Efterlysning!! Gracilis lampa från Cult!

av Åse

Jag har två lampor från Cult Design som jag älskar!! Nu har min drummel till hund vält ner ena lampan 🙁 Lampan ingår inte längre i Cults sortiment men kanske finns den någonstans ändå? Vet ni eller har ni sett en?? Snälla hör av er!!

Kramar och hopp om skön Söndag!! Här storstädar vi och jag har börjat få ont i halsen 🙁 Bläääää!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Anna 4 september, 2012 - 11:50

Hej Åse! Du inspirerar sååå mycket, krya på dig nu!
Jag själv blir oerhört stressad av att ständigt vara uppkopplad, mot datorn, Iphone, sms, Facebook etc etc. Ibland tvingar jag mig att vara borta från allt det där under något dygn…snacka i-landsproblem! Gå ut i skogen, svara inte på mail, och sov när du kan så brukar jag iaf repa mig! Det är ganska typiskt stressrelaterat att känna sig trött och deppig när man har föööör mycket omkring sig! Du har ju fem barn oxå människa, hur orkar du??? ;))))
I helgen gjorde jag om ditt recept på Schweizerchokladkaka till LCHF; blev jättegod. Lite torr kakdeg, men det gillar jag! (lite mördegskänsla i degen)
Bytte ut mjöl mot samma mängd kokosnötmjöl, och tog 1,5 dl sukrin ist för socker till kakan. I fyllningen tog jag 70% choklad ist för schweizernötchoklad. Kan rekommenderas faktiskt!
Kram på dig!

Svara
Åse 5 september, 2012 - 10:12

Du har så rätt!! Det ÄR mkt nu här… sjukdomar, deadline på boken, fotografering, skolstart etc.. Nästa helg ska jag åka iväg oh bo på hotell HELT själv och bara skriva och ta det lugnt. ska bli skönt! Ska kolla in kakan och prova din variant! TACK för det!! Stor kram!!

Svara
Mallan 3 september, 2012 - 20:44

Hej Åse vad har du för inställning till profiber? Är det ok att använda då man äter LCHF?

Svara
Caroline 3 september, 2012 - 17:36

Hej, jag hoppas att det är okej att jag ställer en liten LCHF-fråga här i kommentarsfältet.. Jag är 170 och väger ca 66 kg. Jag är alltså inte överviktig, men vill ändå bli av med ”extra kilon” och gärna väga runt 59-60 kg. Är LCHF något för mig eller kommer viktminskningen att utebli?
Tack!

Svara
Mrs G 3 september, 2012 - 13:11

Hej där!
Hamnade här av en slump och fastnade som man ju gör då och då när man hittar något som intresserar.
Har väl länge tyckt att LCHF verkar väldigt underligt osv och inte direkt velat prova.
Har dock kommit fram till att jag vill lägga om (försöka) min kost och äta mindre bröd, pasta, potatis, socker och annat stärkelserikt.
Försökt mig på det där lite grann men det går sådär…speciellt smågodis som är min stora last går det dåligt med 🙂
Får dock bra inspiration och ideér här hos dig.
Funderade nyligen kring det där med att åka på en lite lyxigare variant av träningsresa dvs inget träningsläger, utan träningspass, bra mat, SPA, lite sol och lite bad.
Gärna som en en form av bloggträff hade varit toppenkul.
Om man var några bloggare som som fixade tillsammans så skulle det kanske gå i lås.
Att få inspiration kring träningen och en bättre kosthållning samtidigt som man få lära känna nya roliga tjejer, låter toppen tycker jag!
På återseende!
Kram Mrs G

Svara
Louiloo 2 september, 2012 - 22:28

Näääästan helt säker på att Himla fint i Uddevalla har eller iaf haft den nyss.
Ring dom och hör om den finns kvar och om dom kan skicka den!
Kan kika när jag är förbi nästa gång annars!

Svara
Åse 3 september, 2012 - 09:40

Åhhhhh ja det ska jag göra!! Tack!!!

Svara
Emelie 2 september, 2012 - 21:34

Hej, Kolla/ sök på tradera brukar hitta det mesta där lycka till 🙂

Svara
karin 2 september, 2012 - 19:02

Kolla blocket och tradera.

Svara
Lena Koala's Kitchen - en koala, ett kök & en kamera! 2 september, 2012 - 15:55

Dyr i drift den där vovven 😉 Jag mailade Mias Lust gård och sen kollade jag med HK. Ibland så har de på lager. De visste vilka de sålt till i alla fall så då kunde man kontakta dem. Gjorde så med en skål jag ville ha.

Svara
Marie 2 september, 2012 - 15:35

Vilken fin blogg du har! Älskar bilderna i headern! =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.