En ny dag!

av Åse

God morgon!
Fr.o.m. i dag ska jag ta lite bättre hand om mig själv. Jag har varit både förkyld och trött och stressad sista tiden och matvanorna har inte varit 100% och allt hänger ju ihop! Så I DAG är dagen då jag vänder den negativa spiralen! En ny dag och nya möjligheter till att må mitt bästa jag!
Tänk vad härligt att vi faktiskt oftast har kontroll över hur vi kan må.
Jag har massor av jobb framför mig närmsta veckorna men det är ROLIGT och jag har KONTROLL. Yes! Jag ska inte falla i fällan att börja slarva med träningen dock.
I går tog vi bara lite mackor och te som kvällsmat (middag) – så mysigt det är tycker jag!
Jag provade ett nytt brödrecept i går, både glutenfritt och mejerifritt och det blev riktigt bra! Framför allt enkelt. 1.7 kolhydrat per skiva så passar bra i en ketogen / low carb kost. Ni får receptet senare!
07082014-012A0128
07082014-012A0126
Både lyktan och ljusstakarna kommer från Borett.
Nu ska jag koka upp lite citron och ingefäradryck, tänkte börja med den bra vanan igen! Ersätta en hel del kaffekoppar med det. Mums!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Åse 10 september, 2014 - 10:20

Hej hej jag undrar vart jag hittar receptet på det fina brödet ovan ? Med vänlig hälsning, Åse

Svara
Åse 10 september, 2014 - 22:17

Det har jag inte lagt upp än. (lite tidsbrist just nu) Det kommer upp så fort jag har möjlighet.

Svara
Camilla 9 september, 2014 - 07:04

Hej
Du är en väldigt duktig duktig fotograf. Alltid fina bilder som bjuder in till köp eller inspiration.
En nyfiken fråga

Svara
Åse 9 september, 2014 - 08:49

Tack!! jag fick inte med det sista i din fråga verkar det som?

Svara
Christina 8 september, 2014 - 19:39

Ser framemot receptet på brödet, ser gott ut:-)
Skriver du här på bloggen när man kan köpa din bok igen? Vill inte missa den.
Kram

Svara
Åse 8 september, 2014 - 21:44

Absolut! :))

Svara
Ann-Sofie 8 september, 2014 - 12:52

Så nu gick det bättre, började undra om jag hade fel på ögonen 🙂 Hade ju egentligen inget särskilt alls att skriva…mer än att jag älskar hösten! Ljus, filtar, filmer och en massa gott te ❤️
Ha en fin dag och ta hand om dig ❤️
Kram

Svara
Jenjo 8 september, 2014 - 12:18

Ha! Precis så är det! Det är var och en själv som har kontrollen över hur man ska må.
Det är kanske inte lätt att följa sina egna råd, men de flesta vet ju att man mår dåligt om man äter en påse chips och att man mår bra och man tar en promenad. Det gäller ”bara” att bestämma sig.
I fredags var det såååå nära att jag gick över gränsen. Kände hur jag började överäta än det ena och än det andra. Men då hade jag ett samtal med mig själv och frågade om jag verkligen tyckte det var värt detta. Jag och min själ sa ”nej”, jag slutade äta och gick en promenad och kände mig så stolt och glad över det.
Jag har en kompis som var i exakt samma sits, men hon sa ”skit samma” och fortsatte äta. Idag mår hon jättedåligt (pysiskt) över hennes val.
Många tror att det krävs så mycket för att bestämma sig, men oftast gäller det bara att tänka efter och fundera på konsekvenser över de val man gör. Inte så lätt för alla, givetvis, men jag tror att allt börjar med att man tar ett snack med sig själv.
Inte meningen att skriva en novell här till dig, men jag är så himla stolt över mitt val och det satt i hela helgen och faktiskt fortfarande. 🙂
Ha det bra, finaste! 🙂

Svara
Åse 8 september, 2014 - 12:26

Hej raring! Så sant så, bra att du skrev din lilla ”novell” =))
Heja dej!!
KRAM raring!!

Svara
Jannike 8 september, 2014 - 12:09

Jag är förkyld så dricker detsamma här hemma men la till en kanelstång också! Blev ganska starkt men vet inte om det beror på ingefäran eller kanelen, men enkelt ordnat genom att hälla på mer vatten bara 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.