Det Stora Matäventyret

av Åse
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore

God morgon!
Åh.. det har ju som vanligt varit en intensiv höst med många projekt, resor, ny bok etc och på stressutbildningen fick jag så många bra verktyg och tips som jag implenterat i min egen jobbsituation och jag har tagit till mig mycket.
I går spenderade jag dagen i soffan med min laptop, tända ljus från morgon till kväll och tankade lugn. Jag har blivit mycket bättre på att inte hela tiden vara uppkopplad och tillgänglig och bara det har varit värt mycket. Man behöver inte vara tillgänglig på mobil och mail 24/7 🙂
Nu är ju manus lämnat och jag har receptmanus och bilder kvar att lämna men inte förrän 1 februari så nästa vecka ska jag börja beta av. I dag har jag lunchmöte med min fotograf Lisa och vi ska snacka omslaget! Kul!
Och apropå bok så måste jag tipsa om denna boken!

Fanny är en driftig tjej som ni kanske känner till via hennes matblogg Lesscarbs.se och även hon har en glutenfri lågkolhydratlivsstil.

Hon har släppt en bok som heter Det Stora Matäventyret – en bok om att laga mat med dina barn och massor av smarriga hälsosamma recept för både stora och små!
En bok om hur man får barnen intresserade och fokuserade utan att köket förvandlas till ett bombnedslag!
Även jag blir inspirerad att laga mer mat med barnen när jag bläddrar i boken! Ett måste för alla ni med barn som ni vill ge annat än falukorv och makaroner till 😉
Sist men inte minst, boken är fylld med många glutenfria recept utan tillsatser och tillsatt socker!


Boken hittar ni bland annat hos min samarbetspartner Bodystore, ni hittar den HÄR
Grattis till en fin bok Fanny!
Nä nu ska jag skriva klart lite recept! Kika in senare så ska ni få ett smarrigt fisksopperecept!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Camilla Almgren 5 december, 2017 - 09:46

Hej! Lagade din kyckling cordon bleu gratäng i helgen och vilken succé det blev. Alla i familjen älskade den, inte minst ungdomarna! Som tur var lagade jag mycket så att det blev över till ett par lunchlådor också 🙂 Du är så fantastiskt bra på att sätta samman maträtter och recept med bra kombinationer av råvaror och kryddning, precis ALLT blir gott som du gör. Dina recept är min räddning när jag gör min matsedel för veckan och helgen. Tusen tack för att du delar med dig och inspirerar!

Svara
AnnaS 5 december, 2017 - 19:29

Kan bara instämma! Det jag älskar med Åses maträtter är att samtidigt som de är fantastiskt goda och matiga är de inte krångliga att tillaga, tar inte särskilt lång tid och innehåller inte en massa ingredienser som bara hittas i specialbutiker…en perfekt kombo av jättegod mat och enkla vardagsrutiner m a o…!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.