ska jag väl tillägga!
Trots att jag ätit både godis, vitt bröd, hemmagjord pizza, äppelpaj m.m så har inga överätsignaler satts igång och inga ”passa på/allt-eller-inget” tendenser har satts in.
Jag inser att jag behöver verkligen inga måttsatser som pro points/räkna kalorier längre för jag väljer själv att äta mkt mindre av ”dåliga” saker och mer av bra saker. Min ”sweettoth” är avvand och jag tycker oftast att sockerrika saker är för söta och äter bara lite grand av det – TÄNKA SIG att jag en dag skulle kunna känna så här och vara där jag är? Med så många år i bagaget med +10/-10 kg jojobantande!
I går var det dock tillbaka till LCHF (min variant) igen, det är det jag känner mig mest hemma i ju och som jag trivs bäst med.
I går var jag och hämtade ut Ulrika Davidssons ”LCHF på mitt sätt” som jag beställt, mkt trevlig läsning!

Skön vecka på er! Här blir det kålpudding till lunch, blev såååå mkt mat av satsen i går.

17 kommentarer
0

17 kommentarer

susanne karlsson 7 oktober, 2010 - 16:18

härligt att känna så hoppas jag kommer dit har fortfarande sådant söt sug men kämpar på unnar mej något gått till helgen ska det bli pannacotta med lite goda bär och ev lite ostbågar .

Svara
Ettan 6 oktober, 2010 - 09:59

Måste vara en underbar känsla.Att någon gång kunna äta något”mindre bra” och ändå känna att man inte tappar kontrollen.Härligt!!!

Svara
jenny 4 oktober, 2010 - 20:15

Så skönt att ha kommit dit! Är inne i nåt dåligt beteende just nu men inget som jag inte kan hantera tack och lov!
kramar

Svara
Teres 4 oktober, 2010 - 18:42

Men vilken underbar känsla 🙂 du har varit så duktig. Men vilken skönt lugn det måste ha infunit sej i kroppen på dej? hoppas själv att jag kommer dit någon gång.
Tack för din underbara blogg.

Kram Teres

Svara
Sara med Tyra & Noah 4 oktober, 2010 - 16:37

Åh herregud vad jag önskar att jag var där du är! Galet bra jobbat gums!!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.